Coca-cola створила швидкорозчинні кубики кави та чаю

Coca-cola Japan створила сублімовані кубики чаю та кави під торговою маркою 1,2 CUBE, як зручне та екологічно чисте рішення на ринку швидкорозчинних напоїв.

Нова лінійка представлена у трьох варіантах: ячмінний та зелений чай, кава.

Кожна упаковка містить 15 кубиків, що відповідає приготуванню 15-ти чашок напою.

Це перший у своєму роді продукт Coca-cola в Японії

Кубики виготовляють методом отримання концентрату з чайних листків та кавових зерен, заморожують та вакуумують.

Для приготування напою достатньо опустити ліофілізований кубик у склянку гарячої чи холодної води до повного розчинення.

Coca-cola заявляє, що процес сублімаційного сушіння концентрує оригінальний аромат і смак чайного листа та кавових зерен у кубі для ароматного заварювання, яке ідеально підходить як для насиченого життєвого ритму, так і відпочинку на природі.

Наразі технологія очікує нa патент

Упаковка більш ніж на 50% виготовляється з паперового матеріалу, що дозволяє класифікувати її як «паперову». Кубики не упаковуються індивідуально, що дозволяє зменшити побутові відходи.

«Використовуючи папір як основний матеріал, кількість застосовуваної пластмасової смоли можна зменшити на 13%, а викиди вуглецю на 18%, порівняно з пластиковими пакетами такого ж типу та місткості», — зазначив Саяка Обаяші, менеджер Coca-cola Japan.

Кубики ячмінного та зеленого чаю доступні для продажу на Amazon за ціною 600 йєн (приблизно $5,5) за упаковку з 15 кубиків.

У Coca-cola повідомили, що розглянуть можливість розширення на інші канали продажів, втім, поки що експорт не планується.

Джерело: Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ізраїльський стартап розробив платформу для виготовлення цільних шматків м’яса з рослин

На відміну від існуючих технік 3D та екструзії, застосовуваних альт-м’ясними компаніями для зв’язування інгредієнтів у бажані волокнисті форми, технологія...

На експорт інноваційної їжі можна отримати майже 2 млн грн гранту

За умовами програми, EU4Business відбере 12 бізнесів, які отримають 40 тис. євро (приблизно 1,7 млн грн) на просування власної...

У цьому році в магазинах Німеччини, Швейцарії та Австрії з’являться рослинні яйця із квасолі

Рослинний замінник яєць - це чудова альтернатива споживанню в їжу яєць тваринного походження, які містять холестерин та жир в...

Піца із цвітної капусти та шоколад із вівса: оголошені переможці Vegan Food Awards 2024

Цьогоріч нагороди отримали як традиційні торгові марки, так і новатори в індустрії, що продовжують дивувати смаковими рішеннями та різноманіттям...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Дегустація допомогла шанхайському стартапу зібрати мільйони на просування лабораторної свинини

Раунд очолив ZhenFund, створений китайськими технологічними гігантами (на ранніх...

Беконовий джем з бурбоном. Українські мандрівники виготовляють під Львовом унікальні соуси

Такий виготовляє українська гастромарка «Боїм». У складі джему –...

Ізраїльський стартап створив із дріджів яскраві барвники кольору буряку та кактуса

Це як ніколи доречно, адже споживачі самі шукають на...

Лабораторію сенсорного аналізу МХП прийняли до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN)

Лабораторія сенсорного аналізу Кулінарного центру МХП успішно пройшла процедуру...

Кава за відбитком пальця: два гіганти відкрили першу кав’ярню без касирів

Перший заклад відкрили у Нью-Йорку. Тут дійсно ніхто не...

Вибір редактора
В продовження теми