Веганське морозиво з марихуаною з’явиться у продажі вже цього року

Після цукерок з конопель, шоколадних батончиків і навіть вина з канабісом настала черга морозива.

Щоб створити таке, бостонський бренд морозива Emack & Bolio’s оголосив про співпрацю з багатодержавним оператором канабісу MariMed.

Разом компанії розроблять нову лінійку веганського та молочного морозива, насиченого канабісом.

Обіцяють, що смакові поєднання будуть досить епатажними

За рахунок чого — поки лишається в таємниці. Але представники компаній розповідають, що морозиво міститиме повний спектр натуральних канабіноїдів та терпінів з цілих рослин, які використовуються у преміальних брендах.

«Багато років споживачі просили поєднати конопелю та морозиво, — сказав Райан Крандалл, старший віце-президент та директор з продажів і продуктів компанії MariMed. — Співпраця з таким легендарним експертом з морозива як Emack & Bolio’s зробила це можливим».

Замість того, щоб просто додавати коноплю до морозива, технологія виробництва передбачає вливання конопляних концентратів у десерт перед заморожуванням.

Для початку лінійка морозива з канабісом дебютує в Массачусетсі. Це станеться уже в 2021 році. Згодом продукт продаватиметься і в інших штатах, де марихуана отримала легалізацію.

До слова, компанія Emack & Bolio’s була заснована в 1975 році бостонським музичним адвокатом Бобом Руком. Він створив її для того, аби задовольнити потребу своїх клієнтів перекусити вночі по завершенню концерту.

Раніше newfood.ua повідомляв, що сімейний стартап створив кремове морозиво з конопель та вівса. Воно містить 8-10% жиру з істотно нижчим рівнем насичених жирів у порівнянні з кокосовим.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

PepsiCo запустила енергетик з коноплі, що містить кофеїну, як чашка кави

Енергетик виготовляється з олії конопляного насіння, вітамінів групи В, м’яти і меліси та містить 80 мг кофеїну на банку:...

Стартап створив шоколад та каву з виноградних кісточок, соняшнику та масла ши

Кава без кавових зерен Voyage Foods, веганська арахісова паста, плитка шоколаду без какао за смаком практично не відрізняються від...

Творець першого в світі молочного протеїну без тварин вийде на ринок спортивного харчування

Нова лінійка Mooless має в основі молекулярно ідентичний звичайній сироватці протеїн від Perfect Day.Його виготовляють шляхом точної ферментації, забезпечуючи...

Український бренд ліпить пельмені з м’ясом із буряку та ламінарії

"Ми розклали м’ясо на компоненти та заново зібрали, використовуючи рослинні аналоги", – йдеться на сайті бренду.Основними інгредієнтами продуктів Meet...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Українська миля. Вітчизняна компанія створила концепт робота-кур’єра

Mebius — нова розробка української компанії. Являє собою робота...

Найкращі вітаміни в зимовий період: як поповнити запаси природним чином

З урахуванням особливостей зимового періоду питання правильного вибору вітамінів...

Рослинні яйця з квасолі та вівса витіснять справжні з тарілок індійських споживачів

Вони випускатимуться в попередньо змішаному форматі, що забезпечує більш...

П’ятірка м’ясо-молочних компаній псує атмосферу більше, ніж нафтові гіганти. Дослідження

П’ятірка найбільших у світі компаній тваринницької галузі, включаючи JBS,...

Рослинну їжу перепаковують з пластику та маркують QR-кодами замість етикеток

Чому, пропонуючи більш екологічну альтернативу їжі, виробники настільки ж...

Вибір редактора
В продовження теми