У Києві з’явився бар, де в йогурт додають ром

У Києві в приміщенні приміщенні заводу «Арсенал» на початку липня відкрили «бар дивних людей» «Вогник». Зараз він працює у тестовому режим та дивує відвідувачів не тільки особливою атмосферою, але й напоями.

У «Вогнику» радять спробувати коктейль Before Breakfast – із ромом, настояним на кокосі, лаймовим фрешем і журавлиною: це такий собі йогуртовий напій, який легко п’ється.

Коктейльну карту нового закладу розробив старший бартендер Віталій Колпачієв, який має досвід роботи в Alchemist Bar і Hendrick’s Bar.

«Ми хочемо тут дивувати людей», – говорить він. Додає, що акцент роблять на сезонні інгредієнти.

Шеф-кухар «Вогника» – Богдан Лазоренко, який свого часу запускав необістро «Асамблея», працював у закладах 11 Mirrors i «Рибний базар», а також ресторанах Швеції й Литви.

«Передусім я відштовхуюся від того, щоб було смачно», – каже він

Всі страви адаптували до потреб бару. Їх можна замовити на компанію або у якості закусок.

Прості інгредієнти у «Вогнику» поєднують в незвичних форматах і техніках. Наприклад, батат іде із копченим крем-сиром, креветками та кукурудзою.

«Усе це доповнюється чилі-олією, яка підвищує градус страви», – розповідає автор меню.

Інша фірмова страва – тартар із яловичини, який подають на темному хлібі із зеленим горошком і маринованим редисом.

Андрій Титаренко, маркетинг-директор «Вогника», ділиться, що концепцію закладу визначили як «бар дивних людей»: у закладі раді всім проявам самовираження, проте залишають за собою можливість обмежувати вхід.

«У нас буде весело, шумно, а ще безпечно для всіх», – каже Титаренко.

Приміщення «Вогника» розраховане на 50 посадок та має літній майданчик, розрахований на 20 людей.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Іспанії створили упаковку із сироватки. Вона подовжить термін зберігання сиру на 50%

За даними Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН, з 18 млн тонн сиру, виробленого в усьому світі, щороку утворюється 180...

Нагетси з міцелію покращують здоров’я серця, містять клітковину і білок

У вересні Meati запустила новий вебмагазин, де вона пообіцяла пропонувати продукти, які ніколи раніше не бачили споживачі. Там же...

Nestl’e запускає продуктову лінійку «Mivina» в преміум-сегменті

Як свідчать результати досліджень споживчих уподобань, тенденції та споживчі вимоги на ринку швидкого приготування вермішелі в Україні змінюються. Частка...

Зі святих для єгиптян бобів створили протеїн для рослинного молока, фети та яєць

Нещодавно Green Boy дебютувала з функціональним веганським інгредієнтом —рослинно-молочним протеїном, розробленим спеціально для виробників молочних продуктів на рослинній основі.До...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Ikea тестуватиме потенційних працівників веганськими фрикадельками з-під 3D-принтера

Компанія прагне стати максимально екологічною, і відноситься до цього...

Що їсти веганам на Різдво: 12 страв для святкового столу

Якщо ви хочете влаштувати святкову вечерю без продуктів тваринного...

Олена Обабкова, засновниця бренду Kombucha Live: «Наші початкові інвестиції окупилися в перший же рік роботи»

Як розповіла для newfood.ua засновниця бренду Олена Обабкова, Kombucha...

Стартап з Бельгії створив перший у світі молекулярний пивний принтер

У якості «розхідників» One Tap використовує спеціальні «пивні картриджі»...

Інноваційні технології у сфері ресторанного бізнесу

Кілька років тому найбільш вдалими інноваціями в ресторанному бізнесі...

Вибір редактора
В продовження теми