Без вертольотів: Optimist створив безалкогольну горілку, джин та текілу

Щоб забезпечити зростання попиту серед тих, хто прагне скоротити споживання алкоголю або залишатися тверезим на вечірці, на ринку починає з’являтися алкоголь без алкоголю.

spot_img

Одна з таких торгових марок, Optimist, розробила відразу три «спиртові» напої, що не містять алкоголю.

Optimist позиціонує свій продукт як пряму заміну алкогольним напоям. Його можна пити самостійно, з льодом або змішувати в коктейлях.

Напої містять 10-15 ботанічних дистилятів та пропонуються у трьох різних смаках: яскравий (легкий та лимонний, як аналог горілки), свіжий (з травами, подібний до джину) та смокі (з аромати деревини та спецій, як замінник текіли).

«Ботанічні дистиляти створені майстром своєї справи у центрі Лос-Анджелеса. Вони професійно дистильовані та елегантно змішані. А винайдення складних ароматів черпало натхнення з різноманітних культурних місць та ландшафтів цього міста», — говорять у компанії.

Окрім того, Optimist у своєму виробництві повністю відмовився від пластику. І пляшка, і кришка алкогольних напоїв виготовляються зі скла.

Пластик навмисно не використовується в жодній частині процесу створення напою, упаковки або розподілу, акцентують у компанії.

Пляшка Optimist розміром 16,9 унцій уже зараз доступна для попереднього замовлення за ціною 35 доларів.

Джерела: Optimist, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Морозиво з беконом та бородинським хлібом — львівський сімейний бренд створює нові смаки

Ice Cream Shop – молодий бренд із сімейною історією, якому понад 30 років: батько засновника отримав ґрунтовні знання про...

Колишній футболіст створює на Прикарпатті витриманий сир з віскі

Сир з віскі “Старий млин” – це ексклюзив, його витримка складає понад 6 місяців. Він створений для поціновувачів нового,...

Сироварня на вогні Formaggio olive робить винний сулугуні та сирні кейк-попси

Так з’явились інновіційні винний сулугуні та сирні кейк-попси Винний сулугуні починають готувати класичним способом. Сир варять, засолюють та дають йому...

Тренди ресторанного бізнесу: ТОП трендів 2022 року

Незважаючи на те, яким важким минулий рік став для ресторанної галузі, у 2021 році відкрилося безліч нових закладів; а...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і просувати інноваційний білок Solein на світові ринки. Solein — це революційний...

Може вас зацікавити

Хутро з кропиви — у Копенгагені показали нові рослинні тренди моди

Вони створені у стилі популярних сумок Ganni Bou, але...

Генетично модифіковані продукти: переваги та ризики для споживачів

Генетично модифіковані організми (ГМО) були суперечливим питанням протягом останніх...

Вибір редактора
В продовження теми