Ізраїльська Aleph Farms залучила $100 млн на створення лабораторних стейків

Компанія з виробництва культивованого м’яса Aleph Farms залучила $105 млн інвестицій, завдяки чому загальне фінансування з моменту створення компанії склало $118 млн.

Aleph Farms базується в Ізраїлі. У компанії заявляють, що нові кошти будуть спрямовані на збільшення виробництва, зростання операцій на міжнародному рівні та розширення товарної лінійки.

В даний час компанія розробляє стейк з культивованої яловичини. Прототип цього продукту планують представити у листопаді на Агропродовольчому інноваційному саміті.

Звичайно, існує величезний розрив між оприлюдненням прототипу та виготовленням цільном’язового продукту в промисловому масштабі. Однією з проблем, що постають перед такими компаніями, є необхідність виготовляти великі кількості продукції за ціною, яка була б паритетною до традиційного м’яса.

Aleph Farms розпочав культивування свого продукту наприкінці 2020 року. Врешті-решт стартап очікує досягти ціни, яка відповідала б тваринному м’ясу.

Далі стартап розпочне поетапне будівництво пілотних потужностей, вони запрацюють до 2022 р. Приблизно в цей самий час компанія планує здійснити вихід на ринок.

Нагадаємо, раніше Aleph Farms разом з дослідникиами в області біомедичної інженерії з Ізраїльського технологічного інституту оголосили про створення першого в світі стейка рибай шляхом культивування клітин і тривимірного біодруку.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Рослинне м’ясо для собак — штучний інтелект створив принципово новий продукт

Компанія використає частину фінансування, щоб відкрити уже друге виробниче підприємство. Решту інвестують в розвиток, дослідження і розробки, нові рецепти...

Засновник соцмережі поїтиме корів пивом, щоб виростити найсмачнішу яловичину

Цукерберг, чиї статки становлять $126,5 млрд, з 2014 року скуповував сотні акрів на острові Кауаї, і зараз володіє 1400...

Засновник Starbucks Говард Шульц про те, як інвестиції в співробітників допомагають росту компанії

До 100-річчя журналу Forbes засновник мережі знаменитих кав'ярень написав есе про те, як поєднати прибутковість бізнесу і людське ставлення."У...

Виробник першої рослинної баранини отримав мільйонні інвестиції та взявся за розробку дичини

В інвестиційному раунді взяли участь AgFunder, Bessemer Venture Partners, New Crop Capital та Siddhi Capital. Зокрема, це перший випадок,...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Запорізький виробник варить із кизилу дропси та фарширує ягоди анчоусами

Кизилові дропси виготовляють з кизилового та яблучного пюре з...

Unilever очікує, що продажі альтернативного білка зростуть на $1 млрд

Продовольчий гігант планує наростити продажі альтернативний білок до 1,2...

Олія з лабораторії містить вдесятеро менше «поганих жирів», ніж авокадо

Засновник Zero Acre Farms — підприємець Джефф Ноббс, який...

Вчені виростять у лабораторії персики, вишні та яблука. Без дерев

Випробування стартували з клітин чорниці, яблук, вишні, фейхоа, персиків,...

Котлета для планети. Beyond Meat готує глобальне розширення в Європі

На сьогодні продукція компанії вже присутня приблизно в 122...

Вибір редактора
В продовження теми