Ізраїльська Aleph Farms залучила $100 млн на створення лабораторних стейків

Компанія з виробництва культивованого м’яса Aleph Farms залучила $105 млн інвестицій, завдяки чому загальне фінансування з моменту створення компанії склало $118 млн.

Aleph Farms базується в Ізраїлі. У компанії заявляють, що нові кошти будуть спрямовані на збільшення виробництва, зростання операцій на міжнародному рівні та розширення товарної лінійки.

В даний час компанія розробляє стейк з культивованої яловичини. Прототип цього продукту планують представити у листопаді на Агропродовольчому інноваційному саміті.

Звичайно, існує величезний розрив між оприлюдненням прототипу та виготовленням цільном’язового продукту в промисловому масштабі. Однією з проблем, що постають перед такими компаніями, є необхідність виготовляти великі кількості продукції за ціною, яка була б паритетною до традиційного м’яса.

Aleph Farms розпочав культивування свого продукту наприкінці 2020 року. Врешті-решт стартап очікує досягти ціни, яка відповідала б тваринному м’ясу.

Далі стартап розпочне поетапне будівництво пілотних потужностей, вони запрацюють до 2022 р. Приблизно в цей самий час компанія планує здійснити вихід на ринок.

Нагадаємо, раніше Aleph Farms разом з дослідникиами в області біомедичної інженерії з Ізраїльського технологічного інституту оголосили про створення першого в світі стейка рибай шляхом культивування клітин і тривимірного біодруку.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Мікроводорості стануть їжею майбутнього — інвестори несуть гроші

Окрім цього нещодавно залученого капіталу, Quazy Foods офіційно співфінансується Європейським Союзом.Завдяки новим коштам стартап розширить виробництво до пілотної стадії...

Без вертольотів: Optimist створив безалкогольну горілку, джин та текілу

Одна з таких торгових марок, Optimist, розробила відразу три «спиртові» напої, що не містять алкоголю.Optimist позиціонує свій продукт як...

Новозеландський стартап після рекордного фінансування випустив веганське в’ялене м’ясо

Розробка ідеальної текстури була результатом річного науково-дослідного проєкту між Off-Piste, Massey University та Callaghan Innovation, а також урядового гранту...

50% споживачів готові доплачувати за корисну та місцеву їжу: про тренди майбутнього

Такі результати глобального дослідження, отримані міжнародною консалтинговою компанією PwC. У березні цього року аналітики опитали понад 7 тис. респондентів...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Засновник виробництва м’ясних чипсів: чверть обороту іде на рекламу

Обсяг українського ринку снеків у 2023 році оцінюється у...

«П’яний кум» у вині та «лавандовий» — у квітах. Сироварня на Житомирщині створює унікальну рікоту

Сири створюються вручну з цільного коров’ячого молока, яке постачають...

Додайте жиру. Ривок на ринку альтернативної їжі пророкують гібридному м’ясу

Ідо Савір, співзасновник та головний виконавчий директор SuperMeat, виробник...

Кондитерська у Києві створює десерти із буряком і зеленою гречкою

Цукерки роблять вручну та фарбують натуральним какао-маслом із французькими...

Вибір редактора
В продовження теми