Розумна кавомашина розрізняє 900 видів кави та сама замовляє капсули для приготування

Keurig випустив нову кавоварку K-Supreme Plus Smart для заварювання кави в капсулах K-Cup на інтелектуальній платформі BrewID.

BrewID — це абсолютно нова технологічна платформа, розроблена для підтримки низки функцій.

Відтепер нова кавоварка може ідентифікувати конкретну марку капсул K-Сup з більш ніж 900 видів, включаючи конкретне смаження кавових зерен та автоматично регулювати налаштування температури та міцності заварювання відповідно до рекомендацій експерта по обсмажуванню кави, який створив відповідні капсули.

Нова платформа дозволяє партнерам Keurig створювати власні налаштування заварювання капсульної кави, оптимізовані для кожного конкретного смаження.

Слід зазначити, що відтепер можна заварювати капсули не лише 75-ти партнерів компанії, а будь-які і, на відміну від попередніх розробок, система не буде блокувати процес приготування ароматного напою.

Нова кавоварка також має п’ять потоків води, замість одного, що дозволяє готувати напій, найбільш наближений за смаком до створеного баристою.

Серед додаткових переваг варто відмітити те, що кавоварка може самостійно замовляти капсули не за встановленим часовим інтервалом, як попередня модель, а по мірі їх використання.

Капсули K-Cup підлягають вторинній переробці, втім споживачу після використання потрібно самостійно відкривати капсулу, відпрацьовану каву компостувати а оболонку сортувати як пластикові відходи.

K-Supreme Plus Smart з BrewID буде доступна для продажу вже цієї осені за ціною $199.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що Samsung створив холодильник, який сам замовляє їжу.

Джерело: The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Інвестор Volia Agri-Food Park назвав точки зростання українського ринку їжі – взаємодія, інновації та нові продукти

Сьогодні під час New Food Summit 2023 він поділився власним рецептом перетворення української аграрної та харчової промисловості у потужну...

Корейці вперше в світі виростили у лабораторії японську креветку

Південнокорейська компанія CellMEAT успішно культивувала прототип креветок токто — одні з найбільших в Японії.Креветки були створені з використанням нещодавно...

Китайці створили колірний індикатор «свіжості» морепродуктів, надихнувшись хамелеоном

Ключовою частиною виробництва морепродуктів є здатність виявляти диметиламін та аміак, які є показниками «псування». Сучасні стандарти ідентифікації свіжості риби...

Олена Обабкова, засновниця бренду Kombucha Live: «Наші початкові інвестиції окупилися в перший же рік роботи»

Як розповіла для newfood.ua засновниця бренду Олена Обабкова, Kombucha Live постійно експериментує з асортиментом.«У нас є основні 6 смаків,...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Продовольчий гігант з мільярдною капіталізацією вступає у веганську гру

Бренд Nestlé Freshly анонсував меню Purely Plant, яке містить...

Філейні котлети з грибного міцелію розкупили менш ніж на добу

Міцелій, коренева структура грибів, ідеально підходить для приготування альтернативного...

Вибір редактора
В продовження теми