Пончики з лікером Baileys та пивом Guinness — не шаурма з одеколоном

Америнканська компанія Great Spirits Baking об’єдналася з брендами Baileys, Guinness та Pallini, щоб запустити лінію пончиків зі смаком спиртних напоїв.

Пончики мають термін зберігання 1 рік у замороженому стані та 14 днів за звичайних умов навколишнього середовища.

З додаванням алкоголю компанія отримала чотири види смаколиків – ірландські вершкові та шоколадні пончики Baileys, шоколадні пончики Guinness та пончики Pallini Limoncello.

Ірландські вершкові пончики Baileys – це ванільне обсмажене тісто зі смаком ірландського кремового лікеру Baileys. Аналогічно створюються шоколадні – змінюється тільки основа, сам пончик.

«Ми продовжуємо розширювати межі інновацій з брендом Baileys, і раді використати напій для створення нових асортиментних позицій», – сказав Деклан Хасет, старший менеджер з ліцензування материнської компанії Baileys Diageo.

Шоколадні Guinness – це обсмажені пончики з шоколадом з нотками какао, карамелі та кави. Смаколики политі глазур’ю зі смаком пива Guinness.

Пончики Pallini Limoncello – це легкі цитрусові пончики, наповнені ароматом Pallini Limoncello.

«Ми пишаємося тим, що пропонуємо найдекадентніші десерти, які ви коли-небудь куштували. Наша місія – зробити кожну подію в житті – велику чи маленьку – трохи особливішою», – йдеться на сайті компанії.

Раніше newfood.ua писав, що зараз також спостерігається зростання попиту серед тих, хто прагне скоротити споживання алкоголю або залишатися тверезим на вечірці. Щоб задовольнити цей попит, на ринку починає з’являтися алкоголь без алкоголю.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Експерти знайшли унікальне джерело протеїну, його продажі вже обійшли сою та горох

Секрет Chocho полягає в тому, що його отримують із люпину під назвою чочо. Вирощений в Андах на висоті від 11...

Індонезійська компанія розробила стейк з шиїтаке та водоростей за $5

Стейки без м’яса готуються шляхом поєднання соєвого білка, грибів шиітаке, кокосової олії, перемелених водоростей, і містять 12 грамів білка...

Вчені виростять у лабораторії персики, вишні та яблука. Без дерев

Випробування стартували з клітин чорниці, яблук, вишні, фейхоа, персиків, нектаринів і винограду. Це унікальний кейс на ринку лабораторної їжі, де...

На честь винахідника штучного м’яса в США вперше приготували лабораторну курку

Історичний обід відбувся у ресторані China Chilcano на честь "хрещеного батька культивованого м'яса" Віллема ван Ілена (Willem van Eelen)....

Один завод замінить 30 тис. корів: інвестори вкладають шалені гроші в їжу з мікробів

Компанія очікує отримати дозвіл на нову їжу від ЄС до 2026 року. Завод буде побудований у 2025-му.Останній раунд фінансування...

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали...

Може вас зацікавити

Шведи додали у веганське м’ясо перший у світі жир на основі грибів

Вперше в галузі рослинного м’яса компанія запустила унікальний інгредієнт,...

Вибір редактора
В продовження теми