IKEA створила свічку з ароматом тефтель. Її не можна купити — тільки виграти

Коли у 1956 році засновник IKEA Інгвар Кампрад відкрив ресторан у першому магазині IKEA в Ельмхулті (Швеція), він сказав, що «важко вести бізнес натщесерце». З тих пір минуло ще три десятиліття, перш ніж IKEA представила свій найвідоміший пункт меню — тефтелі HUVUDROLL.

«Ми продаємо більше фрикадельок, ніж будь-якого іншого продукту в асортименті IKEA», — якось сказав Майкл ла Кур, керуючий директор IKEA Food Services.

Той факт, що фрикадельки стали такою невід’ємною частиною бізнесу IKEA, став приводом до створення нового продукту — ароматизованої свічки HUVUDROLL Teatball з ароматом тефтель.

Свічка дійсно пахне м’ясними фрикадельками. І це те, що має додавати сімейного затишку в оселі, вважають в компанії.

Свічка з ароматом тефтель є частиною лімітованої колекції «Магазину IKEA в коробці» («IKEA Store in a Box»). Колекція випускається обмеженим тиражем і має на меті пробудити незабутні сенсорні враження у своїх майбутніх власників.

В IKEA не коментують, які товари туди будуть ще включені, але обіцяють, що це має стати «вражаючим сюрпризом».

Набори «IKEA Store in a Box» не продаються — їх можна тільки виграти

Для цього необхідно зареєструватися в програмі IKEA Family та залишити заявку на сайті компанії до 22 серпня.

Поки розіграші наборів проводяться лише в США, але, можливо, компанія розповсюдить їх на інші країни.

З іншого боку, для тих, хто не виграє свічку з ароматом фрикадельок, завжди є можливість купити пакет заморожених під час наступних відвідин IKEA. Виробник радить їх подавати з картопляним пюре та брусничним соусом.

Нагадаємо, що IKEA зараз шукає стартапи з виробництва рослинного м’яса.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Австралійці створили першу у світі веганську суміш для немовлят

Sprout Organic стверджує, що після п’яти років розробки високоякісних органічних інгредієнтів вони створили першу у світі суміш для немовлят,...

Сміливі аромати та безалкогольне вино: що питимуть у 2022 році

Такими спостереженнями поділився Том Гібсон, головний спеціаліст по ароматизації в американській компанії Flavorman. Flavorman детально дослідила ринок напоїв та сформувала...

У 2024 році топ-трендом буде гречка, рослинні морепродукти і кава з грибами

Про це свідчить звіт бакалійного ритейлера натуральних та органічних інгредієнтів Whole Foods Market, який уже 9-рік підряд з’ясовує тренди,...

Водій вантажівки створив зефір у аерозольному балончику

Зефір в аерозолі можна розпилювати на морозиво, печиво, коктейлі для дорослих або (якщо ніхто не дивиться) прямо до рота.Упаковка...

Один завод замінить 30 тис. корів: інвестори вкладають шалені гроші в їжу з мікробів

Компанія очікує отримати дозвіл на нову їжу від ЄС до 2026 року. Завод буде побудований у 2025-му.Останній раунд фінансування...

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали...

Може вас зацікавити

Французька роботизована їдальня створює кілька сотен страв на двох квадратних метрах

Заснований у 2020 році, стартап використовує залучений капітал для...

Поляки створили шоколад із верблюжого молока і привчатимуть до нього Європу

«Верблюже молоко підходить для людей з непереносимістю лактози, цукровим...

Вибір редактора
В продовження теми