Hyotana та Kaya вирішили поєднати їжу та мистецтво, і через м’ясо передати багату історію Японії.
Ресторан відібрав мармурову яловичину Wagyu сорту A5, а Kaya створив упаковку, де помістив у рамку знамениті гравюри японського художника Кацусікі Хокусая із серії «Тридцять шість поглядів на гору Фудзі». Частину зображення замінило м’ясо.
Наприклад, нижче яскраво-червона яловичина виступає у вигляді гірської вершини:
Після того, як м’ясо виймається з упаковки та споживається, Hyotana рекомендує заповнити порожній простір, підклавши червоний папір під витвір мистецтва.
Товар продається під назвою Art Beef Gallery та коштує 13000 ієн, що приблизно становить $108.
Японські споживачі можуть його придбати на сайті ресторану в розділі Hitotema Art Beef Gallery.