Розумна кавомашина розрізняє 900 видів кави та сама замовляє капсули для приготування

Keurig випустив нову кавоварку K-Supreme Plus Smart для заварювання кави в капсулах K-Cup на інтелектуальній платформі BrewID.

BrewID — це абсолютно нова технологічна платформа, розроблена для підтримки низки функцій.

Відтепер нова кавоварка може ідентифікувати конкретну марку капсул K-Сup з більш ніж 900 видів, включаючи конкретне смаження кавових зерен та автоматично регулювати налаштування температури та міцності заварювання відповідно до рекомендацій експерта по обсмажуванню кави, який створив відповідні капсули.

Нова платформа дозволяє партнерам Keurig створювати власні налаштування заварювання капсульної кави, оптимізовані для кожного конкретного смаження.

Слід зазначити, що відтепер можна заварювати капсули не лише 75-ти партнерів компанії, а будь-які і, на відміну від попередніх розробок, система не буде блокувати процес приготування ароматного напою.

Нова кавоварка також має п’ять потоків води, замість одного, що дозволяє готувати напій, найбільш наближений за смаком до створеного баристою.

Серед додаткових переваг варто відмітити те, що кавоварка може самостійно замовляти капсули не за встановленим часовим інтервалом, як попередня модель, а по мірі їх використання.

Капсули K-Cup підлягають вторинній переробці, втім споживачу після використання потрібно самостійно відкривати капсулу, відпрацьовану каву компостувати а оболонку сортувати як пластикові відходи.

K-Supreme Plus Smart з BrewID буде доступна для продажу вже цієї осені за ціною $199.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що Samsung створив холодильник, який сам замовляє їжу.

Джерело: The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Ряба» пішла на зліт: МХП йде на вулиці з шаурмою та нагетсами

Це – заклади вуличної їжі, місця швидкого харчування з шаурмою Döner Market, йдеться у матеріалі Укрінформ.«Торік ми розробили цікавий...

Виробник першого в Україні рослинного стейку запускає унікальні креветки, кальмари, лосось та тунець

Уже цього літа «GreenGo» запропонувала широкій аудиторії українців ніжні та хрусткі рослинні креветки, а також розробила кальмари, лосось та...

Морський мох стане новим трендом їжі наступного року — його популярність виросла вчетверо

Ізраїльські аналітики Tastewise заявили, що новий суперфуд — морський мох — набуде піку популярності від 2022 року.Згадки та соціальні...

В Україні мелють конопляне та макове борошно, яке знижує ризик серцевих захворювань

Макове борошно виготовляють з очищеного і знежиреного маку. Так продукт зберігає корисні речовини та добре засвоюється організмом. Борошно – найвищого...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Онлайн-продажі продуктів харчування в США за рік виросли вчетверо

Згідно з дослідженням загальна сума замовлень на сьогоднішній день...

Прикарпатський фермер створив хамон із баранини. Рецепту — сотні років

Василь Стефурак очолює ГО «Асоціація вівчарів» та має великі...

Локшина з відходів пивоваріння отримала нагороду в Сінгапурі

Це – розробка KosmodeHealth, стартапу заступника керівника відділу харчових...

Насіння ацтеків лікує все — від гіпертонії до раку. Дослідження

Глобальний попит на другорядні культури, такі як чіа, просо...

Вибір редактора
В продовження теми