Веганське морозиво з марихуаною з’явиться у продажі вже цього року

Після цукерок з конопель, шоколадних батончиків і навіть вина з канабісом настала черга морозива.

Щоб створити таке, бостонський бренд морозива Emack & Bolio’s оголосив про співпрацю з багатодержавним оператором канабісу MariMed.

Разом компанії розроблять нову лінійку веганського та молочного морозива, насиченого канабісом.

Обіцяють, що смакові поєднання будуть досить епатажними

За рахунок чого — поки лишається в таємниці. Але представники компаній розповідають, що морозиво міститиме повний спектр натуральних канабіноїдів та терпінів з цілих рослин, які використовуються у преміальних брендах.

«Багато років споживачі просили поєднати конопелю та морозиво, — сказав Райан Крандалл, старший віце-президент та директор з продажів і продуктів компанії MariMed. — Співпраця з таким легендарним експертом з морозива як Emack & Bolio’s зробила це можливим».

Замість того, щоб просто додавати коноплю до морозива, технологія виробництва передбачає вливання конопляних концентратів у десерт перед заморожуванням.

Для початку лінійка морозива з канабісом дебютує в Массачусетсі. Це станеться уже в 2021 році. Згодом продукт продаватиметься і в інших штатах, де марихуана отримала легалізацію.

До слова, компанія Emack & Bolio’s була заснована в 1975 році бостонським музичним адвокатом Бобом Руком. Він створив її для того, аби задовольнити потребу своїх клієнтів перекусити вночі по завершенню концерту.

Раніше newfood.ua повідомляв, що сімейний стартап створив кремове морозиво з конопель та вівса. Воно містить 8-10% жиру з істотно нижчим рівнем насичених жирів у порівнянні з кокосовим.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Одна з найбільш інноваційних компаній українського foodtech отримає €40 млн на завод

Проєкт вартістю €63 млн дозволить компанії збільшити експорт і розширити географічну диверсифікацію, що сприятиме протидії економічним викликам, пов’язаним із...

Напої з адаптогенними грибами — американці розробили пробіотичні шоти

Американська компанія So Good So You розробила органічні пробіотичні шоти на рослинній основі, кожен з яких створений для підтримки...

Австралійці створили першу у світі веганську суміш для немовлят

Sprout Organic стверджує, що після п’яти років розробки високоякісних органічних інгредієнтів вони створили першу у світі суміш для немовлят,...

Ізраїльський виробник інвестував мільйони у виробництво жуйок з пребіотиками із фруктів та овочів

Будівництво об’єкта площею 11 тис. квадратних метрів вже розпочато. Очікується, що новий завод, котрий повністю запрацює до середини 2023...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Вчені взялися надрукувати рибу без кісток — за допомогою водоростей, стовбурових клітин та струму

Команда вчених приступила до розробки інноваційної технології вирощування філе...

«Ідеальне м’ясо» з солодкого люпину. Його можна додати в суп або пельмені

Співзасновниця фірми Джен Дрю зазначила, що універсальність Luprene підтверджує те,...

Дієта без яловичини, омарів та молока врятує Землю від апокаліпсису

"Якби кожен на Землі відмовився від м’яса та риби,...

Каву в біореакторі можна виростити за місяць: смак та запах не відрізняється

Протягом серії досліджень вчені вивчали технологію створення кави без...

Вчені запрограмували їжу танцювати на тарілці за допомогою струму

Нове дослідження має на меті надати ігровий та інтерактивний...

Вибір редактора
В продовження теми