Створили каву в чайних пакетах. Після подрібнення її промивають азотом

Wildland Coffee випустила перший продукт, націлений на любителів активного відпочинку, - каву в одноразових пакетиках.

Кава в пакетиках орієнтована на споживачів, які не мають часу повноцінно приготувати напій в дорозі чи в поході, та у яких немає доступу до спеціального обладнання.

Як говорить Зак Франц, засновник Wildland Coffee, всі доступні варіанти швидкого приготування справжньої кави мають обмежені можливості під час кемпінгу, піших прогулянок або будь-якої тривалої активності на свіжому повітрі

Як завзятий кемпер, він був здивований відсутністю зручних свіжих кавових розчинів.

“Я задумався, чому ніхто просто не кладе каву в пакетик, як чай. Це здається таким очевидним рішенням”, – каже Франц.

Проводячи дослідження концепції кавового чайного пакетика, він зрозумів, що формат упаковки використовувався на азіатських ринках протягом десятиліть, але ніколи не потрапляв на американський ринок.

Свій продукт Франц запустив у березні 2021 р.

Тоді засновник Wildland Coffee заявив, що споживачі мають негайно зрозуміти цінність кави у чайному пакетику. 

Додає, що за роки своєї діяльності засвоїв найцінніший урок з маркетингу: набагато краще бути зрозумілим, ніж розумним.

“Коли я кажу людям, що це кава в чайному пакетику (а не розчинна кава в пакетику), люди відразу розуміють, що це за продукт”, – сказав Франц.

Багато споживачів дивуються, чому ніхто не зробив цього раніше.

Wildland Coffee використовує для виробництва своєї кави зерна стійкого виробництва з бразильського міста Серрадо. Пакетики складаються в упаковку, яка підлягає подальшій переробці.

Зерна кави подрібнюють і кладуть у пакетики для чаю, а далі продукт проходить промивку азотом для видалення кисню і збереження свіжості.

Упаковка з п’яти пакетиків коштує $7,50, тобто $1,5 за штуку.

Ціна Wildland Coffee ставить її на один рівень з розчинною кавою Starbucks VIA ($14,99 за упаковку на 12 порцій), проте є нижчою від ціни прямих конкурентів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лідери ринку виростили в лабораторії корм для котів, який робить їх розумнішими

У новому кормі виробники поєднали культивований червоний морський люціан (розробка Umami) і запатентований культивований інгредієнт Bmmune від Cult, який...

Рибні консерви з жовтого гороху стали найкращою смаковою інновацією 2021 року

Альтернативні морепродукти будуть представлені у трьох типах продуктів: рибний салат, шматочки та спред.На їх розробку пішло більше року та...

Не якась там торба. Німецькі студенти створили еко-сумки із фруктових шкірок

Sonnet155 являють собою невеликі пакети з ручками, позиціонуються більше як одноразові, але можуть використовуватись до зносу. Полотно для сумок складається...

Інноваційні технології у сфері ресторанного бізнесу

Кілька років тому найбільш вдалими інноваціями в ресторанному бізнесі вважалися бронювання столиків телефоном та виклик таксі до входу. Потім...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Речовина, яку добувають із ракоподібних, зберігає свіжість авокадо

Хітозан — це природна речовина, яка отримується зі шкарлупи...

Компанія, яка вирощуватиме м’ясо качок у космосі, отримала $13 млн гранту

Отримувачами грантів стали стартапи Umami United і IntegriCulture Umami United...

Сподобалось навіть принцу: в ЕС вперше дегустували м’ясо із клітин

Приватна дегустація культивованих свинячих ковбасок пройшла у новій штаб-квартирі...

Українські суперфуди: які місцеві продукти стають світовим трендом?

Здорове харчування перестало бути лише трендом зі сторінок модних...

Перший рослинний супермаркет здивував: що найбільше купують вегани

Магазин площею 212 кв. м пропонує понад 2700 продуктів...

Вибір редактора
В продовження теми