Найпопулярнішим замовленням-2021 стали веганські ковбаски

Веганська їжа цього року спіймала хвилю. Як свідчать дані американської компанії з доставки їжі Grubhub, найпопулярнішою позицією серед споживачів стали рослинні ковбаски в оболонці.

Загалом замовлення на рослинні продукти харчування, такі як «курячі крильця» із цвітної капусти для барбекю, рамен із грибів і тофу, зросли до цього року на 17%. А  інтерес до вегетаріанських гамбургерів, згідно звіту компанії State of the Plate, збільшився на 28%.

Загалом замовлення на вегетаріанську їжу демонструють приріст в 55%

Найбільше веганських замовлень надходить по Лос-Анджелесу, Нью-Йорку, Портленду, Маямі та Філадельфії.

Окрім веганської їжі, серед топових замовлень – бульбашковий чай ​​з молоком. Він зайняв друге місце у списку найпопулярніших продуктів. Слідом за чаєм слідують тако з біррією, омлет і смузі з полунично-банановим кремом.

Гарячий сендвіч з куркою, який був найпопулярнішою їжею минулого року, посів аж 9 у списку цього року.

У 2021 році люди віддають перевагу своїм спеціям, коли мова йде про гарніри. До речі, найпопулярнішим серед гарнірів перше місце зайняла картопля фрі, за нею йде червона квасоля, рис та кукурудзяний суп.

Десерт року — шоколадні французькі «шовкові» пироги

Коли справа доходить до випивки, тут найпершим трендом є голландський лагер, за ним — гаряче саке, японське пиво, маргарита з гибискусом і маргарита з кров’яними апельсинами.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Україні вперше випустили мікрофільтроване молоко. Смакує як парне

Мікрофільтрація — це інноваційний ефективний метод очистки молока, який застосовують у світі.«Сире молоко, яке ми ретельно підбираємо у фермерських...

Винахідник латте та еспресо у вигляді плиток шукає інвестора. Маск на підході?

Javacolate виготовляється з какао-масла ручної роботи зі смаком кави та представлений двома різновидами: з кофеїном «Jump» та без —...

Сподобалось навіть принцу: в ЕС вперше дегустували м’ясо із клітин

Приватна дегустація культивованих свинячих ковбасок пройшла у новій штаб-квартирі Meatable у Лейдені після отримання дозволу від уряду Нідерландів.Варто зазначити,...

Київська сироварня варить унікальні сири — з хвоєю, рожевою м’якоттю та вугіллям

"Сироман" — не лише сироварня, але й крамниця-кав’ярня, де відвідувачі можуть насолоджуватись різноманіттям сирів з білою пліснявою, виготовлених з...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

На Київщині виготовляють старовинний шумерський напій з меду та ягід

Сікера – алкогольний напій, створений на базі меду та...

Євген Клопотенко: «Спогади дитинства — одна з найважливіших складових смачної їжі»

Євген Клопотенко — рок-стар української кулінарії. Саме він захистив...

Ринковий гігант створив першу холодну каву швидкого приготування. Це займає всього 60 хвилин

Новинка буде представлена ​​на виставці у Чикаго, яка проходитиме...

Інвестори вклали $3 млрд у вітчизняний харчопром

Харчова промисловість увійшла до нечисленної групи галузей з найкращими...

На вулицях Шанхая з’явилися автономні фудтраки від KFC

Нещодавно в твіттері було розміщено кілька фотографій автономних ресторанів...

Вибір редактора
В продовження теми