Impossible Foods восени виведе на ринок рослинну курятину. Почнуть — з ресторанів

Impossible Foods цієї осені планує дебютувати з курячими нагетсами на рослинній основі.

Компанія не відмовляється від своїх планів, навіть попри те, що ринок уже і без того переповнений подібними пропозиціями.

Свій продукт Impossible Foods представив клієнтам на виставці наступного тижня.

В основі рослинних нагетсів — текстурований соєвий білок та соняшникова олія, які відтворюють зовнішній вигляд та смак курятини.

Слід зазначити, що нагетси Impossible Foods не містять гему — інгредієнта, який додають у котлети для гамбургерів та ковбасні вироби для надання «м’ясності» рослинним замінникам. Це – генетично модифікований складник, від якого відмовилася компанія.

Не відстає від Impossible Foods і головний її конкурент —  Beyond Meat, яка розпочала продажі рослинної курятини буквально минулого тижня.

Нові пропозиції Impossible Foods та Beyond Meat зіткнуться з жорсткою конкуренцією з боку виробників справжньої курятини, вважають експерти. Проте в сегменті ще може бути багато місця, адже американці витрачають на курятину значно більше, ніж на будь-яке інше м’ясо. Минулого року ця сума склала $110 млрд.

Impossible Foods почне просувати новий продукт на ринку за вже вивіреною стратегією. Як і рослинний бургер, курячі нагетси спочатку потраплять у меню ресторанів, і тільки потім з’являться на полицях роздрібних мереж.

До слова, за результатами минулого року, ресторанна індустрія збільшила продажі рослинних замінників курятини на 15%.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сухий борщ: львівські підприємці розробили інновацію для ЗСУ

Підприємство було створене у березні 2021 року з ініціативи Мостиської міської територіальної громади. Тоді ж “ФрутБанк” розпочав будівництво заводу...

Генетично змінена соя виробляє казеїн та стане основою для моцарели

Стартап використає залучені кошти для комерціалізації своїх перших сирних продуктів на рослинній основі, включаючи моцарелу, яку виготовляє із сої,...

Вирощувати лабораторне м’ясо на тютюні виявилося в 500 тисяч разів дешевше

У напрямку створення продукту, який матиме перспективу на ринку, дуже просунулась ізраїльська компанія BioBetter. BioBetter отримала $10 млн на свою...

Перша інновація за сто років – PEPSI випустила напій, збагачений азотом

Nitro Pepsi буде доступна в банках по всій країні уже в березні. Категорія коли існує вже більше століття. Хоча в...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Вчені назвали несподіваний інгредієнт, який покращує рослинне м’ясо

До такого висновку дійшли в Університеті Путра в Малайзії. Дослідники...

Український бренд запустив виробництво йогурту-соусу зі смаком томату, базиліку, огірка та кропу

Молокія запустила виробництво та продаж інноваційного продукту — йогурт&соус,...

Желе з біореактора: стартапи шукають нові способи створення желатину

Textura Tempo позиціонується як «новий тип желатину», може використовуватися...

Веганський стартап зібрав $9 млн на виробництво фрикадельок з відходів

Раунд очолив бельгійський VEOS Group, світовий постачальник білків та...

Стартап розробив реалістичну заміну тунця із пшениці та крохмалю

Альтернативну рибу можна готувати, так само як і оригінальну....

Вибір редактора
В продовження теми