Нове розширення асортименту компанії Planterra Foods спрямоване задовольнити зростаючий попит на страви, які можна швидко приготувати.
Згідно нещодавніх підрахунків аналітиків очікується, що ринок заморожених продуктів США зросте на $64,69 млрд протягом 2020-2024 років.
Нові веганські альтернативи курці, індичці та яловичині OZO виготовлені на рослинній основі методом бродіння з використанням лише чистих інгредієнтів та не містять сої. Втім, можуть похвалитись значним вмістом протеїну.
Наприклад, створені з помідорів та цибулі заморожені фрикадельки в італійському стилі містять 12 г білка та на 30% менше насичених жирів у порівнянні з традиційними свинячими фрикадельками.
Свіжа веганська Ground Turkey — єдина, зі слів компанії, доступна для продажу індичка рослинного походження має 22 г білка, а свіжа бургерна котлета для копчення — 19 г.
Рослинні курячі нагетси та котлети містять 14 г та 12 г протеїну відповідно.
Новий асортимент веганських замінників м’яса вже доступний для продажу в інтернеті та більшості супермаркетів США та Канади.
Нагадаємо, що лінійка OZO була створена після підписання контракту Planterra Foods з хокейною командою NFL Denver Broncos.
Джерело: Green Queen