Британський сімейний стартап створив снодійне молоко. Пріоритетний ринок — Азія.

Британська компанія Sleep Well Milk створили молоко, яке допомагає виспатися.

Функціональне молоко містить водний екстракт валеріани, який допомагає розслабитися та покращити якість сну.

Спочатку компанія планувала використовувати як основу джерельну воду. Втім, їхнє остаточне рішення було прийняте на користь цільного молока Джерсі.

Це молоко отримують від корів джерсейської породи, воно містить приблизно на 20% більше білка і кальцію, ніж молоко інших порід.

«Зокрема в молоці Джерсі багато кальцію та триптофану які, як відомо, мають властивості індукувати та покращувати сон», — говорить Аллан Уоттс, співзасновник і директор Sleep Well Milk.

Крім екстракту валеріани молоко містить мед та ванільний або шоколадний ароматизатор.

Рекомендована ефективна кількість валеріани становить 400-900 мг. Молоко для сну містить 226 мг водного екстракту валеріани на 100 мл.

Під час першого випуску продукту цільовою аудиторією були студенти, а ідея полягала в тому, щоб допомогти їм виспатися перед іспитами.

Наразі функціональне молоко продається порціями по 200 мл і має термін зберігання 9 місяців. Компанія рекомендує його пити за 30 хв до сну.

Придбати такий чудо-напій можна у магазині Sleep Well Milk та на Amazon.

Нещодавно компанія розширила свій асортимент вівсяним молоком, яке також містить валеріану.

Молоко для сну вже почало завойовувати ринок Азії, з’явившись у Гонконзі та Південній Кореї. Наразі триває обговорення щодо експорту молока у Сінгапур.

Нагадаємо, що JOI створили безвідходне вівсяне молоко, яке можна зберігати 9 місяців.

Джерело: Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Чай, каву та пиво з канабісом — піонери ринку напоїв створили нові продукти

Марк Махоні, досвідчений інвестор з 35-річним досвідом у сегменті “хаотичного стартап-світу напоїв” розповідає, що перш ніж запустити відразу кілька...

Іспанці створили енергетик із священного дерева індіанців

Ключовий інгредієнт напою – листя йерба мате, яке природним чином містить кофеїн і вивільняє набагато більш плавну та тривалу...

Італійський бренд спортивного харчування створив каву у стіках. Її можна пити відразу і будь-де

Запатентована формула кавового стіка енергетично заміняє чашку кави з кав’ярні, проте її можна випити на ходу і будь-де, як...

Філейні котлети з грибного міцелію розкупили менш ніж на добу

Міцелій, коренева структура грибів, ідеально підходить для приготування альтернативного м’яса завдяки своїй м’язовій текстурі та щільності поживних речовин.Він дає...

Один завод замінить 30 тис. корів: інвестори вкладають шалені гроші в їжу з мікробів

Компанія очікує отримати дозвіл на нову їжу від ЄС до 2026 року. Завод буде побудований у 2025-му.Останній раунд фінансування...

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали...

Може вас зацікавити

Борошно майбутнього молотимуть із нуту. Британці розробили унікальну технологію

Білий хліб із нутового борошна є таким же смачним,...

Без звуків «Му»: молочний сир без корів з’явиться на ринку через два роки

Замість корів Formo використовує мікроорганізми, кодовані послідовностями ДНК молочного...

Вибір редактора
В продовження теми