Створили каву в чайних пакетах. Після подрібнення її промивають азотом

Wildland Coffee випустила перший продукт, націлений на любителів активного відпочинку, - каву в одноразових пакетиках.

Кава в пакетиках орієнтована на споживачів, які не мають часу повноцінно приготувати напій в дорозі чи в поході, та у яких немає доступу до спеціального обладнання.

Як говорить Зак Франц, засновник Wildland Coffee, всі доступні варіанти швидкого приготування справжньої кави мають обмежені можливості під час кемпінгу, піших прогулянок або будь-якої тривалої активності на свіжому повітрі

Як завзятий кемпер, він був здивований відсутністю зручних свіжих кавових розчинів.

“Я задумався, чому ніхто просто не кладе каву в пакетик, як чай. Це здається таким очевидним рішенням”, – каже Франц.

Проводячи дослідження концепції кавового чайного пакетика, він зрозумів, що формат упаковки використовувався на азіатських ринках протягом десятиліть, але ніколи не потрапляв на американський ринок.

Свій продукт Франц запустив у березні 2021 р.

Тоді засновник Wildland Coffee заявив, що споживачі мають негайно зрозуміти цінність кави у чайному пакетику. 

Додає, що за роки своєї діяльності засвоїв найцінніший урок з маркетингу: набагато краще бути зрозумілим, ніж розумним.

“Коли я кажу людям, що це кава в чайному пакетику (а не розчинна кава в пакетику), люди відразу розуміють, що це за продукт”, – сказав Франц.

Багато споживачів дивуються, чому ніхто не зробив цього раніше.

Wildland Coffee використовує для виробництва своєї кави зерна стійкого виробництва з бразильського міста Серрадо. Пакетики складаються в упаковку, яка підлягає подальшій переробці.

Зерна кави подрібнюють і кладуть у пакетики для чаю, а далі продукт проходить промивку азотом для видалення кисню і збереження свіжості.

Упаковка з п’яти пакетиків коштує $7,50, тобто $1,5 за штуку.

Ціна Wildland Coffee ставить її на один рівень з розчинною кавою Starbucks VIA ($14,99 за упаковку на 12 порцій), проте є нижчою від ціни прямих конкурентів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Французи створили порошковий йогурт та кефір. З них можна робити солодощі і пекти піцу

Компанія Epi Ingredients презентувала нову концепцію добавок для кондитерських виробів — So Candy.Виробник йогуртових порошків пропонує їх використовувати у...

Одна з найбільших країн світу розгортає лабораторії для вирощування «королівської» риби

Зокрема, Центральний науково-дослідний інститут морського рибальства ICAR (CMFRI) підписав меморандум про взаєморозуміння з біотехнологічною компанією Neat Meatt, що базується...

Будьмо! «Ідеальному кандидату» заплатять $40 тис. за відвідування пабів

Нещодавно Рада округу Лінкольншир опублікувала список вакансій для розвитку свого нового проєкту «Inns on the Edge». «Ідеальним кандидатом» бачать креативного...

В Нідерландах новорічне пиво варять з ялинкових голок

В Нідерландах знайшли застосування ялинкам після новорічних свят. Місцева броварня Lowlander Beer розробила рецепт пива з хвої. Для виробництва...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Майже Силіконова: В Дубай з’явиться Долина харчових технологій

Проєкт має на меті створення цілісного сучасного містечка, що...

Стартап, що друкує лабораторний жир та карпаччо, оголосив про будівництво заводу

Компанія Mea Tech має намір створити експериментальний завод попередньо...

Сільських жінок навчать створювати харчові стартапи та підтримають фінансово

Програма реалізується в партнерстві з Дніпропетровською обласною ГО «Сільськогосподарська...

Найвідоміший виробник вівсяного молока відкриває власні магазини морозива

Рослинні молочні ласощі продають у екологічних стаканах із картону...

Вибір редактора
В продовження теми