Французи створили риб’ячий жир з мікроводоростей, який входитиме у спортивне харчування

Французька компанія Polaris запустила на ринок олію Omegavie DHA 800, отриману зі штаму мікроводоростей Schizochytrium sp.

spot_img

Водоростева олія містить менше 3% насичених жирних кислот

Клінічні випробування показують, що Omegavie знаходиться у формі тригліцеридів, яка є природною формою омега-3, що забезпечує високу біодоступність продукту.

За технологією Polaris мікроводорості вирощують у регульованому середовищі. Олію з них екстрагують водою без використання розчинників за допомогою природних ферментативних методів.

Далі відбувається процес переробки, очищення та дезодорування, що дозволяє усунути будь-які залишкові домішки.

Polaris є однією з перших компаній, яка пропонує високоефективну водоростеву олію, що включає 800 мг докозагексаєнової кислоти (DHA) на грам продукту.

«Протягом останніх кількох років ми вирішили зосередитись на джерелі «завтрашньої» омега-3: мікроводоростях. Зростаючий попит стане головним викликом протягом наступних двох десятиліть», — сказав Луї-Марі Мартін, віце-президент з продажу та маркетингу.

Компанія також розробила лінійку харчування Sensory з використанням запатентованої технології. Готові продукти мають високу органолептичну якість.

Технологія допомагає включати нові функціональні інгредієнти, в т.ч. олію Omegavie у готові продукти. Серед них батончики, спортивне та дитяче харчування, напої швидкого приготування та жувальні цукерки.

Очікується, що ринок водоростевих олій виросте з $257 млн у 2018 році до $945 млн у 2026-му при річному приросту в 17,7%. Таким чином, Omegavie DHA 800 може вирішити багато проблем в ланцюгу створення вартості продукту.

Джерело: Nutrition Insight

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Aмериканці створили напій, який відновлює пошкоджений кишківник та захищає дихальні шляхи

Спочатку Nouri вивели на ринок Inner Immune у вигляді порошку, який достатньо було просто змішати з водою.Проте, Керолайн Бекман,...

Легендарний лікер запакували у пляшки із ячменю, які легко утилізуються

Розроблена у співпраці з PA Consulting і PulPac, пляшка підлягає утилізації у звичайних паперових потоках, без необхідності відокремлювати інші...

Порошок із авокадо замінює масло у випічці та покращує смак цукерок

Порошок виготовляється за допомогою вакуумної технології із фруктів, що непридатні для роздрібної торгівлі — потворних, занадто дрібних, з плямами...

Ізраїльський виробник 3D-м’яса виходить на IPO, щоб перейти на промислові обсяги

Вони прагнуть отримати до 25,4 млн доларів і планують продати до 1,9 млн акцій за стартовою ціною 15,10 долара...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і просувати інноваційний білок Solein на світові ринки. Solein — це революційний...

Може вас зацікавити

$80 млн на хмарні біореактори: виробництво їжі майбутнього поставлять на потік

У сфері біоферментації не бракує інновацій. Натомість спостерігається явний...

ТОП-5 трендів харчування в найближчому майбутньому

Тренди ми задаємо самі, і робимо це вже зараз....

Вибір редактора
В продовження теми