Слідом за Безосом і Гейтсом нові інвестори вклали у вулканічне м’ясо $350 млн

Компанія Nature’s Fynd, що виробляє стійкий білок з мікроба, знайденого у геотермальних джерелах Єллоустонського національного парку в останньому раунді зібрала $350 млн.

Таким чином, загальне фінансування компанії склало $500 млн.

Раунд очолив SoftBank’s Vision Fund 2, до якого приєдналися нові інвестори, включаючи Blackstone Strategic Partners, Balyasny Asset Management, Hillhouse Investment, EDBI, SK Inc. та Hongkou за постійної підтримки з боку існуючих інвесторів, серед яких Джефф Безос та Білл Гейтс.

Останнє фінансування допоможе прискорити зростання стартапу, включаючи масштабування виробничих потужностей, налагодження нових партнерських відносин та розширення асортименту.

Компанія створила універсальний харчовий веганський білок Fy з вулканічного мікроба та виростили його в комерційних масштабах, поєднуючи свою унікальну технологію бродіння з застосуванням робототехніки.

«Наш білок забезпечує дивовижний смак та консистенцію, при цьому корисніший для людей та планети, ніж традиційні білки», — каже Томас Джонас, генеральний директор і співзасновник Nature’s Fynd.

У 2022 році Nature’s Fynd представить свої фірмові продукти на основі Fy споживачам у США та розширить їх до нових географічних районів з особливим акцентом на Азію, де існує значний попит та потреба у стійких білках.

Серед інших планів компанії — створення численних партнерських відносин з брендами, роздрібна торгівля, фаст-фуди та нові канали зростання.

Джерело: Food Ingredient First

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Колишній футболіст створює на Прикарпатті витриманий сир з віскі

Сир з віскі “Старий млин” – це ексклюзив, його витримка складає понад 6 місяців. Він створений для поціновувачів нового,...

Сироварня на Прикарпатті коптить гуцульський будз та ліпить коників

Засновники бренду — Юлія та Василь Тирсіники — з початком війни повернулися до України після десяти років життя в...

Ізраїльський стартап навчився вирощувати тилапію у лабораторії

Зараз компанія створює банк генетичних клітин риби, використовуючи свою передову технологію для виробництва м’язів та жиру. EFISHient успішно розробила клітинну...

Ланч із тирси. З відходів деревини створили високозасвоюваний білок

«Лігноцелюлозна біомаса є «недооціненим ресурсом» у плані досягнення продовольчої безпеки», — вважає Емілі Гленн, директорка з розвитку бізнесу Arbiom.За...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Напиши якось смачно: принтери з їстівними чорнилами тепер друкують по кілька зображень за раз

Відтепер обладнання працює на ручній подачі Це дозволяє за один...

Їстівне чорнило для друку на тістечках визнали кошерним

Хоча їстівне чорнило принтерів Eddie завжди було кошерним, виробник...

Вибір редактора
В продовження теми