Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Impossible Foods восени виведе на ринок рослинну курятину. Почнуть — з ресторанів

    Impossible Foods цієї осені планує дебютувати з курячими нагетсами на рослинній основі.

    Компанія не відмовляється від своїх планів, навіть попри те, що ринок уже і без того переповнений подібними пропозиціями.

    Свій продукт Impossible Foods представив клієнтам на виставці наступного тижня.

    В основі рослинних нагетсів — текстурований соєвий білок та соняшникова олія, які відтворюють зовнішній вигляд та смак курятини.

    Слід зазначити, що нагетси Impossible Foods не містять гему — інгредієнта, який додають у котлети для гамбургерів та ковбасні вироби для надання «м’ясності» рослинним замінникам. Це – генетично модифікований складник, від якого відмовилася компанія.

    Не відстає від Impossible Foods і головний її конкурент —  Beyond Meat, яка розпочала продажі рослинної курятини буквально минулого тижня.

    Нові пропозиції Impossible Foods та Beyond Meat зіткнуться з жорсткою конкуренцією з боку виробників справжньої курятини, вважають експерти. Проте в сегменті ще може бути багато місця, адже американці витрачають на курятину значно більше, ніж на будь-яке інше м’ясо. Минулого року ця сума склала $110 млрд.

    Impossible Foods почне просувати новий продукт на ринку за вже вивіреною стратегією. Як і рослинний бургер, курячі нагетси спочатку потраплять у меню ресторанів, і тільки потім з’являться на полицях роздрібних мереж.

    До слова, за результатами минулого року, ресторанна індустрія збільшила продажі рослинних замінників курятини на 15%.

    Джерело

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Стартап, що вирощує свинину за 4 дні, набрав у команду ветеранів м’ясного ринку

    У червні новим генеральним директором Meatable стане ветеран м’ясного ринку з 30-річним досвідом у цій галузі Джефф Тріпікіан.Зараз Тріпікіан...

    Біотехнологи з Массачусетсу створили дешевий консервант із сполуки, яка є у помідорах, часнику та вині

    Консервант не містить штучних інгредієнтів, має тривалий термін зберігання та є чудовою альтернативою синтетичним консервантам PCA, існуючим на ринку.PCA...

    Португальці переробили звичайні водорості на пиво та ікру

    Це – альтернативна “осетрова” ікра та кустарне пиво на основі мікроводоростей, а також бургери на основі водоростей.  Інноваційні продукти містять...

    Рибні консерви з жовтого гороху стали найкращою смаковою інновацією 2021 року

    Альтернативні морепродукти будуть представлені у трьох типах продуктів: рибний салат, шматочки та спред.На їх розробку пішло більше року та...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    З бананів, кактусів, листя та зерна: 70 компаній намагаються перевинайти шкіру

    За даними IDTechEx, понад 70 компаній у світі вже...

    Біл Ґейтс не причім. «Чіп» на руці підбере ідеальне меню для кожного

    Технологічний підхід обіцяє поліпшити метаболізм, підвищити рівень енергії та...

    Вибір редактора
    В продовження теми