Сінгапур навчатиме студентів технологіям виготовлення альтернативного м’яса

Сінгапур, який першим у світі почав продавати культивоване м'ясо, запропонує у новому навчальному році (2021-2022) курс для студентів по м'ясним альтернативам.

Пройти перший в історії Азії курс вивчення альтернативного білку зможуть студенти Технологічного університету Наньян (NTU). Він стартує у серпні, разом з новим семестром.

Курс називається «Майбутня їжа — вступ до передових альтернатив м’ясного виробництва» та відкритий для студентів третього й четвертого років навчання природничого та технічного напрямку.  

Координатором курсу призначений професор Вільям Чен, керівник університетської Програми харчової науки та технологій.

Навчальний курс розроблений у партнерстві з Інститутом доброї їжі (GFI) і включатиме всі базові технології: виготовлення рослинного м’яса, культивованого та ферментування білку.

У рамках курсу студенти проводитимуть дослідницький проект, що стосується реальних проблем, з якими сьогодні стикається індустрія альтернативних білків.

Навчальна програма додатково донесе до майбутніх фахівців питання стійкості альтернативних білків та те, як галузь сприятиме вирішенню глобальної продовольчої безпеки, безпеки і зміни клімату.

Коментуючи введення курсу NTU, Чен сказав, що університет раніше розробив низку інновацій для альтернативного виробництва білків і, отже, має гарні можливості поділитися досвідом.

Раніше newfood.ua повідомляв, що Сінгапур запускає перший у світі промисловий центр з виробництва рослинного м’яса.

Джерела: NTU Singapore, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап виготовляє зі спіруліни морозиво, йогурти та навіть консерви

Зі спіруліни виготовляють морозиво, йогурти, сир та навіть консерви.Після отримання сертифікації від міжнародних організацій, яка підтверджує якість та екологічність...

Новозеландський стартап після рекордного фінансування випустив веганське в’ялене м’ясо

Розробка ідеальної текстури була результатом річного науково-дослідного проєкту між Off-Piste, Massey University та Callaghan Innovation, а також урядового гранту...

У Нідерландах з картопляного лушпиння з допомогою мікробів роблять олію, що замінить пальмову

«Новий продукт надзвичайно схожий з пальмовою, соняшниковою та кокосовою оліями», — кажуть виробники.Стартап уже отримав перші інвестиції у розмірі...

Свиняча шкіра з корицею, яблуком та журавлиною — 60-річна компанія підриває ринок сміливими закусками

Лімітована версія закусок Southern Recipe Small Batch продаватиметься обмежений час протягом цієї осені у роздрібних магазинах. 1 упаковка розміром у...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний...

Майстриня із Закарпаття поєднала “дубайський шоколад” із начинкою з сала

Серед них — шоколад зі сливовим лекваром, що нагадує смак Закарпаття, а також шоколад із в'яленим м’ясом та салом...

Може вас зацікавити

На кулінарній платформі Kittch, яку створили українці, можна готувати в AR-окулярах та замовляти продукти жестами

Розробники домовилися з всесвітньовідомим виробником процесорів Qualcomm про створення...

Стартап, що імітував тваринний жир оливковою олією, отримав 16 млн євро. На черзі — альтернативна свинина.

Інвестиційний раунд очолили Impact Fooding. Серед інших інвесторів, які...

Насіння отруйного дерева допомагає кинути палити. Дослідження

Тобто рослини можуть бути не лише найкращою основою дієти,...

Моцарела з кокосу — британські розробники створили новий вид веганського сиру

Нова безмолочна пропозиція виготовлена ​​на основі кокосової олії. Альтернативний...

Відомий бренд досипав у закуски електролітів. Розповідаємо, для чого

Нові фруктові мікси містять електроліти натрій і магній, а...

Вибір редактора
В продовження теми