Технологи та хокеїсти випустили першу рослинну індичку та фрикадельки з помідорів для веганів

Компанія, що виготовляє рослинні альтернативи м’ясним продуктам, розширила асортимент веганськими замороженими нагетсами, фрикадельками, курячими котлетами та свіжими напівфабрикатами.

Нове розширення асортименту компанії Planterra Foods спрямоване задовольнити зростаючий попит на страви, які можна швидко приготувати.

Згідно нещодавніх підрахунків аналітиків очікується, що ринок заморожених продуктів США зросте на $64,69 млрд протягом 2020-2024 років.

Нові веганські альтернативи курці, індичці та яловичині OZO виготовлені на рослинній основі методом бродіння з використанням лише чистих інгредієнтів та не містять сої. Втім, можуть похвалитись значним вмістом протеїну.

Наприклад, створені з помідорів та цибулі заморожені фрикадельки в італійському стилі містять 12 г білка та на 30% менше насичених жирів у порівнянні з традиційними свинячими фрикадельками.

Свіжа веганська Ground Turkey — єдина, зі слів компанії, доступна для продажу індичка рослинного походження має 22 г білка, а свіжа бургерна котлета для копчення — 19 г.

Рослинні курячі нагетси та котлети містять 14 г та 12 г протеїну відповідно.

Новий асортимент веганських замінників м’яса вже доступний для продажу в інтернеті та більшості супермаркетів США та Канади.

Нагадаємо, що лінійка OZO була створена після підписання контракту Planterra Foods з хокейною командою NFL Denver Broncos.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Європі створять велику мережу комашиних ферм на штучному інтелекті

Завдяки фінансуванню компанія створить велику міжнародну мережу комахоферм.Заснована у 2017 році, Nasekomo є біотехнологічною компанією, яка займається розведенням комах....

Власник бренду Фрекен БОК запускає унікальне виробництво чаю вартістю $20 млн

Згідно з повідомленням Міністерства економіки, вартість проєкту оцінюється в $20 млн. Частково для його фінансування компанія скористалася державною кредитною...

Повернення вина в пакетах. ТОП-6 свіжих трендів на ринку напоїв

Чим і як тамуватимемо спрагу в 2021 році? Без сумніву, це будуть більш здорові і «чисті» напої, більш стійкі...

Зірка «Гри престолів» разом з французьким брендом випустила шкіряні сумки з відходів яблук

Англійська акторка Мейсі Вільямс, відома завдяки своїй ролі Ар’ї Старк у «Грі престолів», спільно з французьким модним брендом Coperni...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Зри в корінь. Українці створили сканер продуктів на наявність шкідливих добавок

За допомогою камери користувач сканує штрихкод, система знаходить товар...

Роздери горлянку! Вінницька компанія робить надгострі соуси з провокативними назвами

В асортименті українського виробника — ферментовані соуси з провокаційними...

Кава, авокадо, родзинки та цибуля — чому це небезпечно для тварин. Дослідження.

Згідно з дослідженням Gradus Research та Royal Canin, майже...

Ні риби, ні м’яса: поставки рослинної яловичини до ресторанів зросли на 80%

Про це свідчать дані американської The NPD Group, яка...

Вчені знайшли консервант, який дозволяє їсти м’ясо сирим

New Chua — закуска із ферментованого свинячого м’яса. Їдять...

Вибір редактора
В продовження теми