Зі святих для єгиптян бобів створили протеїн для рослинного молока, фети та яєць

Постачальник веганських інгредієнтів із Амстердаму, компанія Green Boy Group, виходить на ринок рослинного молока зі своїм новим продуктом.

Нещодавно Green Boy дебютувала з функціональним веганським інгредієнтом рослинно-молочним протеїном, розробленим спеціально для виробників молочних продуктів на рослинній основі.

До цього Green Boy успішно запустила продажі м’ясного білку рослинного походження на ринках США та Європи.

Новий продукт являє собою білковий порошок нейтрального смаку

З його допомогою виробничі молочні компанії зможуть створювати нові рослинні замінники.

Компанія стверджує, що її протеїн має покращити органолептичні властивості кінцевих продуктів, зокрема текстуру, відчуття у роті, та підвищити харчову цінність веганського молока.

Рослинно-молочний білок буде представлений чотирма різними типами, кожен з яких виготовлений з використанням різного базового інгредієнта. До них належать горох, боби манг, боби фава та нут чотири культури, які стають популярними, але все ще набагато менше використовуються глобальними брендами порівняно з соєю, мигдалем, кешью та кокосовими горіхами. Боби фафа відомі ще з часів Древнього Єгипту, де їх вважали священними.

Рослинні білки Green Boy уже почали використовувати деякі компанії. Зокрема, на основі цього продукту Nestlé нещодавно випустила лінійку горохового веганського молока, а Stockeld Dreamery створила рослинну фету з бобів.

Окрім цього, новий рослинно-молочний білок може бути використаний для виготовлення веганських аналогів яєць. Та ж сама Eat Just застосовує білок квасолі манг для створення свого знаменитого рослинного яйця JUST Egg.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Веганський стартап зібрав $9 млн на виробництво фрикадельок з відходів

Раунд очолив бельгійський VEOS Group, світовий постачальник білків та функціональних інгредієнтів. Серед інших інвесторів — FBG Invest та Bånt...

Іспанський стартап створив сирого тунця для суші з томатів та водоростей

Флагманський продукт Tunato виготовляється з томатів, оливкової олії, соєвого соусу та екстракту водоростей і призначений для відтворення сирих шматків...

3000 років тому європейці варили сир з пліснявою — докази знайшли у туалеті

Тобто майже три тисячоліття тому робітники соляної шахти в Австрії уже володіли складною технологією виробництва сиру та пива.Результати досліджень...

Ринковий гігант створив смачний грецький йогурт, який нарощує м’язи

Таким чином компанія кидає виклик гігантам у сегменті грецьких йогуртів, зокрема Chobani, з якою води давно конкурують за ринок.Нова...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Ринок бульбашкового чаю сягне $4 млрд. Гіганти готуються до буму

Якщо зараз цей сегмент оцінюється в $2,46 млрд (станом...

Японський професор створив телеекран, що передає смак їжі, якщо його облизати

Пристрій під назвою Taste the TV (TTTV) використовує карусель...

Веганське кунжутне молоко отримало найвищу нагороду за інноваційність

Ця нагорода є однією з найвищих, яку виробник може...

Фермерка на Львівщині виготовляє масло, яке можна гріти до 250 градусів

Юлія Малекс, разом із чоловіком, у 2018 році переїхала...

Вибір редактора
В продовження теми