Виробник веганських цукерок планує IPO з оцінкою компанії в $50 млн

Компанія Yumy Bear, що створила лінійку веганських жувальних цукерок з низьким вмістом цукру, у липні почне торгуватися на Канадській фондовій біржі CSE.

Очікувана капіталізація Yumy Bear після IPO складе $50 млн

Компанія представляє індустрію, яка за оцінками аналітиків Grand View, зростатиме протягом 2019-2025 рр. на 3,5% щороку.

Еріка Вільямс, тренер з фітнесу, запустила Yumy Bear після виявлення ринкового розриву здорових альтернатив преміум класу існуючим цукеркам по доступній ціні.

Жувальні «ведмедики» містять 3 гр цукру, 21 гр клітковини, 115 калорій. Вони без ГМО та штучних підсолоджувачів.

Замість желатину, компонента тваринного походження, Yumy Bear застосовує рослинні інгредієнти, що дає більш м’яку текстуру.

Продукція представлена трьома смаками — персик, полуниця та ківі, а вартість пакетика жувальних цукерок приблизно на $1-1,5 менша у порівнянні з існуючими на ринку аналогами.

Вільямс вважає, що інвестори зацікавлені у веганській їжі вцілому, оскільки компанія раніше залучила $2,5 млн фінансування. На той час її капіталізація складала $30 млн.

«Зважаючи на ажіотаж щодо рослинної їжі, ймовірно, на ринку з’являть  нові веганські кондитерські компанії», — додала вона.

Yumy Bear очікує, що її продажі до кінця року становитимуть $1 млн, а після виходу на додаткові ринки до кінця 2022 року зростуть до $5 млн.

Джерело: Forbes

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Молоко за рецептом від штучного інтелекту буде краще звичайного

Ginkgo Bioworks, як платформа для клітинного програмування та біозахисту, використовуватиме свої потужності з виробництва білка та платформу генеративного штучного...

Часник без запаху — ліванська компанія отримала премію за кращий продукт 2021 року

Ліванська компанія Garlidoux перетворила звичайний часник на часник без запаху. Для цього зібрану вручну сировину піддали ферментації та перетворили...

Ізраїльський стартап створив картоплю, третина якої – чистий білок

Інноваційна бульба має значні переваги над соєю або горохом. Для порівняння, звичайна картопля зазвичай містить лише 2% природного білка...

Коктейль проти вірусу: PepsiCo інвестує в партнерів, Coca-Cola запускає нове обладнання, Nestlé вийшла на ринок кави

На це діє безліч факторів: пандемія короновірусу, карантинні обмеження, проблеми у транспортній логістиці. Плюс до того — неврожай сільгосппродукції,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний...

Майстриня із Закарпаття поєднала “дубайський шоколад” із начинкою з сала

Серед них — шоколад зі сливовим лекваром, що нагадує смак Закарпаття, а також шоколад із в'яленим м’ясом та салом...

Може вас зацікавити

Британський стартап створив багаторазову пляшку з сировини, яка раніше росла тільки у тропіках

Пляшка для води Bottle Up виготовляється з цукрової тростини,...

Рослинний пармезан та копчена гауда дістались Еміратів. Веганські сири там — рідкість

Компанія розпочала міжнародну експансію минулого року, стартувавши продажі в...

Редакція першого українського порталу про новітні харчові технології NEWFOOD.UA складає рейтинг інноваційних харчових компаній

Учасниками рейтингу стануть: українські компанії, які виробляють технологічні харчові...

Компанія Nestlé запускає виробництво рослинного м’яса в Китаї

Харчовий гігант Nestlé намагається не відстати від трендів в...

Творець першої у світі лабораторної риби тепер друкує на 3D-принтері диких вугрів

Це сталося після того, як виробник дебютував з першим...

Вибір редактора
В продовження теми