Danone створила йогурт, який можна їсти виделкою. Поки без ножа

Компанія Danone створила новий йогурт Oikos — настільки густий і насичений фруктами, що споживачі можуть їсти його виделкою.

Oikos – це грецький знежирений йогурт. Вміст фруктів у ньому перевищує всі попередні пропозиції Danone на 50%.

Йогурт випускається у шести різновидах: полуниця, чорниця, персик, вишня, ваніль та без наповнювача

У кожній порції розміром 5,3 унцій міститься від 90 до 100 калорій, від 12 до 16 грамів білка, від 6 до 10 грамів цукру та 0% жиру.

Oikos є верифікованим продуктом без ГМО. Він виготовляється з молока, яке постачається із сімейних ферм, що віддають перевагу стійким землеробським практикам та високим нормам добробуту тварин.

«Oikos має поживний та вишуканий смак завдяки революційним інноваціям у його виробництві та високому вмісту білку», — заявив Сурбі Мартін, віце-президент з функціонального харчування Danone в Північній Америці.

За його словами, новим продуктом Danone кидає виклик категорії грецьких йогуртів.

Завдяки інноваціям та насиченості фруктами, підтриманою багатоканальною маркетинговою кампанією любителі грецького йогурту усвідомлять, що це нормально – відкинути стару концепцію, коли йдеться про здорові закуски, вважають в Danone.

Знежирений йогурт Oikos можна придбати у роздрібних магазинах по всі території Сполучених Штатів.

Вартість Oikos складає $1,29 за порцію в 5,3 унції, або $3,99 – за чотири таких упаковки. $5,99 коштує велика упаковка розміром у 32 унції.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що Danone взявся за розробку продуктів з плодів дерева понгамії.

Також раніше компанія анонсувала випуск йогуртів з відбракованих фруктів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Веганські жуйки з малиною та коноплею усувають проблеми зі сном і біль у суглобах

Жуйки мають подвійну дію – з одного боку, вони природним і безпечним способом максимально розслабляють і піднімають сонливість, з...

Морський коктейль: виробники білка з водоростей отримали $10 млн інвестицій

Інвестиції Qualitas Health направить на розширення географії діяльності, наукові дослідження та на продажі білка на основі водоростей.Поточні пропозиції компанії...

Стартап розробив «смак» курки, що знижує вміст солі в супах та маринадах

Багатовидову лінію харчових добавок ProFlavor доповнила нова розробка пікантного курячого смаку С3307.Кім Петерсон, старший менеджер компанії, повідомила, що «смак»...

Український agrifood-сектор між європейськими перспективами і воєнними викликами: про що будуть говорити на New Food Summit 2024?

На події очікується 400 учасників і понад 70 спікерів. Серед компаній та брендів, які поділяться своїми кейсами: Enzym Group,...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Danone озброївся штучним інтелектом для створення нових веганських продуктів

Технологія Brightseed вивчає рослини на молекулярному рівні, щоб ідентифікувати...

Стартап із Кембриджа створить промислові біореактори для вирощування «лабораторного» м’яса

Генеральний директор стартапу Джек Рейд вважає, що існуючі зараз...

Триатлоніст створив інноваційне пиво для відновлення м’язів після фітнесу

Такий напій розробив стартап Goxoa. Після досліджень компанія зварила...

Миколаївська компанія пече хліб із м’яса, а ковбасу варить із водоростей та грибів

Леберкезе походить із Баварії, де щороку проводиться знаменитий Октоберфест....

Рослинні сухпайки для ЗСУ: чому це важливо?

27 червня 2022 року на сайті президента України з’явилась...

Вибір редактора
В продовження теми