Моцарела з кокосу — британські розробники створили новий вид веганського сиру

Британська компанія Saputo Dairy випустила веганську альтернативу сиру зі смаком моцарелли. Новий сир Vitalite розфасований по 2 кг у натертому вигляді та продаватиметься гуртом і вроздріб для сектору громадського харчування й харчової промисловості.

Нова безмолочна пропозиція виготовлена ​​на основі кокосової олії. Альтернативний сир не містить консервантів і може зберігатися три місяці в охолодженому вигляді. 

Vitalite отримав акредитацію веганського й вегетаріанського товариства. Як зазначає виробник, сир має універсальний смак та колір, схожий на моцареллу.

Запуск нового продукту відбувається  після новин про придбання компанією Saputo виробника та дистриб’ютора веганського сиру Bute Island Foods.

Саме Bute Island Foods, яка знаходиться біля західного узбережжя Шотландії, і займеться випуском анонсованого продукту.

Емілі Грунді, контролер з маркетингу в Saputo, зазначила, що кокосовий сир розроблений для допомоги операторам громадського харчування та виробникам їжі у задоволенні зростаючого попиту на веганські страви та страви на рослинній основі.

“Наша команда інноваторів працювала дуже наполегливо, щоб досягти якості продукту, який матиме і смак, і інші характеристики справжньої моцарели”, сказала вона. І додала, що сир уже отримав схвальні відгуки ринкових фахівців.

Джерело: Saputo, Foodbev

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Перша публічна дегустація лабораторної яловичини: це дійсно смакує як м’ясо

Дегустація відбулася в Нідерландах, які на законодавчому рівні дозволили публічно куштувати м’ясо, вирощене в лабораторії.Захід став першою офіційною дегустацією...

Їстівне чорнило для друку на тістечках визнали кошерним

Хоча їстівне чорнило принтерів Eddie завжди було кошерним, виробник зазначає, що слідування правилам виготовлення та постачання кошерного чорнила недостатньо,...

Замовлення в McDonald’s почав приймати штучний інтелект. Точність – 85%

Система базується на голосовій платформі, створеній Apprente, яку McDonald's придбала два роки тому.Поки що рівень точності автоматизованої системи складає...

Пивоварні заливають пиво електролітами та додають бджолиний пилок

Пивоварні, намагаючись угнатися за сучасними трендами, втілюють в життя свої найшаленіші ідеї. На поличках американських магазинів уже зараз можна...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Творець першого в світі молочного протеїну без тварин вийде на ринок спортивного харчування

Нова лінійка Mooless має в основі молекулярно ідентичний звичайній...

Легендарний виробник фастфуду випустив парфуми з запахом смаженої курки

Парфуми доступні клієнтам в Іспанії й продаються як додатковий...

Зірка «Гри престолів» разом з французьким брендом випустила шкіряні сумки з відходів яблук

Англійська акторка Мейсі Вільямс, відома завдяки своїй ролі Ар’ї...

Nirvana першою в історії створила воду, яка підвищує продуктивність м’язів

Джерельна вода Nirvana HMB містить у своєму складі запатентовану...

Пірнути за обідом. ТОП-5 переваг морських овочів як їжі майбутнього

Ресторани, заклади громадського харчування та магазини спеціалізованої здорової їжі...

Вибір редактора
В продовження теми