Kraft Heinz створила морозиво зі смаком макаронів та сиру

Kraft Heinz спільно з Van Leeuwen Ice Cream створили крафтове морозиво з незвичайним смаком — макаронів та сиру.

Обмежений тираж десерту Kraft Macaroni & Cheese містить в основі французьке морозиво Van Leeuwen, виготовлене з вершків, молока, тростинного цукру та яєчних жовтків, збитих з сирним порошком Kraft та куркумою для імітації класичного кольору макаронів з сиром.

Упаковка виконана в синьому кольорі, що нагадує дизайн коробочки з макаронами та сиром Kraft.

«Ми знаємо, що в спекотний літній день немає нічого більш освіжаючого, ніж морозиво», сказала Емілі Віолетт, старший менеджер бренду Kraft Macaroni & Cheese.

Ось чому виробник вирішив поєднати два найвизначніші комфортні продукти, щоб створити морозиво із незабутнім смаком макаронів та сиру Kraft, з якими ми всі виросли. 

«Як великі шанувальники Van Leeuwen, ми знали, що вони стануть ідеальним партнером для створення цього морозива. Воно не тільки смачние, а й виготовлене з високоякісних інгредієнтів та не містить штучних ароматизаторів, консервантів і барвників так само, як і макарони та сир Kraft», додала вона.

Крафтовое морозиво буде продаватися в магазинах Van Leeuwen та на їхньому веб-сайті за ціною $12 за порцію до закінчення поставок.

Нагадаємо, що до цього Heinz представило морозиво полите кетчупом.

 Джерело: Food Business News

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американці виготовили альтернативне грудне молоко методом бродіння

Для створення альтернативного грудного молока стартап використовує не клітинне вирощування, як більшість його попередників, а власну мікробну платформу.«Наша мета...

Харчбук — американці запустили соцмережу для «харчових» особистостей, яких відбирає комп’ютер

Ідея створити платформу вийшла з того, що багато людей живуть з обмеженнями в харчуванні або мають певні харчові вподобання.  Щоб...

В Європі створять велику мережу комашиних ферм на штучному інтелекті

Завдяки фінансуванню компанія створить велику міжнародну мережу комахоферм.Заснована у 2017 році, Nasekomo є біотехнологічною компанією, яка займається розведенням комах....

Шведи додали у веганське м’ясо перший у світі жир на основі грибів

Вперше в галузі рослинного м’яса компанія запустила унікальний інгредієнт, який дозволяє відтворити соковитість та смак стейку, подібно до жиру...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Легендарний сир Babybel вперше в історії став веганським. Продажі стартували з Великобританії

Безмолочний сир рекламували протягом кількох місяців. Першими його спробують...

Британський стартап створив заміну соєвим соусам з морських водоростей

Sozyë запустила три рослинні альтернативи рибному, соєвому та устричному...

Молодь переходить з енергетиків на розслабляючі напої з каннабісом та ромашкою. Дослідження

Замість банки умовного “red bull” споживачі шукають кардинально інше,...

На олії з мікробів смажатимуть котлети та картоплю фрі — краще для екології та здоров’я

Інновація потрапила на прилавки роздрібних точок продажу рік тому,...

Вибір редактора
В продовження теми