Кенійці випустили жувальну гумку з активованим вугіллям. Розробка тривала 2 роки

Kenafric Industries Limited випустила першу в Африці жувальну гумку з активованим вугіллям — Fresh Active.

Kenafric розпочинав свою діяльність як взуттєвий бізнес, а наразі є одним з найбільших виробників та провідних експортерів кондитерських виробів, продуктів харчування, взуття та канцтоварів у понад 14 країн Африки.

Інноваційний продукт, котрий дебютував минулого тижня, має назву Fresh Active та представлений у двох варіантах — прохолодна м’ята та прохолодний кавун.

Нова жуйка з’явилась на ринку через декілька місяців після того, як гігант виробництва переробив асортимент жувальних гумок Fresh, створивши новий склад, який має тривалий смак та приємнішу консистенцію.

Загалом над створенням гумки з активованим вугіллям працювали два роки

Fresh Active — це потужність для чищення зубів, що забезпечує догляд за ротовою порожниною, залишаючи при цьому стійкий охолоджуючий ефект.

Активоване вугілля відновлює правильний рівень рН для поліпшення здоров’я порожнини рота, при цьому усуваючи неприємний запах.

Під час запуску Мікул Шах, генеральний директор Kenafric Industries Limited, висловив впевненість у новій розробці, прокоментувавши жуйку з активованим вугіллям, як «фантастичний продукт для догляду за зубами, який надає додаткової сміливості завдяки прохолодному стійкому ефекту щоразу, коли ви жуєте Fresh Active».

Джерело: Food Business Africa, The Exchange

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У 2021 році буде складено Глобальний індекс продовольства

Глобальний індекс харчових інновацій дозволить порівняти фактори, що сприяють інноваціям у харчовій, алкогольній та агропродовольчій галузях у 10 провідних...

Штучний інтелект розробив формулу лабораторного какао. Ціни б’ють рекорди.

Ізраїльський стартап Celleste Bio працює над створенням клітинного какао, що може стати важливим рішенням у боротьбі з кліматичними викликами...

Кавовий гігант випускатиме мед, створений бджолами, які й запилюють каву

Лінійка під назвою Nespresso Bloom включає продукти на основі меду, такі як Coffee Blossom Honey та Coffee Blossom Honey...

У сінгапурській лабораторії виростили свинину з антиоксидантами

Сорго надає «м’ясу» природний колір завдяки антоціанам, що містяться в зернах, та збагачує продукт антиоксидантними властивостями.Команда на чолі з...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Фіни готові навчити півтори сотні компаній дешево вирощувати лабораторне м’ясо

Технологію розробили Пекка Катаяісто з Інституту наук про життя...

Німці навчилися робити вино із листя. Воно дієтичне та без алкоголю

Для створення безалкогольного вина дослідники використовують листя нових сортів...

Lay’s побудує футбольні поля з перероблених пачок з чіпсів

Завдяки технології, розробленій спільно з Greenfields, пусті пачки з...

Стартап отримав желатин без корів — допомогли мікроби

Традиційно желатин роблять із колагену корів чи свиней. Він...

ТОП-5 трендів харчування в найближчому майбутньому

Тренди ми задаємо самі, і робимо це вже зараз....

Вибір редактора
В продовження теми