Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Coca-cola створила швидкорозчинні кубики кави та чаю

    Coca-cola Japan створила сублімовані кубики чаю та кави під торговою маркою 1,2 CUBE, як зручне та екологічно чисте рішення на ринку швидкорозчинних напоїв.

    Нова лінійка представлена у трьох варіантах: ячмінний та зелений чай, кава.

    Кожна упаковка містить 15 кубиків, що відповідає приготуванню 15-ти чашок напою.

    Це перший у своєму роді продукт Coca-cola в Японії

    Кубики виготовляють методом отримання концентрату з чайних листків та кавових зерен, заморожують та вакуумують.

    Для приготування напою достатньо опустити ліофілізований кубик у склянку гарячої чи холодної води до повного розчинення.

    Coca-cola заявляє, що процес сублімаційного сушіння концентрує оригінальний аромат і смак чайного листа та кавових зерен у кубі для ароматного заварювання, яке ідеально підходить як для насиченого життєвого ритму, так і відпочинку на природі.

    Наразі технологія очікує нa патент

    Упаковка більш ніж на 50% виготовляється з паперового матеріалу, що дозволяє класифікувати її як «паперову». Кубики не упаковуються індивідуально, що дозволяє зменшити побутові відходи.

    «Використовуючи папір як основний матеріал, кількість застосовуваної пластмасової смоли можна зменшити на 13%, а викиди вуглецю на 18%, порівняно з пластиковими пакетами такого ж типу та місткості», — зазначив Саяка Обаяші, менеджер Coca-cola Japan.

    Кубики ячмінного та зеленого чаю доступні для продажу на Amazon за ціною 600 йєн (приблизно $5,5) за упаковку з 15 кубиків.

    У Coca-cola повідомили, що розглянуть можливість розширення на інші канали продажів, втім, поки що експорт не планується.

    Джерело: Beverage Daily

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Два знакові бренди випустили бальзам для губ зі смаком курячих крилець

    Шанувальники можуть придбати обмежену серію з 4 бальзамів для губ Burt's Bees з класичними смаками соусу до курячих крилець...

    На Івано-Франківщині варять сир, що врятував долину мамонтів

    Брюност – це коричневий норвезький сир, який готується із сироватки та має цікаву історію.У різних скандинавських країнах такі сири...

    Екологічно чиста кава: як біотехнології змінюють виробництво

    Екологічна свідомість стає дедалі важливішою, виробництво кави також піддається значним змінам. Використання біотехнологій та новітніх технологій у цьому процесі...

    Голландці на 3D-принтері друкують солодощі зі сміття

    У всьому світі третина їжі йде у харчові відходи, навіть не доходячи до тарілки. Найпоширенішим «харчовим сміттям» у Нідерландах...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Лабораторне м’ясо продаватимуть у Європі через рік-два — є перша заявка

    Це перша в історії заявка на продаж культивованого м’яса...

    Шовкопряди, черв’яки та коники: 16 видів комах погодили для вживання у їжу

    Серед комах, які визнані безпечними для споживання людьми, є...

    Вибір редактора
    В продовження теми