Повноцінний запуск потужностей запланований на 2022 р. До того часу це мають одобрити регулюючі органи.
Учасники ринку стверджують, що кілька сотень кілограмів на день — це досить мало для «промислового» виробництва. Наприклад, заводи, що виготовляють яловичі гамбургери для McDonalds, мають потужність у 30 млн гамбургерів на тиждень.
Однак Аяков Нахміас, професор біоінженерії в Єврейському університеті в Єрусалимі, вважає, що для галузі культивованого м’яса, яка тільки-но зароджується, це вже є дивовижним досягненням.
«Технологія культивування м’яса — це програма «Аполлон» 21 століття», — каже вчений
Future Meat зараз перебуває в процесі затвердження майбутнього виробництва Ізраїлі, а також співпрацює із регулюючими органами США і приглядається до кількох ділянок для будівництва.
Першими комерційними продуктами від Future Meat, які на сьогодні зібрали близько $43 млн від різних інвесторів, включаючи Tyson Foods, ADM Ventures і S2G Ventures, швидше за все, будуть поєднання 45-60% культивованих клітин курятини та баранини й 40-55% рослинних білків і води.