Coca-cola створила швидкорозчинні кубики кави та чаю

Coca-cola Japan створила сублімовані кубики чаю та кави під торговою маркою 1,2 CUBE, як зручне та екологічно чисте рішення на ринку швидкорозчинних напоїв.

Нова лінійка представлена у трьох варіантах: ячмінний та зелений чай, кава.

Кожна упаковка містить 15 кубиків, що відповідає приготуванню 15-ти чашок напою.

Це перший у своєму роді продукт Coca-cola в Японії

Кубики виготовляють методом отримання концентрату з чайних листків та кавових зерен, заморожують та вакуумують.

Для приготування напою достатньо опустити ліофілізований кубик у склянку гарячої чи холодної води до повного розчинення.

Coca-cola заявляє, що процес сублімаційного сушіння концентрує оригінальний аромат і смак чайного листа та кавових зерен у кубі для ароматного заварювання, яке ідеально підходить як для насиченого життєвого ритму, так і відпочинку на природі.

Наразі технологія очікує нa патент

Упаковка більш ніж на 50% виготовляється з паперового матеріалу, що дозволяє класифікувати її як «паперову». Кубики не упаковуються індивідуально, що дозволяє зменшити побутові відходи.

«Використовуючи папір як основний матеріал, кількість застосовуваної пластмасової смоли можна зменшити на 13%, а викиди вуглецю на 18%, порівняно з пластиковими пакетами такого ж типу та місткості», — зазначив Саяка Обаяші, менеджер Coca-cola Japan.

Кубики ячмінного та зеленого чаю доступні для продажу на Amazon за ціною 600 йєн (приблизно $5,5) за упаковку з 15 кубиків.

У Coca-cola повідомили, що розглянуть можливість розширення на інші канали продажів, втім, поки що експорт не планується.

Джерело: Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Веганський стартап зібрав $9 млн на виробництво фрикадельок з відходів

Раунд очолив бельгійський VEOS Group, світовий постачальник білків та функціональних інгредієнтів. Серед інших інвесторів — FBG Invest та Bånt...

Юкрейніан «Табаско». Гастрономічний стартапер з Закарпаття виготовляє чилі з чорнобривцями

Засновник гастрономічного стартапу Михайло Штефаньо розповідає, що ідея виникла зі спроби розвивати зелений туризм та дати відвідувачам щось унікальне...

На Kickstarter шукають інвестиції на суперфуд з меду та амаранту. В Україні такий уже їдять

Кампанія по збору коштів завершується через 35 днів, і проєкт уже отримав більше двох десятків зацікавлених у його розвитку...

Розробники створили інноваційні продукти зі складових, які використовувалися в аюрведі

Веганські суміші Toodaloo не містять ГМО, глютену, молочних продуктів, рафінованого цукру та пальмової олії.«Я хотіла, щоб кожен смак відповідав...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Лабораторну свинину відтепер зможуть вирощувати у промислових об’ємах

Нова клітинна лінія демонструє найбільш сприятливу реакцію на запатентовану...

Ізраїльський стартап привіз у Європу 3D-стейки із картоплі та борошна

Досі стейк можна було скуштувати у ресторанах понад дев'яти...

В Іспанії будують гігантський завод з виробництва м’яса із клітин

Дочірня компанія JBS BioTech Foods почала будівництво в Іспанії...

Лабораторна вирізка: стартап патентує технологію, що дозволить друкувати преміальне м’ясо

Заявка стосується нового методу біодруку, який має значно покращити...

Що їсти взимку: найкорисніші страви та продукти на сезон

Зимове харчування: що їсти дітям та дорослимТеплий суп....

Вибір редактора
В продовження теми