Із бузини та брусниці створять порошки для соків з пребіотиками. Їх можна їсти сухими

Німецька компанія Taiyo у співпраці з датською Asiros розроблять нову лінійку фруктових порошків з високим вмістом клітковини.

Asiros створює суміші, які поєднують в собі переваги клінічно перевіреного пребіотику Sunfiber від Taiyo з природними властивостями фруктів різних сортів та якості.

За основу візьмуть 100% натуральну клітковину, сертифіковану ISO, що має клінічне підтвердження позитивного впливу на травлення та зниження глікемічного індексу. 

Ці харчові волокна отримують з частково гідролізованої гуарової камеді (PHGG), яка також виявилася сумісною з дієтою з низьким вмістом FODMAP (коротколанцюгові вуглеводи, які погано всмоктуються в тонкому кишечнику і схильні вбирати воду та бродити в товстій кишці). 

Продукція буде продаватися під торговими марками BerryShield Premium Conventional та BerryShield Organic, і в основному вона буде орієнтована на компанії в галузі оздоровчих продуктів та нутрицевтиків.

Порошки можна споживати як в чистому вигляді, так і застосовувати у якості інгредієнтів функціональної їжі

«Співпраця з Taiyo дозволить створити інноваційні порошки для пребіотичних соків, виготовлені з Sunfiber», — зазначив Карстен Аалунд, комерційний та головний операційний директор Asiros.

Перші продукти з лінійки очікуються цього літа і будуть виготовлятися з менш відомих сортів ягід, як от терпка вишня, бузина та брусниця.

Джерело: Nutrition Insight, Food Business Africa

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Німецький стартап, названий в честь американського відлюдника, створює м’ясо з лісових грибів

Стартап, заснований у 2019 році, створює мінімально оброблені високобілкові альтернативи курятині та бекону, використовуючи рідкісний деревний гриб, котрий традиційно...

12 пісних страв на Різдво: як урізноманітнити святкове меню

Кутя Найголовніша страва Різдва – кутя. Це те, що несе в собі дух цього свята! Окрім того, кутя готується з...

Колишній футболіст створює на Прикарпатті витриманий сир з віскі

Сир з віскі “Старий млин” – це ексклюзив, його витримка складає понад 6 місяців. Він створений для поціновувачів нового,...

Вчені створили хліб з «невидимими волокнами», який покращує самопочуття

Так з’явився FiberX – функціональне волокно без смаку, яке можна додавати до продуктів з низьким вмістом клітковини, таких як...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Рослинний пармезан та копчена гауда дістались Еміратів. Веганські сири там — рідкість

Компанія розпочала міжнародну експансію минулого року, стартувавши продажі в...

Mitsubishi разом з ізраїльським стартапом годуватиме японців клітинними стейками

Mitsubishi доєдналася до просування футуристичної страви, адже її харчовий...

Вибір редактора
В продовження теми