Без вертольотів: Optimist створив безалкогольну горілку, джин та текілу

Щоб забезпечити зростання попиту серед тих, хто прагне скоротити споживання алкоголю або залишатися тверезим на вечірці, на ринку починає з’являтися алкоголь без алкоголю.

Одна з таких торгових марок, Optimist, розробила відразу три «спиртові» напої, що не містять алкоголю.

Optimist позиціонує свій продукт як пряму заміну алкогольним напоям. Його можна пити самостійно, з льодом або змішувати в коктейлях.

Напої містять 10-15 ботанічних дистилятів та пропонуються у трьох різних смаках: яскравий (легкий та лимонний, як аналог горілки), свіжий (з травами, подібний до джину) та смокі (з аромати деревини та спецій, як замінник текіли).

«Ботанічні дистиляти створені майстром своєї справи у центрі Лос-Анджелеса. Вони професійно дистильовані та елегантно змішані. А винайдення складних ароматів черпало натхнення з різноманітних культурних місць та ландшафтів цього міста», — говорять у компанії.

Окрім того, Optimist у своєму виробництві повністю відмовився від пластику. І пляшка, і кришка алкогольних напоїв виготовляються зі скла.

Пластик навмисно не використовується в жодній частині процесу створення напою, упаковки або розподілу, акцентують у компанії.

Пляшка Optimist розміром 16,9 унцій уже зараз доступна для попереднього замовлення за ціною 35 доларів.

Джерела: Optimist, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На відновлення постраждалого від війни виробництва можна отримати 800 тис. грн

Програму реалізує Міжнародна організація з міграції (МОМ) та Агентство ООН з питань міграції. Фінансування забезпечує Федеральне міністерство економічного співробітництва...

Український бренд, що створив ідеальне молоко для приготування кави, почав співпрацю з Custom Coffee school

Це – молоко екстра ґатунку з вмістом жиру 2,5%. Воно призначене для створення ніжної, густої та однорідної молочної пінки,...

В океані майже не залишилось вугрів. Тепер їх вирощуватимуть у лабораторії

Її запатентована технологія органоїдів — тривимірна структура тканини, отримана зі стовбурових клітин — не потребує стільки факторів росту, як...

За сім років гамбургери на клітинній основі здешевшали у 28 000 разів

Після того, як голандська компанія Mosa Meat представила перший у світі гамбургер з клітинного м'яса в 2013 році (процес...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Чехи виростили з водоростей та клітин дешеве м’ясо для гамбургерів

Інновація знаменує собою нову віху в секторі культивованого м’яса,...

Французька роботизована їдальня створює кілька сотен страв на двох квадратних метрах

Заснований у 2020 році, стартап використовує залучений капітал для...

Сироварня на Прикарпатті коптить гуцульський будз та ліпить коників

Засновники бренду — Юлія та Василь Тирсіники — з...

Що таке крафт? Чому варто обирати крафтові продукти?

Усі ми чули слово “крафтовий” – це може відноситися...

У пиво та шоти доливають кленовий сік: допомагає відновитися після спорту

Якщо у 2021 році обсяг ринку кленового соку становив...

Вибір редактора
В продовження теми