Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Розробники створили інноваційні продукти зі складових, які використовувалися в аюрведі

    Новий американський бренд закусок Toodaloo створив лінійку з п’яти рослинних адаптогенних сумішей, що містять трави та гриби, які століттями використовувались у китайських та аюрведичних традиціях зцілення.

    Веганські суміші Toodaloo не містять ГМО, глютену, молочних продуктів, рафінованого цукру та пальмової олії.

    «Я хотіла, щоб кожен смак відповідав за певну функцію організму, тому спочатку підібрала трави, а для смакових профілів додала суперпродукти», — пояснює Кеті Хоурі, засновниця Toodaloo.

    Серед суперпродуктів, які лягли в основу сумішей є безліч горіхів: кеш’ю, мигдаль, пекан, волоський горіх, а також смажений нут, насіння гарбуза та соняшнику, ягоди, фрукти, кава, какао та велике різноманіття спецій.

    Turning Heads розроблений для підтримки здоров’я шкіри та «цілісного балансу» завдяки тоніку квітки гібіскуса, обліпихи та ягід годжі.

    Ашваганда, рейші та мукуна у Slow Your Roll сприяють розслабленню організму та знятті напруги.

    Концентрації розумової уваги та «енергетичного потоку» можна досягти з Deja Brew через поєднання «перуанського женьшеню» та «левового гриба».

    Hot To Trot допомагає підтримувати здоров’я кишечника завдяки суміші чилі, куркуми, халапеньо та імбиру.

    Smoke Show розроблений з грибами чага та кордицепсом, щоб сприяти бадьорому настрою.

    «Адаптогени стали особливо популярними, так як люди віддають перевагу природним шляхам підтримки здоров’я та зцілення від стресу чи тривог», — каже Хоурі.

    Запуск суперпродукту відбудеться в США, втім, компанія має плани щодо міжнародної експансії згодом.

    Джерело: Nutrition Insight

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Льодяний борщ. Український сервіс iceFood заморожує готові страви за унікальною технологією

    iceFood — це сервіс заморожених ready-to-eat корисних страв, на приготування яких піде від 3 до 5 хвилин. За цей...

    Через високий попит на ікру стародавньої риби її тепер роблять з водоростей

    Інноваційна ікра на основі морських водоростей має такий же розкішний смак, але є доступною альтернативою звичному делікатесу, говорять у...

    Німці навчилися робити вино із листя. Воно дієтичне та без алкоголю

    Для створення безалкогольного вина дослідники використовують листя нових сортів винограду, адаптованих до зміни клімату.«Ми використовуємо листя винограду та лозу,...

    Не Ахмад: Clipper Teas випустили заспокійливий чай із коноплі та священного базиліку

    Асортимент представлений двома різновидами чаю: конопляний та імбирно-конопляний. «Clipper Organic Karma Mama Hemp» містить у своєму складі насіння конопель, ромашку,...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

    У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

    Може вас зацікавити

    «Салат майбутнього», створений за аерокосмічними технологіями, зібрав мільйон інвестицій

    Загальні інвестиції в проект оцінюються майже в $13 млн Флагманський...

    Шоколад та кава з молекул — каліфорнійці створили інноваційні продукти

    Поєднуючи нові та вже існуючі технології з «архітектурою їжі»,...

    Вибір редактора
    В продовження теми