Nestlé та Starbucks розлили каву у пляшки, щоб вийти на нові ринки

Nestlé та Starbucks розпочали нову співпрацю, щоб поставляти готові до вживання кавові напої Starbucks (RTD) на окремі ринки Південно-Східної Азії, Океанії та Латинської Америки наступного року.

«Завдяки нашим планам розширення кави RTD, Nestlé продовжуватиме розвивати своє глобальне лідерство у галузі кави та отримуватиме користь від нових можливостей зростання в сегменті», — говорить говорить Девід Ренні, керівник Nestlé Coffee Brands.

Nestlé та Starbucks спочатку зосередяться на найбільш популярних продуктах RTD, таких як Starbucks Frappuccino та Starbucks Doubleshot.

Продукція буде представлена на різних каналах продажу, включаючи онлайн-платформи

Нова співпраця базується на процвітаючому трирічному партнерстві через глобальний кавовий альянс двох компаній, який розширив охоплення кавових і чайних виробів Starbucks на 79 ринках за межами роздрібних магазинів Starbucks.

З моменту утворення глобального кавового альянсу у 2018 році Nestlé та Starbucks випустили на ринок широкий асортимент продуктів преміум-класу, включаючи обсмажені цілі кавові зерна, мелену каву, капсули Starbucks для фірмових технологій Nespresso та Nescafé Dolce Gusto.

Минулого року обсяг продажу Nestlé Starbucks досяг 2,7 млрд швейцарських франків (приблизно $2,9 млрд), що є двозначним зростанням порівняно з 2019 роком.

Обидві компанії продовжуватимуть тісно співпрацювати над розробкою нових продуктів та створенням ринкової стратегії, що посилить охоплення та розширить бренд Starbucks у всьому світі.

Нагадаємо, раніше засновник Starbucks Говард Шульц розповідав про те, як інвестиції в співробітників допомагають росту компанії.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Перший у світі годинник з кави — на Kickstarter збирають фінансування

Чотири версії Годинника Кави вже доступні для передзамовлення у першому обмеженому тиражі лише на Kickstarter. Поставка цього тиражу запланована...

Світовий лідер ринку їжі купує розробника інноваційних ароматів

Revela, з річним обсягом продажів майже у $240 млн, доповнить глобальне портфоліо ароматів ADM у сегменті молочних ароматизаторів розміром...

Легендарний сир Babybel вперше в історії став веганським. Продажі стартували з Великобританії

Безмолочний сир рекламували протягом кількох місяців. Першими його спробують споживачі у Великобританії. Решті доведеться почекати міжнародної експансії, але вона...

Крихітні комахи з горіховим смаком: у ресторанах Данії з’явилися бургери з фаршем із жуків

Продукт у вигляді фаршу виготовляється з горохового білка та сушених, подрібнених в порошок жуків буйволів.Це крихітна їстівна комаха з...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

На Черкащині печуть спельтовий хліб за 700-літнім рецептом

Старовинний хліб випікається на хмелевій заквасці з додаванням місцевого...

Британці створили магнієвий напій, що допомагає зосередитися та перемогти депресію

У магнієвій воді використовується унікальна формула компанії, TripleMg, що...

Не підсковзнись. В Нідерландах вироблятимуть підсолоджувачі з бананової шкірки

Компаній Fooditive і Frutco спільно будують завод з виробництва...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в...

Стартап розробив «смак» курки, що знижує вміст солі в супах та маринадах

Багатовидову лінію харчових добавок ProFlavor доповнила нова розробка пікантного...

Вибір редактора
В продовження теми