Green Monday із Гонконгу створила із вівса веганське морозиво

Компанія Green Monday, що базується в Гонконзі, представила перші в регіоні заморожені веганські десерти мочі, створені на основі вівса.

Морозиво мочі буде подаватися в кафе та пропонується під брендом Oatchi у продуктовому магазині Green Common.

Десерт містить на 17% менше калорій, ніж його молочний аналог, і має бути ідеальним для споживачів, які турбуються про здоров’я, вважають у Green Monday.

Мочі на рослинній основі доступні у трьох різних смаках, а саме: зелений чай, манго та полуниця.

Традиційно японські мочі випускаються у вигляді різнокольорових кульок вагою по 35 грамів.

Кожна порція рослинного мочі містить менше 50 ккал. Порівняно з традиційним молочним аналогом воно має у складі на 32% менше насичених жирів і на 19% менше цукру.

Рослинний десерт ідеально підходить для веганів, у ньому відсутні додані штучні ароматизатори, барвники та консерванти.

До кінця липня споживачі можуть придбати 2 упаковки десерту за зниженою ціною в $7,72 порівняно з початковою ціною в $4,49 доларів за упаковку.

Кожна упаковка містить 4 кульки мочі одного смаку.

Також придбавши 2 упаковки рослинного рослинного десерту, споживачі отримують безкоштовно дві алюмінієві ложки та сумку для морозива.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Конструктори для шеф-кухарів: стартап доставляє до дверей прості набори для випічки складних десертів

Just Bake пропонує набори для випічки простих та якісних кондитерських виробів, які доставляє прямо до дверей. Всі інгредієнти виміряні...

Стравою 2023 року стануть хліб та макарони зі знежирених домашніх цвіркунів

Держави-члени Європейського Союзу дали “зелене світло” проекту імплементаційних постанов від Євркомісії, спрямованих на дозвіл комерціалізації заморожених і ліофілізованих сумішей...

Мохіто із моцарели. Відходи сироваріння переробили на 80-градусний спирт

Таким шляхом пішла компанія Wheyward Spirit. Вона була заснована для того, щоб створювати алкогольні напої із вторинної сировини.«Головна річ,...

Печиво з нового сорту арахісу лікує алергію. Його розробляли 7 років

Печиво з такого арахісу можна успішно використовувати для лікування дітей з алергією на арахіс, вони можуть споживати його практично...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Може вас зацікавити

Інвестори повірили у вафлі з буряків – проєкт профінансовано на 257%

Американець збирає інвестиції на запуск виробництва суперфуду – млинців...

Ресторани годуватимуть європейців яйцями, вирощеними із дріжджів

До кінця року альтернативні яйця з’явиться у кафе, ресторанах...

Ізраїльський виробник 3D-м’яса виходить на IPO, щоб перейти на промислові обсяги

Вони прагнуть отримати до 25,4 млн доларів і планують...

Ukraine Creates Its First Innovative Food Industry Park

The VOLIA industrial park unites three locations specializing in...

У ресторанах з’явилася перша рослинна ягнятина, яка смачніша за спражнє м’ясо

Стартап запевняє, що йому вдалося відтворити смак і текстуру...

Вибір редактора
В продовження теми