Пончики з лікером Baileys та пивом Guinness — не шаурма з одеколоном

Америнканська компанія Great Spirits Baking об’єдналася з брендами Baileys, Guinness та Pallini, щоб запустити лінію пончиків зі смаком спиртних напоїв.

Пончики мають термін зберігання 1 рік у замороженому стані та 14 днів за звичайних умов навколишнього середовища.

З додаванням алкоголю компанія отримала чотири види смаколиків – ірландські вершкові та шоколадні пончики Baileys, шоколадні пончики Guinness та пончики Pallini Limoncello.

Ірландські вершкові пончики Baileys – це ванільне обсмажене тісто зі смаком ірландського кремового лікеру Baileys. Аналогічно створюються шоколадні – змінюється тільки основа, сам пончик.

«Ми продовжуємо розширювати межі інновацій з брендом Baileys, і раді використати напій для створення нових асортиментних позицій», – сказав Деклан Хасет, старший менеджер з ліцензування материнської компанії Baileys Diageo.

Шоколадні Guinness – це обсмажені пончики з шоколадом з нотками какао, карамелі та кави. Смаколики политі глазур’ю зі смаком пива Guinness.

Пончики Pallini Limoncello – це легкі цитрусові пончики, наповнені ароматом Pallini Limoncello.

«Ми пишаємося тим, що пропонуємо найдекадентніші десерти, які ви коли-небудь куштували. Наша місія – зробити кожну подію в житті – велику чи маленьку – трохи особливішою», – йдеться на сайті компанії.

Раніше newfood.ua писав, що зараз також спостерігається зростання попиту серед тих, хто прагне скоротити споживання алкоголю або залишатися тверезим на вечірці. Щоб задовольнити цей попит, на ринку починає з’являтися алкоголь без алкоголю.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Приклад меню рослинного харчування та його основні переваги

Якщо ви не готові повністю відмовитись від м'яса – не біда. Рослинна дієта підходить всім незалежно від типу харчування....

Американський стартап вирощує яловичину на кукурудзі

Компанія створила кукурудзу, яка містить високий рівень бичачого міоглобіну – типу гемового протеїну (переносить електрони та транспортує кисень у...

DaVinci Kitchen будує роботизований паста-кіоск

Індустрія робототехніки активно заходить в сферу ресторанного бізнесу. Мінімізація взаємодії між людьми, проблеми з кадрами, необхідність збільшення пропускної здатності...

В Україні створили перший рослинний стейк. Він схожий на мармурову яловичину

Паралельно з запуском виробництва рослинного стейка, компанія вже налагодила виготовлення бургерних котлет GreenFish, GreenBeef та фаршу GreenFarsh.За властивостями продукти...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур,...

Американці першими виростили в лабораторії мармурову свинячу вирізку

Переважна більшість компаній, що вирощують культивоване м’ясо, зосереджуються на...

Задля довіри споживачів: нова фабрика 3D-друку м’яса демонструватиме процес наживо

Відвідувачі матимуть змогу побачити кожен етап створення продукту: від...

Із японського сорго створили стейк, «кращий за м’ясо». Розповідаємо, чим

Основою продукту стало японське сорго (такібі), що вирощується в...

Харчові тренди, які впливатимуть на майбутнє

Щоб насолодитися смаками та дослідити нові кордони гастрономії, заглибмося...

Вибір редактора
В продовження теми