Danone створила йогурт, який можна їсти виделкою. Поки без ножа

Компанія Danone створила новий йогурт Oikos — настільки густий і насичений фруктами, що споживачі можуть їсти його виделкою.

Oikos – це грецький знежирений йогурт. Вміст фруктів у ньому перевищує всі попередні пропозиції Danone на 50%.

Йогурт випускається у шести різновидах: полуниця, чорниця, персик, вишня, ваніль та без наповнювача

У кожній порції розміром 5,3 унцій міститься від 90 до 100 калорій, від 12 до 16 грамів білка, від 6 до 10 грамів цукру та 0% жиру.

Oikos є верифікованим продуктом без ГМО. Він виготовляється з молока, яке постачається із сімейних ферм, що віддають перевагу стійким землеробським практикам та високим нормам добробуту тварин.

«Oikos має поживний та вишуканий смак завдяки революційним інноваціям у його виробництві та високому вмісту білку», — заявив Сурбі Мартін, віце-президент з функціонального харчування Danone в Північній Америці.

За його словами, новим продуктом Danone кидає виклик категорії грецьких йогуртів.

Завдяки інноваціям та насиченості фруктами, підтриманою багатоканальною маркетинговою кампанією любителі грецького йогурту усвідомлять, що це нормально – відкинути стару концепцію, коли йдеться про здорові закуски, вважають в Danone.

Знежирений йогурт Oikos можна придбати у роздрібних магазинах по всі території Сполучених Штатів.

Вартість Oikos складає $1,29 за порцію в 5,3 унції, або $3,99 – за чотири таких упаковки. $5,99 коштує велика упаковка розміром у 32 унції.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що Danone взявся за розробку продуктів з плодів дерева понгамії.

Також раніше компанія анонсувала випуск йогуртів з відбракованих фруктів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Штучний інтелект зімітував нюх комах, щоб перевіряти безпечність їжі

Scentian Bio створила біосенсорну платформу, яка працює на штучному інтелекті. Платформа обробляє та інтерпретує сигнали на рівні нейронних мереж...

Британський стартап створив багаторазову пляшку з сировини, яка раніше росла тільки у тропіках

Пляшка для води Bottle Up виготовляється з цукрової тростини, що потребує менше води та енергії, ніж виготовлення пляшки зі...

Інвестиції у м’ясо із пробірки сягнули мільярда доларів: скільки компаній його вирощує

Як свідчить останнє дослідження ResearchAndMarkets, кількість стартапів у цьому сегменті зростає кожен рік. Зараз у світі налічується 99 компаній, які...

Головне — зібрати. IKEA шукає стартапи з виробництва рослинного м’яса

Минулого року меблева компанія оголосила про свої наміри в галузі харчування заявивши, що «робить наступний крок до того, аби...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Попит на рослинне м’ясо настільки виріс, що основний інгредієнт подорожчав у 2 рази

Для порівняння, традиційне м’ясо свиней та ВРХ у США...

Золото льону: як український виробник інноваційних снеків виріс попри карантин

Пандемія — не кращий час для експериментів? Ймовірно. Але...

Вибір редактора
В продовження теми