Виробник веганських цукерок планує IPO з оцінкою компанії в $50 млн

Компанія Yumy Bear, що створила лінійку веганських жувальних цукерок з низьким вмістом цукру, у липні почне торгуватися на Канадській фондовій біржі CSE.

Очікувана капіталізація Yumy Bear після IPO складе $50 млн

Компанія представляє індустрію, яка за оцінками аналітиків Grand View, зростатиме протягом 2019-2025 рр. на 3,5% щороку.

Еріка Вільямс, тренер з фітнесу, запустила Yumy Bear після виявлення ринкового розриву здорових альтернатив преміум класу існуючим цукеркам по доступній ціні.

Жувальні «ведмедики» містять 3 гр цукру, 21 гр клітковини, 115 калорій. Вони без ГМО та штучних підсолоджувачів.

Замість желатину, компонента тваринного походження, Yumy Bear застосовує рослинні інгредієнти, що дає більш м’яку текстуру.

Продукція представлена трьома смаками — персик, полуниця та ківі, а вартість пакетика жувальних цукерок приблизно на $1-1,5 менша у порівнянні з існуючими на ринку аналогами.

Вільямс вважає, що інвестори зацікавлені у веганській їжі вцілому, оскільки компанія раніше залучила $2,5 млн фінансування. На той час її капіталізація складала $30 млн.

«Зважаючи на ажіотаж щодо рослинної їжі, ймовірно, на ринку з’являть  нові веганські кондитерські компанії», — додала вона.

Yumy Bear очікує, що її продажі до кінця року становитимуть $1 млн, а після виходу на додаткові ринки до кінця 2022 року зростуть до $5 млн.

Джерело: Forbes

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Найтовстіші та найтонші, з омегою та з «неправильного» батату — ринок чіпсів кишить новинками

У міру того як населення світу стає більш уважним до свого здоров’я, виробники чіпсів починають шукати корисніші варіанти. Серед...

Створили смарт-камеру, яка вирощує вдома гриби та повідомляє про це на e-mail

FirstBuild стала відомою завдяки концепції новітніх побутових приладів. Серед раніше створених — точна варильна поверхня Paragon і льдогенератор Opal,...

Кухонний «комбайн»: смарт-сад вирощує обід прямо на кухонному столі

Установка створена на кшталт домашньої кавомашини, де замість капсул з кавою використовуються рослинні капсули з насінням Smart Soil. Вони...

Вчені відкрили нові види рослин, які можуть замінити какао

Це відкриття може стати ключем до створення стійких до кліматичних змін видів шоколаду.Досліджуючи різноманіття роду Theobroma, вчені виявили нові...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Україна створює перший індустріальний парк для новітньої харчової промисловості

Індустріальний парк VOLIA об’єднуватиме  три локації, які спеціалізуватимуться на...

Стартап отримав 6 млн євро на завод, який вироблятиме харчову олію із тирси

Інвесторами стали Voima Ventures, 2C Ventures, Nordic Foodtech VC,...

Створили жуйки для покращення роботи мозку. Вони м’які та желеподібні

Виробникк харчових добавок Vitux спільно з корпорацією Amway розробили...

Вибір редактора
В продовження теми