Створили каву в чайних пакетах. Після подрібнення її промивають азотом

Wildland Coffee випустила перший продукт, націлений на любителів активного відпочинку, - каву в одноразових пакетиках.

Кава в пакетиках орієнтована на споживачів, які не мають часу повноцінно приготувати напій в дорозі чи в поході, та у яких немає доступу до спеціального обладнання.

Як говорить Зак Франц, засновник Wildland Coffee, всі доступні варіанти швидкого приготування справжньої кави мають обмежені можливості під час кемпінгу, піших прогулянок або будь-якої тривалої активності на свіжому повітрі

Як завзятий кемпер, він був здивований відсутністю зручних свіжих кавових розчинів.

“Я задумався, чому ніхто просто не кладе каву в пакетик, як чай. Це здається таким очевидним рішенням”, – каже Франц.

Проводячи дослідження концепції кавового чайного пакетика, він зрозумів, що формат упаковки використовувався на азіатських ринках протягом десятиліть, але ніколи не потрапляв на американський ринок.

Свій продукт Франц запустив у березні 2021 р.

Тоді засновник Wildland Coffee заявив, що споживачі мають негайно зрозуміти цінність кави у чайному пакетику. 

Додає, що за роки своєї діяльності засвоїв найцінніший урок з маркетингу: набагато краще бути зрозумілим, ніж розумним.

“Коли я кажу людям, що це кава в чайному пакетику (а не розчинна кава в пакетику), люди відразу розуміють, що це за продукт”, – сказав Франц.

Багато споживачів дивуються, чому ніхто не зробив цього раніше.

Wildland Coffee використовує для виробництва своєї кави зерна стійкого виробництва з бразильського міста Серрадо. Пакетики складаються в упаковку, яка підлягає подальшій переробці.

Зерна кави подрібнюють і кладуть у пакетики для чаю, а далі продукт проходить промивку азотом для видалення кисню і збереження свіжості.

Упаковка з п’яти пакетиків коштує $7,50, тобто $1,5 за штуку.

Ціна Wildland Coffee ставить її на один рівень з розчинною кавою Starbucks VIA ($14,99 за упаковку на 12 порцій), проте є нижчою від ціни прямих конкурентів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У Гонконзі з’явилася перша кулінарна академія для гуру веганської кухні

Нова кулінарна школа відкрита у співпраці з гігантом сектору нерухомості Great Eagle Group та призначена для шеф-кухарів ресторанів, фахівців...

Винахідник лабораторного м’яса спрогнозував, чи зникне традиційне тваринництво через 20 років

Скоріше, ці два напрямки існуватимуть поруч, вважає Дідьє Тубіа, засновник та генеральний директор Aleph Farms – піонера на ринку...

Чорнила каракатиці та закваска – українці печуть хліб, що ніколи не пліснявіє

Пекарня «Жицень» – це сімейна справа всього життя двох поколінь, яку починав батько, а продовжив хлібопекарську справу – син. Увесь...

Із бузини та брусниці створять порошки для соків з пребіотиками. Їх можна їсти сухими

Asiros створює суміші, які поєднують в собі переваги клінічно перевіреного пребіотику Sunfiber від Taiyo з природними властивостями фруктів різних...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Стартап із Кембриджа створить промислові біореактори для вирощування «лабораторного» м’яса

Генеральний директор стартапу Джек Рейд вважає, що існуючі зараз...

Компанія Обами розробила особливі газовані напої для підлітків

Новий продукт під назвою Plezi Fizz містить на 70%...

Ізраїльський стартап отримав мільйонну угоду на 3D-друк риби

Steakholder Foods – член Глобального договору ООН. Її технологія...

Солодка карамель з маринованою рибою: виробник консервів створив унікальні протеїнові закуски

Снеки мають зручний формат, і солодкий та солоний смаки. Нові...

Українські суперфуди: які місцеві продукти стають світовим трендом?

Здорове харчування перестало бути лише трендом зі сторінок модних...

Вибір редактора
В продовження теми