Зі святих для єгиптян бобів створили протеїн для рослинного молока, фети та яєць

Постачальник веганських інгредієнтів із Амстердаму, компанія Green Boy Group, виходить на ринок рослинного молока зі своїм новим продуктом.

Нещодавно Green Boy дебютувала з функціональним веганським інгредієнтом рослинно-молочним протеїном, розробленим спеціально для виробників молочних продуктів на рослинній основі.

До цього Green Boy успішно запустила продажі м’ясного білку рослинного походження на ринках США та Європи.

Новий продукт являє собою білковий порошок нейтрального смаку

З його допомогою виробничі молочні компанії зможуть створювати нові рослинні замінники.

Компанія стверджує, що її протеїн має покращити органолептичні властивості кінцевих продуктів, зокрема текстуру, відчуття у роті, та підвищити харчову цінність веганського молока.

Рослинно-молочний білок буде представлений чотирма різними типами, кожен з яких виготовлений з використанням різного базового інгредієнта. До них належать горох, боби манг, боби фава та нут чотири культури, які стають популярними, але все ще набагато менше використовуються глобальними брендами порівняно з соєю, мигдалем, кешью та кокосовими горіхами. Боби фафа відомі ще з часів Древнього Єгипту, де їх вважали священними.

Рослинні білки Green Boy уже почали використовувати деякі компанії. Зокрема, на основі цього продукту Nestlé нещодавно випустила лінійку горохового веганського молока, а Stockeld Dreamery створила рослинну фету з бобів.

Окрім цього, новий рослинно-молочний білок може бути використаний для виготовлення веганських аналогів яєць. Та ж сама Eat Just застосовує білок квасолі манг для створення свого знаменитого рослинного яйця JUST Egg.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап із Кремнієвої долини перепрограмував ДНК дріжджів, щоб створити яєчний білок без курей

Продукт під назвою EVERY ClearEgg має широке застосування та повинен підвищувати поживність нетваринних продуктів.Заснована в 2014 році, компанія розробляє...

Сумчани варять для ЗСУ сири у благородній плісняві та загортають у екологічну упаковку

“Ми знайшли однодумців, які дають сировину. Це молоко екстра-ґатунку, що раніше поставляли для виробництва дитячого харчування”, – йдеться у...

Швейцарський роздрібний гігант взяв на “тест-драйв” морепродукти, створені мікробами

У рамках співпраці Migros оцінюватиме сприйняття споживачами нових альтернатив тунця та сига, а також їх потенціал зробити революцію на...

Стартап розробив ковбасу з плодів хлібного дерева – робити бутерброди більше не потрібно

Джекфрут служить основним інгредієнтом у широкому асортименті рослинних альтернатив м’ясу, починаючи від фрикадельок і закінчуючи «свинячим» фаршем.За відгуками тих,...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

IDS Ukraine за підсумками 2024 року встановила новий рекорд зі сплати податків

Компанія IDS Ukraine, провідний український виробник бутильованої води ТМ «Моршинська», «Миргородська» та інших відомих брендів напоїв, підбила підсумки 2024...

Може вас зацікавити

«Продуктами року» 2022 споживачі назвали рослинний чеддер та котлети із грибів

«Це найбільша нагорода за інноваційні продукти, яку обирають споживачі....

Бренд Unilever створив синьо-жовті кросівки із залишків їжі, що йде у смітник

Гриби, кукурудза, яблука та виноград – тепер вони можуть...

Вирощений у лабораторії блакитний тунець потрапить в тисячі ресторанів Японії, Кореї та Гонконгу

Стартап займається вирощуванням клітинних морепродуктів для суші – блакитного...

Університет штату Вашингтон вперше в історії отримав схвалення FDA на виробництво генномодифікованої свинини

Вчені Університету штату Вашингтон використовували передові методи генного редагування,...

13 українських сирів визнані найкращими у світі: з бюряком, кавою та митою скоринкою

Цього року на міжнародному конкурсі, який завершився 28 жовтня,...

Вибір редактора
В продовження теми