Heineken створив робота зі штучним інтелектом, що приносить пиво. Холодне

Heineken створив мобільний розумний охолоджувач, керований «штучним інтелектом», котрий доставляє напої, «де б ти не був».

Останнім часом все більша кількість пивних компаній випробовує унікальні та нові засоби маркетингу шляхом випуску неортодоксальних пропозицій, починаючи від одягу і закінчуючи ігровими приставками.

Втім, Heineken пішли на випередження і створили автономного маленького робота під назвою «Beer Outdoor Transporter» або коротше — «ВОТ» та розробили мобільний додаток до нього.

Цей робот містить датчики LiDAR та систему штучного інтелекту, яка дозволяє йому орієнтуватися у будівлях або на відкритих майданчиках.

Шестиколісна платформа забезпечує можливість легкого пересування по траві, гравію та інших нескладних позашляхових місцевостях.

ВОТ містить інтегрований жорсткий кулер, який вміщує 12 банок пива з льодом та має, як кажуть виробники, «чарівну особистість штучного інтелекту».

«Куди б ви не пішли, ваш Heineken слідуватиме за вами», — пишуть на сайті компанії

Робот не продається через традиційні роздрібні канали, втім пивна компанія пропонує взяти участь у розіграші ВОТ-а, який стартує 1-го липня на своєму веб-сайті.

Прийняти участь у розіграші можуть особи, які досягли 21-річного віку.

Джерело: Hiconsumption, Heineken

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

За прилавок магазину з морозивом поставили ввічливих роботів-кондитерів

Технічно Brown Bana — це скоріше ко-ботична установка, оскільки шарнірні роботні руки просто пересувають чашки та морозиво в капсулах,...

Перше в світі лабораторне м’ясо краба потрапило в ресторани. Ціна — $3000 за кілограм

Її провів шеф-кухар Хосе Луїс Дель Амо з компанії TheTasteLab у ресторані Bukit Timah Kebaya. Він приготував дві страви...

Сінгапурський виробник продає закуски із стародавніх зерен, що покращують психіку

Флагманські закуски Zenko виготовляються з «стародавніх зерен»: сорго та махани — насіння квітки водяної лілії.Махану збирають, сушать на сонці...

Колекціонери 40 років збирали каміння у вигляді їжі. Його досі намагаються кусати відвідувачі

У американському місті Корпус-Крісті (штат Техас) майже 40 років збирають та поповнюють дивовижну арт-інсталяцію. Це — виставка каміння, яке...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Інноваційний шоколад для веганів містить горіхи замість масла, цикорій та дуже багато фруктів

Зі слів виробника, «все потрібно було переробити до дрібниць»,...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок...

Bolt Food розширюється на Харків та дає безкоштовну доставку в честь запуску

В компанії зазначають, що прагнуть покрити сервісом якомога більше...

Не “Наполеон”. Штучний інтелект Google створив рецепт торта, якого ще ніколи не було

В результаті вийшов «Cakie» — гібрид торта та печива. Рецепт...

Фіни тестують пиво та горілку з вуглекислого газу. Виробництво — з наступного року

Зараз Aircohol разом із фінською алкогольною компанією Brukett розробляються...

Вибір редактора
В продовження теми