Інвестори повірили у вафлі з буряків – проєкт профінансовано на 257%

Житель Нью-Йорка Джозеф Мальяно запустив на Кickstarter кампанію по збору коштів, яка в перший же тиждень була профінансована 257% та принесла йому $27 тис.

Американець збирає інвестиції на запуск виробництва суперфуду – млинців та вафель на рослинній основі.

Продукт не міститиме цукру, молока, сої, ГМО чи штучних інгредієнтів, які містять традиційні вафлі, але буде не менш смачним.

Джозеф створив альтернативний продукт на основі фруктів, овочів та суперфудів, які будуть корисними для здоров’я та не шкодитимуть екології.

Основою для виготовлення вафель служать порошки з буряка, банана, яблучний порошок, порошок солодкої картоплі (батату), та навіть цвітної капусти і цукіні. Також використовується клітковина ячменю.

«Наші суміші виготовляються з місцевих інгредієнтів. А металева упаковка на 40% виготовлена ​​з переробленої сировини та придатна для вторинної переробки», – говорить ідеолог кампанії на Кickstarter.

Порошки для приготування вафель він радить просто змішувати з водою.

Ідею майбутнього виробництва Джозеф виношував зі своєю подругою Джен. Вони познайомилися більше десяти років тому в коледжі, і стали гарними друзями, яких пов’язує любов до здорової їжі та сталого виробництва.

Разом вони вирішили заснувати харчову компанію, яка не руйнує планету. Тому зупинилися на рослинній їжі, що створює найменший вуглецевий слід.

Досвід Джен знадобиться у випуску продуктів, побудові стійких ланцюгів поставок та проведенні операцій поставки.

Джозеф – професійний шеф-кухар і має глибокий досвід у сфері вибудови структури харчових компаній.

Раніше newfood.ua повідомляв, що винахідник соломки для напоїв з огірків збирає інвестиції на Кickstarter.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Glovo going global. Investor of world-famous startup explained about the principles of investing in “unicorns”

Maksym Filippov, executive director of the GR Capital venture fund, is one of those able to recognize putative "unicorns"...

Для любителів ресторанної їжі створили заморожені макарони швидкого приготування

Компанія Beroni запропонувала споживачам практично ресторанну їжу – заморожені макарони, які за 30 секунд можна приготувати в окропі чи...

Зроби паузу: Nestlé запускає веганський KitKat, на розробку якого пішло два роки

KitKat V – це ті ж самі легендарні вафлі, покриті шоколадом, але без тваринного молока. Його замінили рисовою сумішшю,...

Із відходів виробництва оливкової олії створюють здорові снеки та напої

Перетворити відходи виробництва оливкової олії на комерційні продукти взявся проєкт UP4HEALTH, що фінансується ЄС. Мануель Роман, тимчасовий координатор проєкту говорить,...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Добрі гени: ТОП-5 тенденцій, які формуватимуть інновації у світі їжі

Якщо торік головною тенденціїєю  у сфері харчових продуктів була...

Перша компанія подала заявку на поставку лабораторного м’яса в ЄС

Компанія намагається вивести на ринок гібридні ковбаски, які складаються...

Вибір редактора
В продовження теми