IKEA створила свічку з ароматом тефтель. Її не можна купити — тільки виграти

Коли у 1956 році засновник IKEA Інгвар Кампрад відкрив ресторан у першому магазині IKEA в Ельмхулті (Швеція), він сказав, що «важко вести бізнес натщесерце». З тих пір минуло ще три десятиліття, перш ніж IKEA представила свій найвідоміший пункт меню — тефтелі HUVUDROLL.

«Ми продаємо більше фрикадельок, ніж будь-якого іншого продукту в асортименті IKEA», — якось сказав Майкл ла Кур, керуючий директор IKEA Food Services.

Той факт, що фрикадельки стали такою невід’ємною частиною бізнесу IKEA, став приводом до створення нового продукту — ароматизованої свічки HUVUDROLL Teatball з ароматом тефтель.

Свічка дійсно пахне м’ясними фрикадельками. І це те, що має додавати сімейного затишку в оселі, вважають в компанії.

Свічка з ароматом тефтель є частиною лімітованої колекції «Магазину IKEA в коробці» («IKEA Store in a Box»). Колекція випускається обмеженим тиражем і має на меті пробудити незабутні сенсорні враження у своїх майбутніх власників.

В IKEA не коментують, які товари туди будуть ще включені, але обіцяють, що це має стати «вражаючим сюрпризом».

Набори «IKEA Store in a Box» не продаються — їх можна тільки виграти

Для цього необхідно зареєструватися в програмі IKEA Family та залишити заявку на сайті компанії до 22 серпня.

Поки розіграші наборів проводяться лише в США, але, можливо, компанія розповсюдить їх на інші країни.

З іншого боку, для тих, хто не виграє свічку з ароматом фрикадельок, завжди є можливість купити пакет заморожених під час наступних відвідин IKEA. Виробник радить їх подавати з картопляним пюре та брусничним соусом.

Нагадаємо, що IKEA зараз шукає стартапи з виробництва рослинного м’яса.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Німці розширяють вирощування лабораторної риби і планують зробити її масовим продуктом

«Компанія оптимізує свої клітинні лінії для омега-3, вмісту жирів для оптимально збалансованого продукту», — повідомив Себастьян Рейкерс, співзасновник та...

У лабораторії виростили найрідкіснішу ікру по $1000 за кг

Ікра — це «одинарні клітини», тому нема потреби «упаковувати» їх разом у кінцевий продукт, як, наприклад, рибу чи м’ясо....

ТОП-33 цікавих фактів про харчові продукти

Фісташки – це фрукти Саме так, фрукти, а не горіхи. Фісташка – це кістянка (лат. drúpa), така ж, наприклад, як...

Сто грамів для Вертера. Робот-баріста з комп’ютерним зором уже здатний замінити людину

Роботів-баристів зараз не бракує. Свої розробки виводять на ринок Cafe X, Costa Coffee (раніше — Briggo), Truebird, Crown Coffee,...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Молекулярний білок вперше сертифікували як не ГМО. Піде на спортивне харчування

MicelPure — це міцелярний ізолят казеїну. Він містить 86%...

Німці створили начинку для печива, яка зберігається 2 роки без сторонніх добавок

Кремова начинка широко використовується у кондитерських виробах, проте, процес...

Стартап створив перший ростер, який обсмажує каву радіохвилями

Кошти підуть на комерціалізацію розробки на ринку Північної Америки. CoffeeTech...

На Черкащині печуть спельтовий хліб за 700-літнім рецептом

Старовинний хліб випікається на хмелевій заквасці з додаванням місцевого...

Виробник морозива додав у рецептуру гречку. Це екологічно і поживно

Гречка не тільки підвищує харчову цінність морозива, але й...

Вибір редактора
В продовження теми