Один з найкращих смаків, які вдалося створити за останній рік, — медова диня в мармеладі, йдеться в повідомленні «Небесного мармеладу».
Продукт позиціонується як веганський, та має досить багато прихильників.
Інша позиція – кисло-солодкий вишневий мармелад. У нього додають натуральний бета-каротин та чорну моркву.
Як пояснює виробник, до складу чорної моркви входить інулін, який впливає на рівень холестерину в крові, а також ряд біологічно активних компонентів, які покращують роботу серця, шлунка, кишечника і нирок.
Бета-каротин є провітаміном, «сировиною», з якого організм синтезує вітамін А, званий також ретинол і може бути активним антиоксидантом.
Термін придатності мармеладу – лише один місяць.
Цінники на солодощі коливаються залежно від пакування та ваги. Приміром, міні-тубус з 80 грамів веганських солодощів коштує 30 грн, а кілограм мармеладу – 240 грн.
Небесний мармелад містить і незвичні інгредієнти. Наприклад, блакитний виготовляють із полуниці та спіруліни, «піщаний» — із кокосу, червоний у вигляді серця – з вишні та троянди.
Мармелад не глазурують зверху, натомість додають цукор для посипки.
«Ми не хочемо використовувати шкідливу глазур, яка складається з воску і кокосового масла. За даними Американської асоціаціі серця, кокосове масло містить 82% насичених жирів, тоді як соняшникове — 63%, а сало — 39%. Саме насичені жири підвищують рівень холестерину в крові», — пояснює виробник.