Слідом за Безосом і Гейтсом нові інвестори вклали у вулканічне м’ясо $350 млн

Компанія Nature’s Fynd, що виробляє стійкий білок з мікроба, знайденого у геотермальних джерелах Єллоустонського національного парку в останньому раунді зібрала $350 млн.

Таким чином, загальне фінансування компанії склало $500 млн.

Раунд очолив SoftBank’s Vision Fund 2, до якого приєдналися нові інвестори, включаючи Blackstone Strategic Partners, Balyasny Asset Management, Hillhouse Investment, EDBI, SK Inc. та Hongkou за постійної підтримки з боку існуючих інвесторів, серед яких Джефф Безос та Білл Гейтс.

Останнє фінансування допоможе прискорити зростання стартапу, включаючи масштабування виробничих потужностей, налагодження нових партнерських відносин та розширення асортименту.

Компанія створила універсальний харчовий веганський білок Fy з вулканічного мікроба та виростили його в комерційних масштабах, поєднуючи свою унікальну технологію бродіння з застосуванням робототехніки.

«Наш білок забезпечує дивовижний смак та консистенцію, при цьому корисніший для людей та планети, ніж традиційні білки», — каже Томас Джонас, генеральний директор і співзасновник Nature’s Fynd.

У 2022 році Nature’s Fynd представить свої фірмові продукти на основі Fy споживачам у США та розширить їх до нових географічних районів з особливим акцентом на Азію, де існує значний попит та потреба у стійких білках.

Серед інших планів компанії — створення численних партнерських відносин з брендами, роздрібна торгівля, фаст-фуди та нові канали зростання.

Джерело: Food Ingredient First

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На Львівщині підприємці труть варення із троянд та акацієвого меду

Соломія Братах, яка заснувала бренд зі своїм чоловіком Ігорем Ревою, розповідає, що варення із троянд не варять, а труть....

Impossible Foods восени виведе на ринок рослинну курятину. Почнуть — з ресторанів

Компанія не відмовляється від своїх планів, навіть попри те, що ринок уже і без того переповнений подібними пропозиціями.Свій продукт...

Ізраїльський стартап досяг такої реалістичності лабораторного м’яса, що його не відрізнити від фермерского

Цього тижня стартап продемонстрував прогрес у процесі диференціації від стовбурових клітин до появи м’язових волокон.MeaTech виділив бичачі стовбурові клітини,...

Каліфорнійці створили мультитекстурний чай, що смакує краще, якщо його жувати

Joyba Bubble Tea — це інноваційний мульти-текстурний чай з фруктовим смаком, у якому бульбашки «проявляються» під час жування.«Ми створили...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується компаніям, які впроваджують інноваційні рішення у виробництві їжі та сільському...

Німці створили сир із дріжджів, який продаватимуть супермаркети, які є і в Україні

Серед магазинів, що розпочали продаж, — мережі Rewe, Billa і Metro. Це унікальне досягнення стало можливим після успішного залучення компанією...

Може вас зацікавити

Новозеландський стартап після рекордного фінансування випустив веганське в’ялене м’ясо

Розробка ідеальної текстури була результатом річного науково-дослідного проєкту між...

Ветерани отримають відшкодування на власну справу. Профінансовано 160 заявок

Подавати заявки можуть ветерани, ветеранки, дружина, чоловік, батько, матір,...

Вибір редактора
В продовження теми