Корейці створили грушевий сік для зняття похмілля. Продаватимуть в алкомаркетах та аптеках

Південнокорейський грушевий сік, який полегшує симптоми похмілля відтепер буде продаватися у понад 3000 австралійських магазинів, включаючи винні.

Продукт Bae Juice — це 100% грушевий сік, який зі слів виробників, полегшує загальні симптоми похмілля, включаючи головний біль, сухість у роті та біль у горлі, якщо випити його перед вживанням алкоголю.

Виготовляється та фасується продукт у Південній Кореї. Пастеризований сік поставляється до Австралії у м’якому пакуванні по 120 мл.

В одній упаковці міститься сік однієї груші

Корейські груші, з яких виготовляється продукт містять компоненти, які діють на ключові ферменти, що беруть участь у метаболізмі алкоголю тим самим гальмуючи всмоктування алкоголю та прискорюючи його розщеплення. Що і призводить до зменшення симптомів похмілля.

Bae Juice продається в Австралії з лютого 2019 року. За останні 12 місяців компанія масштабувалась від 60 до 1700 роздрібних точок продажу, включаючи супермаркети.

Наразі роздрібна торгівля становить 70% продажу грушевого соку.

З моменту запуску в Австралії, Bae Juice продав понад 600 тис. одиниць продукту, реалізуючи близько 7 тис. упаковок щотижня.

До кінця цього року компанія сподівається увійти до винних магазинів, міні-магазинів та аптек, збільшивши свою присутність до 3000 точок продажу, а також експортувати продукт до Нової Зеландії.

Зі слів виробників, Bae Juice є першим корейський напоєм для запобігання похмілля, який вийшов на австралійський ринок.

Наступного року грушевий сік від похмілля може вийти на ринки США та Великобританії.

Джерело: Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Харчові тренди, які впливатимуть на майбутнє

Щоб насолодитися смаками та дослідити нові кордони гастрономії, заглибмося в найочікуваніші харчові тренди, які захопили світове бачення цього року...

«П’яний кум» у вині та «лавандовий» — у квітах. Сироварня на Житомирщині створює унікальну рікоту

Сири створюються вручну з цільного коров’ячого молока, яке постачають місцеві фермери. В асортименті: качота та халумі з різними наповнювачами,...

Український бренд досипав у йогурти попкорну та готується до експорту в ЄС

“Ми взяли наш Білий йогурт і додали хрусткий попкорн. Так зʼявився Білий йогурт з попкорном”, – діляться у компанії.Білий...

Штучний інтелект розробив іноваційну газовану воду для ринку Швейцарії

Компанія Vivi Kola (створена у 1938 році) заявила, що завдяки інструментам штучного інтелекту, їй вдалося розробити рецепт нового веганського...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Nestlé модернізує центр, де експерти дегустуватимуть інноваційну їжу для Азії

R&D-центр в Сінгапурі має стратегічне значення для компанії. Саме...

Насіння отруйного дерева допомагає кинути палити. Дослідження

Тобто рослини можуть бути не лише найкращою основою дієти,...

З’являться перші молочні продукти на лабораторній сироватці, яка повністю ідентична коров’ячій

Daisy Lab налагодила повний виробничий процес — від мікробів...

Відштовхує воду та бруд – в Австралії винайшли інноваційний біопластик для пакування

Мехран Гасемлу, науковець PhD RMIT та провідний автор дослідження,...

Їжа майбутнього: які тренди впливають на те, як ми будемо харчуватися?

Коли ми говоримо про їжу майбутнього, то маємо на...

Вибір редактора
В продовження теми