Сінгапур навчатиме студентів технологіям виготовлення альтернативного м’яса

Сінгапур, який першим у світі почав продавати культивоване м'ясо, запропонує у новому навчальному році (2021-2022) курс для студентів по м'ясним альтернативам.

Пройти перший в історії Азії курс вивчення альтернативного білку зможуть студенти Технологічного університету Наньян (NTU). Він стартує у серпні, разом з новим семестром.

Курс називається «Майбутня їжа — вступ до передових альтернатив м’ясного виробництва» та відкритий для студентів третього й четвертого років навчання природничого та технічного напрямку.  

Координатором курсу призначений професор Вільям Чен, керівник університетської Програми харчової науки та технологій.

Навчальний курс розроблений у партнерстві з Інститутом доброї їжі (GFI) і включатиме всі базові технології: виготовлення рослинного м’яса, культивованого та ферментування білку.

У рамках курсу студенти проводитимуть дослідницький проект, що стосується реальних проблем, з якими сьогодні стикається індустрія альтернативних білків.

Навчальна програма додатково донесе до майбутніх фахівців питання стійкості альтернативних білків та те, як галузь сприятиме вирішенню глобальної продовольчої безпеки, безпеки і зміни клімату.

Коментуючи введення курсу NTU, Чен сказав, що університет раніше розробив низку інновацій для альтернативного виробництва білків і, отже, має гарні можливості поділитися досвідом.

Раніше newfood.ua повідомляв, що Сінгапур запускає перший у світі промисловий центр з виробництва рослинного м’яса.

Джерела: NTU Singapore, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Із чайного гриба створили нановолокно, яке замінить шкіру та пластик

Bucha Bio працює над двома матеріалами – Shorai та Hikari Першим (уже цього року) світ побачить Hikari. Він має напівпрозорий...

Хрін, спіруліна, коноплі та гриби-адаптогени: як нас змушують їсти більше морозива

Зростання популярності веганського морозива пов’язане з інноваційними смаками та інгредієнтами, які використовуються в його виробництві, говорять аналітики.До традиційних альтернатив...

З “мікробного” молока печуть торти та брауні — після успіху з морозивом виробник створив готові суміші

Стійка до зберігання суміш виготовляється на основі молочного білка Perfect Day, створеного шляхом точного бродіння.  Протеїн являє собою коров’яче молоко,...

Швейцарський гігант Migros варить рослинні яйця з сої. Їх продаватимуть уже в листопаді

Це останнє доповнення до рослинної лінійки V-Love. Яйце під назвою The Boiled виготовлене з соєвого білка і буде доступне в...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Сінгапурський стартап перетворить відходи соєвого молока на рослинне м’ясо

Завдяки підтримці інвесторів та урядових агенцій, компанія наразі займається...

Вчені створили костюм, у якому власник вирощує собі обід теплом свого тіла

Костюм виготовлений із пластику з низьким вмістом вуглецю та...

Напиши якось смачно: принтери з їстівними чорнилами тепер друкують по кілька зображень за раз

Відтепер обладнання працює на ручній подачі Це дозволяє за один...

Інвестор шукає 10 стартапів для запуску молочного лабораторного інкубатора

Pascual Innoventures має на меті стати інвестором на початковій...

Проба із пробірки. Вперше у світі культивоване м’ясо почали доставляти додому

Для реалізації цього проєкту Eat Just започаткувала партнерство зі...

Вибір редактора
В продовження теми