Інвестори повірили у вафлі з буряків – проєкт профінансовано на 257%

Житель Нью-Йорка Джозеф Мальяно запустив на Кickstarter кампанію по збору коштів, яка в перший же тиждень була профінансована 257% та принесла йому $27 тис.

Американець збирає інвестиції на запуск виробництва суперфуду – млинців та вафель на рослинній основі.

Продукт не міститиме цукру, молока, сої, ГМО чи штучних інгредієнтів, які містять традиційні вафлі, але буде не менш смачним.

Джозеф створив альтернативний продукт на основі фруктів, овочів та суперфудів, які будуть корисними для здоров’я та не шкодитимуть екології.

Основою для виготовлення вафель служать порошки з буряка, банана, яблучний порошок, порошок солодкої картоплі (батату), та навіть цвітної капусти і цукіні. Також використовується клітковина ячменю.

«Наші суміші виготовляються з місцевих інгредієнтів. А металева упаковка на 40% виготовлена ​​з переробленої сировини та придатна для вторинної переробки», – говорить ідеолог кампанії на Кickstarter.

Порошки для приготування вафель він радить просто змішувати з водою.

Ідею майбутнього виробництва Джозеф виношував зі своєю подругою Джен. Вони познайомилися більше десяти років тому в коледжі, і стали гарними друзями, яких пов’язує любов до здорової їжі та сталого виробництва.

Разом вони вирішили заснувати харчову компанію, яка не руйнує планету. Тому зупинилися на рослинній їжі, що створює найменший вуглецевий слід.

Досвід Джен знадобиться у випуску продуктів, побудові стійких ланцюгів поставок та проведенні операцій поставки.

Джозеф – професійний шеф-кухар і має глибокий досвід у сфері вибудови структури харчових компаній.

Раніше newfood.ua повідомляв, що винахідник соломки для напоїв з огірків збирає інвестиції на Кickstarter.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені запрограмували їжу танцювати на тарілці за допомогою струму

Нове дослідження має на меті надати ігровий та інтерактивний кулінарний досвід для відвідувачів ресторанів та самих шеф-кухарів, а також...

Перша компанія подала заявку на поставку лабораторного м’яса в ЄС

Компанія намагається вивести на ринок гібридні ковбаски, які складаються із лабораторно вирощених клітин м’яса та рослинних інгредієнтів.Після того, як...

Фудтех України 2022: тренди, інвестори, новинки, стартапи, компанії

За оцінкою Pitchbook, сервіси та технології «навколо їжі» залучають інвестиції понад 1 мільярду доларів щорічно. Фудтех України постійно зростає,...

Додайте жиру. Ривок на ринку альтернативної їжі пророкують гібридному м’ясу

Ідо Савір, співзасновник та головний виконавчий директор SuperMeat, виробник культивованої курки в Тель-Авіві, говорить, що існуючі сьогодні продукти потребують...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Українці роблять унікальні продукти із в’єтнамського органічного горіху

Сімейне виробництво заснувало подружжя веганів – Василь Трачук та...

Uber Eats з нового року доставлятиме їжу безпілотними автомобілями Hyundai

Платформа доставки їжі Uber Eats та технологічна компанія Motional,...

Вибір редактора
В продовження теми