Зі святих для єгиптян бобів створили протеїн для рослинного молока, фети та яєць

Постачальник веганських інгредієнтів із Амстердаму, компанія Green Boy Group, виходить на ринок рослинного молока зі своїм новим продуктом.

Нещодавно Green Boy дебютувала з функціональним веганським інгредієнтом рослинно-молочним протеїном, розробленим спеціально для виробників молочних продуктів на рослинній основі.

До цього Green Boy успішно запустила продажі м’ясного білку рослинного походження на ринках США та Європи.

Новий продукт являє собою білковий порошок нейтрального смаку

З його допомогою виробничі молочні компанії зможуть створювати нові рослинні замінники.

Компанія стверджує, що її протеїн має покращити органолептичні властивості кінцевих продуктів, зокрема текстуру, відчуття у роті, та підвищити харчову цінність веганського молока.

Рослинно-молочний білок буде представлений чотирма різними типами, кожен з яких виготовлений з використанням різного базового інгредієнта. До них належать горох, боби манг, боби фава та нут чотири культури, які стають популярними, але все ще набагато менше використовуються глобальними брендами порівняно з соєю, мигдалем, кешью та кокосовими горіхами. Боби фафа відомі ще з часів Древнього Єгипту, де їх вважали священними.

Рослинні білки Green Boy уже почали використовувати деякі компанії. Зокрема, на основі цього продукту Nestlé нещодавно випустила лінійку горохового веганського молока, а Stockeld Dreamery створила рослинну фету з бобів.

Окрім цього, новий рослинно-молочний білок може бути використаний для виготовлення веганських аналогів яєць. Та ж сама Eat Just застосовує білок квасолі манг для створення свого знаменитого рослинного яйця JUST Egg.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Чіповані: 92% відвідувачів ресторанів після вакцинації продовжать замовляти їжу онлайн

Про це свідчать результати дослідження, опубліковані виданням Delivering On Restaurant Rewards у співпраці з компанією Paytronix.Для відстеження впливу віку...

П’ять найкорисніших овочів для зміцнення імунітету

Імунна система кожної людини – це захисний бар'єр для організму, який знешкоджує будь-яку потенційну загрозу – інфекції, шкідливі мікроби,...

Стартап із Кремнієвої долини перепрограмував ДНК дріжджів, щоб створити яєчний білок без курей

Продукт під назвою EVERY ClearEgg має широке застосування та повинен підвищувати поживність нетваринних продуктів.Заснована в 2014 році, компанія розробляє...

Американці та китайці виготовили інноваційну олію з чайного насіння

Її отримують з насіння Camellia oleifera — квітучої рослини, яку вирощують у Китаї в регіоні Хунань.Повний процес виробництва олії...

Український бренд Jaffa випустив Ice Coffee — натуральну холодну каву

Продукт створено для сучасних споживачів, які цінують якість, натуральність, зручність і естетику. Це відповідь на глобальний тренд кави «to...

Alviva Group збільшує експорт кондитерської продукції

Продуктові лінійки мусово-йогуртових тортів та еклерів бренду Tarta розроблені з урахуванням потреб міжнародного ринку та відповідають останнім трендам у...

Mars контролюватиме походження морепродуктів у кормах

Компанія Mars стала першою у світі серед виробників кормів для домашніх тварин, яка офіційно зобов’язалася дотримуватися стандартів Глобального діалогу...

Nestlé використовує відходи какао-бобів для збільшення виробництва шоколаду

Швейцарська компанія Nestlé оголосила про впровадження інноваційної технології переробки какао-плодів, яка дозволяє використовувати до 30% частин, що раніше йшли...

Може вас зацікавити

Електростейк. Навіщо японські вчені тримають лабораторне м’ясо під струмом?

Вчені запевняють: тканинна інженерія вирішить екологічні проблеми, які спричиняє...

Снікерс по-українськи: українські шокоснеки виготовляють з какао та меду

Солодкі плитки містять лише три інгредієнти — власне мед,...

Рослинні яйця з квасолі та вівса витіснять справжні з тарілок індійських споживачів

Вони випускатимуться в попередньо змішаному форматі, що забезпечує більш...

Український виробник їстівного чаю націлився на ринки Данії та Швеції

Brancho почала виготовляти фруктові солодощі у 2018 році Чотири роки...

Нектар із щавля: колишній айтішник чавить на Прикарпатті сік із мікрозелені

Переїхавши з початком повномасштабного вторгнення на Прикарпаття, Володимир заснував...

Вибір редактора
В продовження теми