Компанія орієнтована на створення екологічно чистих і здорових харчових продуктів рослинного походження, використовуючи власну платформу штучного інтелекту під назвою RE-GENESYS.
Платформа вивчає інформатику інгредієнтів, що включає в себе інформацію про інгредієнти та їх фізико-хімічні властивості. Це дозволяє стартапу оптимізувати процес виготовлення продукту, використовуючи більш здорові замінники, за їх словами, з рекордною швидкістю.
Нове рослинне яйце HEGG має харчовий профіль, подібний до традиційного яйця, але не містить холестерину, гормонів росту, антибіотиків, та має значно менше жиру.
Веганське яйце випускається у порошкоподібній формі, що робить його зручним у використанні та подовжує термін зберігання. До того ж така форма робить продукт придатним для масштабного виробництва.
Наразі компанія забезпечує менше 20% потреби яєць для країни і планує найближчим часом збільшити цей показник.
Нещодавно Foodtech Hoow Foods зібрав $3 млн інвестицій, що сприятиме планам стартапу комерціалізувати HEGG до першої половини наступного року.
Крім того, компанія планує створити повномасштабний завод в країні, що допоможе зменшити залежність Сінгапуру від імпорту яєць на 20%.
Нагадаємо, що ізраїльський стартап незабаром почне «друкувати» рослинні яйця на 3D-принтері.
Джерело: Green Queen