Одна з найбільших молочних компаній створила йогурти з «карпатською фішкою»

Молочна компанія «Галичина» випустила «Карпатську фішку» - оновлену лінійку йогуртів з інгредієнтами, що притаманні для Карпатського регіону.

Лінійка включає йогурти зі смаками: «малиннич (малина)-гранат», «афини (чорниця)-чорна смородина», «вишня-ґоґодзи (брусниця)».

«Цього разу ми хотіли додати до карпатського йогурту справжню «Карпатську фішку» – інгредієнти, які відомі лише у цьому регіоні», – розповідає Оксана Андрушків, директорка з маркетингу компанії «Галичина».

Так з’явилися атмосферні назви «малиннич», «афини», «ґоґодзи».

Ідея лінійки полягає у тому, щоб створити неповторні смаки для споживачів та дати змогу посмакувати улюбленим йогуртом так, як це звикли робити в Карпатах. Це особливий регіон, де навіть звичні ягоди називають по-особливому, додає Андрушків.

«Карпатська фішка» наповнена силою та енергетикою гір

Дизайн паковань оновленої лінійки розробила українська брендингова агенція Dozen.

«Ми хотіли одночасно зберегти візуальну айдентику бренду «Галичина» та створити унікальну візуальну мову, щоб виділити лінійку. Ми звернулися до стилю ботанічної ілюстрації – така гіперреалістичність карпатських ягід якнайкраще підкреслює особливі смаки», – зазначила артдиректорка Dozen Олена Гаврилюк.

Окрім питних, компанія планує розробити лінійку густих йогуртів «Карпатська фішка».

Зараз «Галичина» — одне з найбільших молочних підприємств в Україні, розташоване на Львівщині.

87% сировини підприємство отримує з фермерських господарств, що забезпечує високий вміст білка, якісні показники молока та виготовленої продукції. 40% молока походить із Карпатського краю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Два європейські проєкти з’ясували, як вирощувати м’ясо в космосі

Команди складаються з німецької компанії Yuri та Reutlingen University, а також британських фірм Kayser Space, Cellular Agriculture і Campden...

Відразу кілька світових брендів перейдуть на паперові пляшки у рамках масштабних тестувань

Співпраця розпочалась у травні минулого року з розробки формованого волокна, що біологічно розкладається, переробляється та може використовуватись для заміни...

Вчені переробили дрібний планктон на добавку для здоров’я мозку

Інгредієнт містить пов’язані з лізофосфатидилхоліном (LPC) EPA та DHA. Обидва відіграють важливу роль, регулюючи запальні процеси та підтримуючи клітини...

Триатлоніст створив інноваційне пиво для відновлення м’язів після фітнесу

Такий напій розробив стартап Goxoa. Після досліджень компанія зварила зволожувальне пиво для спортсменів – воно збагачене мінеральними солями, ізотонічне...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Новинка для напоїв: підсолоджувач з африканських ягід готовий вийти на ринок

Компанія Roquette, яка виробляє рослинні інгредієнти, та її німецький...

Сири від “морозостійких корів” можуть представити Україну на World Cheese Awards

Така система утримання широко застосовується в американському штаті Айдахо,...

Виробники їжі загортатимуть продукти в упаковку з міцелію та конопель

Запатентований компанією відновлюваний матеріал під назвою MycoComposite виготовляється з...

Прориви ринку foodtech: від найшвидшого протеїну до передачі ароматів на відстані

Німці, які навчились за допомогою мікробів виробляти найшвидший протеїн...

Nestlé вивела на полиці веганський KitKat, який розробляла два роки

Веганська версія культового батончика обіцяє стати альтернативою без компромісів. KitKat...

Вибір редактора
В продовження теми