Розробник веганського меду з квітковим пилком отримав $1 млн на просування

Food Origin Food Co (Sofco) зібрала $1,1 млн фінансування на подальшу розробку та просування веганського замінника меду під назвою Vegan Un-Honey.

Vegan Un-Honey виготовлений з натуральних рослинних інгредієнтів та збагачений органічним квітковим пилком. Розробники називають його справжнім суперпродуктом.

«Наша модель повністю виключає тварин із харчового ланцюга», — говорить Белал Ельбана, генеральний директор Sofco.

Vegan Un-Honey від Sofco зараз продається у магазинах Whole Foods, Natural Grocers та Safeway Albertsons.

До слова, раунд по залученю фінансування веганською компанією очолив венчурний інвестор з Кремнієвої долини A’Z Angels, який інвестує у досвідчених засновників та інновації, що перевертають традиційний ринок.

«Наше портфоліо — це насамперед технологічні компанії. Однак Sofco з її Vegan Un-Honey готові зробити революцію у харчовій промисловості», — говорить Амр Абделазіз, керуючий партнер A’Z Angels.

Конкурентом Sofco на ринку альтернативного меду може стати каліфорнійський стартап MeliBio, який виробляє справжній мед без бджіл і нещодавно закрив раунд по залученню $850 тис. інвестицій.

Випуск першого продукту MeliBio запланований на кінець 2021 року.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Блакитні водорості стануть їжею людей майбутнього — розробники з США

“Спіруліна настільки вражаюча, що спочатку ми самі не вірили, що це насправді так, – говорять у компанії. – Спіруліна...

Морозиво із цвітної капусти виходить на полиці супермаркетів

Woolworths — друга за величиною група супермаркетів Нової Зеландії, що володіє відразу кількома роздрібними мережами, зокрема Countdown, SuperValu і...

Майстриня із Закарпаття поєднала “дубайський шоколад” із начинкою з сала

Серед них — шоколад зі сливовим лекваром, що нагадує смак Закарпаття, а також шоколад із в'яленим м’ясом та салом...

$200 млн в майбутнє. Microsoft вкладаєтьcя у виробництво штучних яєць та м’яса.

Інвестиції будуть спрямовані на збільшення виробничих потужностей, формування бренду та стимулювання досліджень і розробок.Новий раунд фінансування Eat Just очолило...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Австрієць виготовив в Україні преміальний делікатес, якому дві тисячі років

Засновник бренду – австрійський бізнесмен Томас Бруннер, який у...

Орбітальний ланч. Для космосу розробили ароматну їжу в інноваційній упаковці

Щоб забезпечити збереження смакових якостей, гарантуючи при цьому їхній...

Рибні консерви з жовтого гороху стали найкращою смаковою інновацією 2021 року

Альтернативні морепродукти будуть представлені у трьох типах продуктів: рибний...

Німці заварюють чай з листям коки, а також хочуть створити з нього спиртний напій

"Екстракт з листя коки також викликає легке відчуття енергетичної...

Сухий борщ: львівські підприємці розробили інновацію для ЗСУ

Підприємство було створене у березні 2021 року з ініціативи...

Вибір редактора
В продовження теми