Розумна кавомашина розрізняє 900 видів кави та сама замовляє капсули для приготування

Keurig випустив нову кавоварку K-Supreme Plus Smart для заварювання кави в капсулах K-Cup на інтелектуальній платформі BrewID.

BrewID — це абсолютно нова технологічна платформа, розроблена для підтримки низки функцій.

Відтепер нова кавоварка може ідентифікувати конкретну марку капсул K-Сup з більш ніж 900 видів, включаючи конкретне смаження кавових зерен та автоматично регулювати налаштування температури та міцності заварювання відповідно до рекомендацій експерта по обсмажуванню кави, який створив відповідні капсули.

Нова платформа дозволяє партнерам Keurig створювати власні налаштування заварювання капсульної кави, оптимізовані для кожного конкретного смаження.

Слід зазначити, що відтепер можна заварювати капсули не лише 75-ти партнерів компанії, а будь-які і, на відміну від попередніх розробок, система не буде блокувати процес приготування ароматного напою.

Нова кавоварка також має п’ять потоків води, замість одного, що дозволяє готувати напій, найбільш наближений за смаком до створеного баристою.

Серед додаткових переваг варто відмітити те, що кавоварка може самостійно замовляти капсули не за встановленим часовим інтервалом, як попередня модель, а по мірі їх використання.

Капсули K-Cup підлягають вторинній переробці, втім споживачу після використання потрібно самостійно відкривати капсулу, відпрацьовану каву компостувати а оболонку сортувати як пластикові відходи.

K-Supreme Plus Smart з BrewID буде доступна для продажу вже цієї осені за ціною $199.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що Samsung створив холодильник, який сам замовляє їжу.

Джерело: The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Штучний інтелект подовжив термін зберігання свіжих салатів на третину

«Techno Fresh Hadano — це перша фабрика з переробки салатів, яка використовує такий метод обробки. Завод постачатиме на місцевий...

Харчування 2050: яким буде наше меню в майбутньому?

Харчова індустрія стрімко змінюється під впливом нових технологій та інновацій, які покликані задовольнити потреби сучасного суспільства у безпечних, екологічних...

Nestl’e запускає продуктову лінійку «Mivina» в преміум-сегменті

Як свідчать результати досліджень споживчих уподобань, тенденції та споживчі вимоги на ринку швидкого приготування вермішелі в Україні змінюються. Частка...

Легендарний бренд випустив рослинну котлету, яку не відрізнити від справжнього м’яса

З новими котлетами Beyond Meat дебютує ексклюзивно в американській роздрібній мережі Costco. Інноваційне рослинне м’ясо містить 19 грамів білка в...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Південна Корея створює Кремнієву долину для вирощування м’яса із стовбурових клітин

Уряд очікує, що усунення регулювання допоможе швидшому росту інновацій...

Після вуличної шаурми «король курятини» йде у віртуальні ресторани

Для цього МХП інвестував у Food tech cтартап Foodz...

Українське печиво з рідкісними грибами активує мозок та полегшує депресію

Їжовик відомий завдяки здатності відновлювати нейронні зв’язки, покращувати пам’ять...

Європейські компанії об’єднуються, щоб здешевити вирощування морепродуктів в лабораторії

Здешевлення поживного середовища, яке займає основну частку собівартості альтернативного...

Вибір редактора
В продовження теми