Слідом за Безосом і Гейтсом нові інвестори вклали у вулканічне м’ясо $350 млн

Компанія Nature’s Fynd, що виробляє стійкий білок з мікроба, знайденого у геотермальних джерелах Єллоустонського національного парку в останньому раунді зібрала $350 млн.

Таким чином, загальне фінансування компанії склало $500 млн.

Раунд очолив SoftBank’s Vision Fund 2, до якого приєдналися нові інвестори, включаючи Blackstone Strategic Partners, Balyasny Asset Management, Hillhouse Investment, EDBI, SK Inc. та Hongkou за постійної підтримки з боку існуючих інвесторів, серед яких Джефф Безос та Білл Гейтс.

Останнє фінансування допоможе прискорити зростання стартапу, включаючи масштабування виробничих потужностей, налагодження нових партнерських відносин та розширення асортименту.

Компанія створила універсальний харчовий веганський білок Fy з вулканічного мікроба та виростили його в комерційних масштабах, поєднуючи свою унікальну технологію бродіння з застосуванням робототехніки.

«Наш білок забезпечує дивовижний смак та консистенцію, при цьому корисніший для людей та планети, ніж традиційні білки», — каже Томас Джонас, генеральний директор і співзасновник Nature’s Fynd.

У 2022 році Nature’s Fynd представить свої фірмові продукти на основі Fy споживачам у США та розширить їх до нових географічних районів з особливим акцентом на Азію, де існує значний попит та потреба у стійких білках.

Серед інших планів компанії — створення численних партнерських відносин з брендами, роздрібна торгівля, фаст-фуди та нові канали зростання.

Джерело: Food Ingredient First

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Розумна кавомашина розрізняє 900 видів кави та сама замовляє капсули для приготування

BrewID — це абсолютно нова технологічна платформа, розроблена для підтримки низки функцій.Відтепер нова кавоварка може ідентифікувати конкретну марку капсул...

Стартап створив олію, яку можна нагрівати до інопланетних градусів за Цельсієм

Заявлена як перша у своєму роді мікроводорослева олія на ринку США, ця розробка не лише є екологічно стійкою альтернативою,...

Біл Ґейтс не причім. «Чіп» на руці підбере ідеальне меню для кожного

Технологічний підхід обіцяє поліпшити метаболізм, підвищити рівень енергії та створити персональну дорожню карту для покращення здоров’я користувача.Відслідковуючи, як змінюється...

У квітні стартують продажі хот-догів з копченим гороховим «м’ясом»

Продукт подвійно коптиться з використанням кленової деревної тріски та з поєднанням пари і сухого тепла. Він має таку ж...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Nestl’e запускає продуктову лінійку «Mivina» в преміум-сегменті

Як свідчать результати досліджень споживчих уподобань, тенденції та споживчі...

Овочі, що ростуть в магазині. До 2025 року гідропоніка стане хітом продажів

Джулія відкриває програму для планування меню і вносить стартові...

Найбільша українська мережа кав’ярень відкрила перший заклад у Польщі

Новий заклад розташований у центрі Варшави на вулиці Маршалковській,...

Вчені відкрили нові види рослин, які можуть замінити какао

Це відкриття може стати ключем до створення стійких до...

Вибір редактора
В продовження теми