IKEA створила свічку з ароматом тефтель. Її не можна купити — тільки виграти

Коли у 1956 році засновник IKEA Інгвар Кампрад відкрив ресторан у першому магазині IKEA в Ельмхулті (Швеція), він сказав, що «важко вести бізнес натщесерце». З тих пір минуло ще три десятиліття, перш ніж IKEA представила свій найвідоміший пункт меню — тефтелі HUVUDROLL.

«Ми продаємо більше фрикадельок, ніж будь-якого іншого продукту в асортименті IKEA», — якось сказав Майкл ла Кур, керуючий директор IKEA Food Services.

Той факт, що фрикадельки стали такою невід’ємною частиною бізнесу IKEA, став приводом до створення нового продукту — ароматизованої свічки HUVUDROLL Teatball з ароматом тефтель.

Свічка дійсно пахне м’ясними фрикадельками. І це те, що має додавати сімейного затишку в оселі, вважають в компанії.

Свічка з ароматом тефтель є частиною лімітованої колекції «Магазину IKEA в коробці» («IKEA Store in a Box»). Колекція випускається обмеженим тиражем і має на меті пробудити незабутні сенсорні враження у своїх майбутніх власників.

В IKEA не коментують, які товари туди будуть ще включені, але обіцяють, що це має стати «вражаючим сюрпризом».

Набори «IKEA Store in a Box» не продаються — їх можна тільки виграти

Для цього необхідно зареєструватися в програмі IKEA Family та залишити заявку на сайті компанії до 22 серпня.

Поки розіграші наборів проводяться лише в США, але, можливо, компанія розповсюдить їх на інші країни.

З іншого боку, для тих, хто не виграє свічку з ароматом фрикадельок, завжди є можливість купити пакет заморожених під час наступних відвідин IKEA. Виробник радить їх подавати з картопляним пюре та брусничним соусом.

Нагадаємо, що IKEA зараз шукає стартапи з виробництва рослинного м’яса.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап створив білок з пива та картоплі. Технологія може стати промисловою

Аналітики підрахували, що до 2050 року завдяки світовому приросту населення, виробництво продовольства має зрости орієнтовно на 60%, а це...

Споживачі активно переходять на рослинні яйця: зростає ринок, з’являються нові продукти

Згідно з даними, зібраними некомерційною організацією Good Food Institute та Plant Based Foods Association, у 2022 році сегмент яєць...

Шкурне питання. Компанія Holy Cow робить поживні закуски з коров’ячих шкір

Заснована в 2021 році двома друзями з дитинства компанія бере натхнення з індонезійської кухні, де шкуру з яловичини їдять...

Рибний дзень. Два американці за три місяці зірвали на шкірках лосося $1 млн

Джастін Гілберт і Дуглас Рібу – засновники Harmless Harvest – хотіли, щоб їхня справа була пов’язана з морепродуктами, але не знали...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний...

Може вас зацікавити

Зірки Мішлену за $1 млн створюватимуть реалістичне філе надрукованого в 3D лосося

Грант наданий Ізраїльським двонаціональним фондом промислових досліджень і розвитку...

Українці створили інноваційне морозиво при -200 градусів. Заморожують азотом

Морозиво має унікальну форму та представлене багатьма смаками –...

Штучний інтелект створює унікальні рецепти для підписників ChatGPT Plus

Першими, хто зможе протестувати віртуального шеф-кухара, стали підписники платної...

Вибір редактора
В продовження теми