Green Monday із Гонконгу створила із вівса веганське морозиво

Компанія Green Monday, що базується в Гонконзі, представила перші в регіоні заморожені веганські десерти мочі, створені на основі вівса.

Морозиво мочі буде подаватися в кафе та пропонується під брендом Oatchi у продуктовому магазині Green Common.

Десерт містить на 17% менше калорій, ніж його молочний аналог, і має бути ідеальним для споживачів, які турбуються про здоров’я, вважають у Green Monday.

Мочі на рослинній основі доступні у трьох різних смаках, а саме: зелений чай, манго та полуниця.

Традиційно японські мочі випускаються у вигляді різнокольорових кульок вагою по 35 грамів.

Кожна порція рослинного мочі містить менше 50 ккал. Порівняно з традиційним молочним аналогом воно має у складі на 32% менше насичених жирів і на 19% менше цукру.

Рослинний десерт ідеально підходить для веганів, у ньому відсутні додані штучні ароматизатори, барвники та консерванти.

До кінця липня споживачі можуть придбати 2 упаковки десерту за зниженою ціною в $7,72 порівняно з початковою ціною в $4,49 доларів за упаковку.

Кожна упаковка містить 4 кульки мочі одного смаку.

Також придбавши 2 упаковки рослинного рослинного десерту, споживачі отримують безкоштовно дві алюмінієві ложки та сумку для морозива.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Із відходів пивоваріння створили штучну шкіру для гаманців та сумок

Arda започаткувала випуск картхолдерів із відпрацьованих відходів пивоваріння як крок до розвитку сталої моди та практик циркулярної економіки.Картхолдери прикрашені...

Родини з дітьми та ВПО можуть отримати 150 тис. грн на власний бізнес

Фонд планує профінансувати не менше 100 підприємницьких проєктів у п’яти областях України – Полтавській, Київській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Львівській....

Інвестиції у м’ясо із пробірки сягнули мільярда доларів: скільки компаній його вирощує

Як свідчить останнє дослідження ResearchAndMarkets, кількість стартапів у цьому сегменті зростає кожен рік. Зараз у світі налічується 99 компаній, які...

Вчені пропонують виготовляти рослинне м’ясо з арахісової шкаралупи

Це відкриття має потенціал змінити підходи до управління харчовими відходами та водночас сприяти підвищенню продовольчої безпеки, поліпшенню здоров'я людей...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Фуа-гра із цвілі, грибів та сої: світові компанії створюють інноваційні рецепти делікатесу

Фуа-гра є суперечливим і розкішним кулінарним виробом, виготовленим із...

Світовий бренд створив інноваційні суміші для насичення організму водою

Продукт доступний  у трьох смаках: лимон-лайм, зелений виноград і...

Корови не винні. Вперше у світі створене «молоко» із мікроводоростей

Напій виготовляється з рослинного протеїнового борошна. Його гомогенізують з...

Nestle будує центр за $52 млн для доставки готових страв

Новий розподільчий центр працевлаштує 665 робітників. Будівнитцво обійдеться компанії в...

Розумна кавомашина розрізняє 900 видів кави та сама замовляє капсули для приготування

BrewID — це абсолютно нова технологічна платформа, розроблена для...

Вибір редактора
В продовження теми