Impossible Foods восени виведе на ринок рослинну курятину. Почнуть — з ресторанів

Impossible Foods цієї осені планує дебютувати з курячими нагетсами на рослинній основі.

Компанія не відмовляється від своїх планів, навіть попри те, що ринок уже і без того переповнений подібними пропозиціями.

Свій продукт Impossible Foods представив клієнтам на виставці наступного тижня.

В основі рослинних нагетсів — текстурований соєвий білок та соняшникова олія, які відтворюють зовнішній вигляд та смак курятини.

Слід зазначити, що нагетси Impossible Foods не містять гему — інгредієнта, який додають у котлети для гамбургерів та ковбасні вироби для надання «м’ясності» рослинним замінникам. Це – генетично модифікований складник, від якого відмовилася компанія.

Не відстає від Impossible Foods і головний її конкурент —  Beyond Meat, яка розпочала продажі рослинної курятини буквально минулого тижня.

Нові пропозиції Impossible Foods та Beyond Meat зіткнуться з жорсткою конкуренцією з боку виробників справжньої курятини, вважають експерти. Проте в сегменті ще може бути багато місця, адже американці витрачають на курятину значно більше, ніж на будь-яке інше м’ясо. Минулого року ця сума склала $110 млрд.

Impossible Foods почне просувати новий продукт на ринку за вже вивіреною стратегією. Як і рослинний бургер, курячі нагетси спочатку потраплять у меню ресторанів, і тільки потім з’являться на полицях роздрібних мереж.

До слова, за результатами минулого року, ресторанна індустрія збільшила продажі рослинних замінників курятини на 15%.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Країна, що п’є найбільше кави на душу населення, виростила її в біореакторі

Процес полягає у виробництві недиференційованих кавових клітин (біомаси) у біореакторах. Далі клітини збирають і сушать.Після аналізу біомаси був розроблений...

Гігант молочного ринку переводить великий завод в Канаді на сою та кокос

Виробництво та пакування рідкого молока на виробничих потужностях в Онтаріо компанія припинить до 30 вересня.«Ми постійно стежимо за споживачем...

Виробник лабораторних морепродуктів відкрив перший у Сінгапурі міні-завод

Виробництво, що базується в Сінгапурі, є першим у своєму роді центром досліджень і розробок морепродуктів на основі клітин.Право офіційного...

З ряски створили найстійкіший у світі білок. Він такий же, як яєчний

Лемна, відома як ряска, є прекрасним джерелом RuBisCO. У фотосинтезуючих рослин RuBisCO — це фермент, відповідальний за перший етап...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Снікерс по-українськи: українські шокоснеки виготовляють з какао та меду

Солодкі плитки містять лише три інгредієнти — власне мед,...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля...

Вчені назвали несподіваний інгредієнт, який покращує рослинне м’ясо

До такого висновку дійшли в Університеті Путра в Малайзії. Дослідники...

Пиво зі смаком пончиків, ванілі та піци — харчові гіганти шукають унікальні смаки

Обмежена серія пива, відома під назвою Project Happy Hole-idayz,...

Вибір редактора
В продовження теми