Danone створила йогурт, який можна їсти виделкою. Поки без ножа

Компанія Danone створила новий йогурт Oikos — настільки густий і насичений фруктами, що споживачі можуть їсти його виделкою.

Oikos – це грецький знежирений йогурт. Вміст фруктів у ньому перевищує всі попередні пропозиції Danone на 50%.

Йогурт випускається у шести різновидах: полуниця, чорниця, персик, вишня, ваніль та без наповнювача

У кожній порції розміром 5,3 унцій міститься від 90 до 100 калорій, від 12 до 16 грамів білка, від 6 до 10 грамів цукру та 0% жиру.

Oikos є верифікованим продуктом без ГМО. Він виготовляється з молока, яке постачається із сімейних ферм, що віддають перевагу стійким землеробським практикам та високим нормам добробуту тварин.

«Oikos має поживний та вишуканий смак завдяки революційним інноваціям у його виробництві та високому вмісту білку», — заявив Сурбі Мартін, віце-президент з функціонального харчування Danone в Північній Америці.

За його словами, новим продуктом Danone кидає виклик категорії грецьких йогуртів.

Завдяки інноваціям та насиченості фруктами, підтриманою багатоканальною маркетинговою кампанією любителі грецького йогурту усвідомлять, що це нормально – відкинути стару концепцію, коли йдеться про здорові закуски, вважають в Danone.

Знежирений йогурт Oikos можна придбати у роздрібних магазинах по всі території Сполучених Штатів.

Вартість Oikos складає $1,29 за порцію в 5,3 унції, або $3,99 – за чотири таких упаковки. $5,99 коштує велика упаковка розміром у 32 унції.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що Danone взявся за розробку продуктів з плодів дерева понгамії.

Також раніше компанія анонсувала випуск йогуртів з відбракованих фруктів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Шведи додали у веганське м’ясо перший у світі жир на основі грибів

Вперше в галузі рослинного м’яса компанія запустила унікальний інгредієнт, який дозволяє відтворити соковитість та смак стейку, подібно до жиру...

«У подальшому ми плануємо розвивати формат dark store», — Олексій Юхимчук, співзасновник Rocket

В Україні нарощує оберти та виходить за кордон сервіс доставки їжі з ресторанів та супермаркетів Rocket. Одночасне підключення 10 міст,...

Лабораторія «win-win» створила преміум-шоколад за допомогою бродіння

Замість какао-бобів засновники Food Labs підприємець Ахрум Пак та науковець Джонні Дрейн додають у солодощі ферментований ячмінь та плоди...

Марсіанське меню. Українська компанія «варить» космічний борщ та сублімує йогурти

Космічні банани, космічний борщ та навіть омлет. І космос – це не тільки про смак, але й унікальну технологію...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур,...

Модні бренди шитимуть речі зі справжньої шкіри, яку вперше виростили в лабораторії

Цей матеріал було створено з використанням нової біореакторної системи,...

Вчені виростили м’ясо на каркасі зі спаржі — прототип точно імітує звичайну свинину

Розробка прототипу була частиною дослідження, спрямованого на розширення використання...

Блакитні водорості стануть їжею людей майбутнього — розробники з США

“Спіруліна настільки вражаюча, що спочатку ми самі не вірили,...

Компанія, в яку інвестував Ді Капріо, годуватиме тайців яловичиною із лабораторії

Очікується, що процес затвердження триватиме близько 18 місяців, а...

Вибір редактора
В продовження теми