Розробник веганського меду з квітковим пилком отримав $1 млн на просування

Food Origin Food Co (Sofco) зібрала $1,1 млн фінансування на подальшу розробку та просування веганського замінника меду під назвою Vegan Un-Honey.

spot_img

Vegan Un-Honey виготовлений з натуральних рослинних інгредієнтів та збагачений органічним квітковим пилком. Розробники називають його справжнім суперпродуктом.

«Наша модель повністю виключає тварин із харчового ланцюга», — говорить Белал Ельбана, генеральний директор Sofco.

Vegan Un-Honey від Sofco зараз продається у магазинах Whole Foods, Natural Grocers та Safeway Albertsons.

До слова, раунд по залученю фінансування веганською компанією очолив венчурний інвестор з Кремнієвої долини A’Z Angels, який інвестує у досвідчених засновників та інновації, що перевертають традиційний ринок.

«Наше портфоліо — це насамперед технологічні компанії. Однак Sofco з її Vegan Un-Honey готові зробити революцію у харчовій промисловості», — говорить Амр Абделазіз, керуючий партнер A’Z Angels.

Конкурентом Sofco на ринку альтернативного меду може стати каліфорнійський стартап MeliBio, який виробляє справжній мед без бджіл і нещодавно закрив раунд по залученню $850 тис. інвестицій.

Випуск першого продукту MeliBio запланований на кінець 2021 року.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Пластикову упаковку замінить папір, покритий білками та БАДами

Нова упаковка не містить жодного пластику. Більше того, вона подовжує термін зберігання продуктів.У рамках проекту «BioActiveMaterials» група дослідників вирішила...

На інноваційну бізнес-ідею у сфері їжі можна отримати 100 тис. грн

Конкурс має на меті підтримати бізнес, який постраждав під час війни або який розвивають військові.  Сумарний бюджет складає 1 млн...

Лабораторна вирізка: стартап патентує технологію, що дозволить друкувати преміальне м’ясо

Заявка стосується нового методу біодруку, який має значно покращити процес отримання культивованого м’яса.Нова технологія дозволяє здійснювати чіткий контроль під...

Шоколадні батончики з протеїном із повітря вперше з’явилися на полицях магазинів

Ласощі доступні від минулого тижня у магазинах Cocoa Tree по всьому Сінгапуру.  Що робить батончики особливим і надає їм смаку...

Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники...

Відкрили найбільшу у світі фабрику для 3D-друку м’яса та риби

Нова фабрика під назвою “TASTE FACTORY” використовує власну розроблену технологію 3D Structuring, що дозволяє створювати продукти з рослинних інгредієнтів...

Може вас зацікавити

Азійський тигр. Сингапур розширює ринок альтернативних білків в обмін на фінансування

Зараз Сингапур імпортує понад 90% їжі. Це спонукало до...

Бренд компанії Nestlé створив пиво зі смаком легендарної піци

Цього року Tombstone у співпраці з виробником пива Voodoo...

Вибір редактора
В продовження теми