Без вертольотів: Optimist створив безалкогольну горілку, джин та текілу

Щоб забезпечити зростання попиту серед тих, хто прагне скоротити споживання алкоголю або залишатися тверезим на вечірці, на ринку починає з’являтися алкоголь без алкоголю.

Одна з таких торгових марок, Optimist, розробила відразу три «спиртові» напої, що не містять алкоголю.

Optimist позиціонує свій продукт як пряму заміну алкогольним напоям. Його можна пити самостійно, з льодом або змішувати в коктейлях.

Напої містять 10-15 ботанічних дистилятів та пропонуються у трьох різних смаках: яскравий (легкий та лимонний, як аналог горілки), свіжий (з травами, подібний до джину) та смокі (з аромати деревини та спецій, як замінник текіли).

«Ботанічні дистиляти створені майстром своєї справи у центрі Лос-Анджелеса. Вони професійно дистильовані та елегантно змішані. А винайдення складних ароматів черпало натхнення з різноманітних культурних місць та ландшафтів цього міста», — говорять у компанії.

Окрім того, Optimist у своєму виробництві повністю відмовився від пластику. І пляшка, і кришка алкогольних напоїв виготовляються зі скла.

Пластик навмисно не використовується в жодній частині процесу створення напою, упаковки або розподілу, акцентують у компанії.

Пляшка Optimist розміром 16,9 унцій уже зараз доступна для попереднього замовлення за ціною 35 доларів.

Джерела: Optimist, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Тісто з цвітної капусти: харчовий гігант запускає новий бренд їжі для схуднення

Vital Pursuit – їжа для тих, хто активно зосереджений на контролі ваги.Першими продуктами бренду будуть боули з цілозерновий та...

Харчбук — американці запустили соцмережу для «харчових» особистостей, яких відбирає комп’ютер

Ідея створити платформу вийшла з того, що багато людей живуть з обмеженнями в харчуванні або мають певні харчові вподобання.  Щоб...

Стартап вперше в світі буде виробляти білок з водоростей, цукру та світла в промисловому масштабі

Перші продукти, що містять альтернативний білок Brevel, з’являться на полицях у 2024 році.Йонатан Голан, генеральний директор і співзасновник Brevel,...

Британці «смажать» пончики під пучком пари — без жиру та консервантів

Ентоні Флетчер, засновник стартапу, у співпраці з британськими вченими розробили та запатентували власну технологію виготовлення пончиків, що дозволяє тісту...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Сегмент рослинної риби схожий на дикий захід: на що стартапи отримують інвестиції у 2022 році

Ці цифри враховують усі інвестиції в компанії, що займаються...

Технології харчування: як новітні розробки та інновації в їжі змінюють наш раціон

Технології проникають у всі сфери життя, не оминувши й...

Українці запустили перше у світі промислове виробництво харчового паперу із опалого листя

Завод, розташований у Парижі, є першим у своєму роді...

Вуличний фаст-фуд, водорості та гриби — їжа цього року. Дослідження.

Американські аналітики доходять висновку, що найкращі перспективи в поточних...

Вибір редактора
В продовження теми