Kraft Heinz створила морозиво зі смаком макаронів та сиру

Kraft Heinz спільно з Van Leeuwen Ice Cream створили крафтове морозиво з незвичайним смаком — макаронів та сиру.

Обмежений тираж десерту Kraft Macaroni & Cheese містить в основі французьке морозиво Van Leeuwen, виготовлене з вершків, молока, тростинного цукру та яєчних жовтків, збитих з сирним порошком Kraft та куркумою для імітації класичного кольору макаронів з сиром.

Упаковка виконана в синьому кольорі, що нагадує дизайн коробочки з макаронами та сиром Kraft.

«Ми знаємо, що в спекотний літній день немає нічого більш освіжаючого, ніж морозиво», сказала Емілі Віолетт, старший менеджер бренду Kraft Macaroni & Cheese.

Ось чому виробник вирішив поєднати два найвизначніші комфортні продукти, щоб створити морозиво із незабутнім смаком макаронів та сиру Kraft, з якими ми всі виросли. 

«Як великі шанувальники Van Leeuwen, ми знали, що вони стануть ідеальним партнером для створення цього морозива. Воно не тільки смачние, а й виготовлене з високоякісних інгредієнтів та не містить штучних ароматизаторів, консервантів і барвників так само, як і макарони та сир Kraft», додала вона.

Крафтовое морозиво буде продаватися в магазинах Van Leeuwen та на їхньому веб-сайті за ціною $12 за порцію до закінчення поставок.

Нагадаємо, що до цього Heinz представило морозиво полите кетчупом.

 Джерело: Food Business News

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап випускає блакитні напої з водоростями, якими харчуються астронавти

Напій, який випускається в бляшанках, багатий антиоксидантами та має природний блакитний колір саме завдяки спіруліні – справжньому «харчовому скарбу»,...

Стартап створив технологію, яка передаватиме аромати страв для дегустацій на відстані

Процес починається з аналізу обраного аромату за допомогою приладу GCMS (газова хроматографія з мас-спектрометрією). Якщо це рідина, її вводять...

Українські виробники морозива та соків прямого віджиму випустили інноваційне морозиво

Galicia «яблуко-груша» має приємний фруктовий смак та аромат, який доповнюється м'якою консистенцією морозива. Цей новий смак став чудовим доповненням...

Кондитерська компанія «АВК» зробила ставку на нову іноваційну розробку

«АВК» та її засновник Володимир Авраменко зробили собі ім'я на виробництві кондитерської продукції. До війни на Сході в їхньому...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Може вас зацікавити

Фіни переробляють відходи: плавці, кістки та голови стануть новим рибним філе

Співпраця спрямована на підвищення стійкості в рибопереробній промисловості, враховуючи...

Український рітейлер навчить підприємців сучасному фудбізнесу. Є гранти

Про це все розкажуть на новому весняному курсі школи...

В’єтнамці створили унікальні соломинки для напоїв, які після використання можна з’їсти

Вони не містять пластику, паперу та металу, є гігієнічними,...

18 лютого на форумі «Хлібопекарський бізнес – 2021» обговорять проблемні питання галузі

Цільова аудиторія: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з...

Uber купує алкогольний стартап в 15 разів дорожче за його реальну вартість

Drizly буде інтегрований з додатком Uber Eats, але компанія...

Вибір редактора
В продовження теми