Стартап придумав веганське тісто з фініків, яке можна не випікати

Стартап Wanna date створив веганські суміші для тіста — без цукру та сприятливі для кето-дієти.

Засновниця стартапу — Мелісса Бартоу, 24-річна американка, яка вперше спробувала фініки, коли у 2017 році приїхала навчатися до Нью-Йорка.

“Це була любов з першого укусу. Фініки неймовірно солодкі й дуже корисні, адже вони стримують нездорову тягу до вживання цукру”, — говорить Бартоу.

Незабаром після цього у неї виникла ідея створити натурально солодкий продукт, якого ще не існувало: фінікову пасту. 

Фінікова паста

“У той час я працювала у коктейль-барі, і там у все додавали цукор. Це зводило мене з розуму. Я дивувалася: чому ми не підсолоджуєм коктейльні суміші фініками”, — говорить вона. 

Пізніше американка створила новий продукт. Це — суміш мигдального й кокосового борошна, фінікової пасти та води. Десерт мав неймовірний смак, і що важливо — його не потрібно було випікати.

“Я назвала це “фінікове тісто”, — згадує Мелісса Бартоу

Зараз під брендом Wanna date вона створює суміші для фінікового тіста. Кожна упаковка — це 12 унцій здорового продукту.

Суха суміш складається з тонко подрібнених фініків, кокосового борошна, мигдального борошна та певного ароматичного компонента (какао-порошок, кориця або ваніль). 

Суміш можна зберігати у герметичній упаковці при кімнатній температурі до року. Щоб зробити її готовою до вживання, потрібно лише розірвати мішок, відміряти півсклянки суміші та додати дві столові ложки води, мигдального чи кокосового молока. 

Зараз Wanna date збирає інвестиції на Kickstarter. Наразі зібрано понад $3 тис. від 58 інвесторів. Ціль — $10 тис.

“Кожен долар піде на пошук нових інгредієнтів, виробництво, упаковку та початковий пробний запуск”, — зазначила засновниця стартапу.

Раніше newfood.ua повідомляв, що винахідник створив соломку для напоїв з огірків та шукає інвесторів на Кickstarter.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Локшина з відходів пивоваріння отримала нагороду в Сінгапурі

Це – розробка KosmodeHealth, стартапу заступника керівника відділу харчових наук і технологій Національного університету Сінгапуру, у співпраці з Nestlé...

Сімейна пивоварня з великою історією запустила пиво із макаронів

Цього місяця на полицях магазинів з'являться Pale Ale (4.7% abv), IPA (5.0% abv) та Vienna Lager (4.2% abv), які...

З “мікробного” молока печуть торти та брауні — після успіху з морозивом виробник створив готові суміші

Стійка до зберігання суміш виготовляється на основі молочного білка Perfect Day, створеного шляхом точного бродіння.  Протеїн являє собою коров’яче молоко,...

Французький виробник зібрав $10 млн на лабораторну фуа-гра

Фінансування очолили Point Nine спільно з Air Street Capital. В раунді взяти участь VC Heartcore та Partech. Окрім того,...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Стартап створив олію, яку можна нагрівати до інопланетних градусів за Цельсієм

Заявлена як перша у своєму роді мікроводорослева олія на...

Речовина, яку добувають із ракоподібних, зберігає свіжість авокадо

Хітозан — це природна речовина, яка отримується зі шкарлупи...

Вчені створили біопластик з дріжджів з антимікробними властивостями

Такий біопластик має потенціал до використання в «розумній упаковці»...

Ізраїльський виробник рослинної 3d-вирізки зібрав рекордне фінансування

Таким чином, загальне фінансування Redefine Meat тепер становить $180...

Власник бренду Фрекен БОК запускає унікальне виробництво чаю вартістю $20 млн

Згідно з повідомленням Міністерства економіки, вартість проєкту оцінюється в...

Вибір редактора
В продовження теми