Nestle будує центр за $52 млн для доставки готових страв

Freshly, служба доставки їжі, що належить швейцарському харчовому гігантові Nestle, відкриє другий розподільчий центр у передмісті Атланти (штат Джорджія) для задоволення зростаючого споживчого попиту в США.

Новий розподільчий центр працевлаштує 665 робітників.

Будівнитцво обійдеться компанії в $52 млн

Компанія оголосила про проект в Атланті через чотири місяці після того, як вирішила інвестувати $3,2 в об’єкт в Остелі, де планує найняти 250 людей.

Служба Freshly пропонує готові страви, які можна швидко розігріти та з’їсти

Freshly швидко розширюється з моменту придбання компанією Nestlé минулого року, і в даний час постачає понад мільйон страв на тиждень клієнтам у 48 штатах.

Нещодавно компанія представила Proteins&Sides, своє перше розширення формату їжі за межі швидких закусок.

Proteins&Sides це багатопорційні страви, які можна змішувати, поєднувати та персоналізувати під смаки споживачів, пояснюють у Nestle. Переважно це білкові страви, приправлені травами та спеціями. 

“Поява на ринку Proteins&Sides не лише ознаменує наступну фазу зростання Freshly, але також підкреслює постійну відданість впровадженню інноваційних рішень, які дозволять нашим клієнтам бути здоровими та щасливими в їхні найзайнятіші дні у світі, що постійно змінюється”, сказав Майк Вістрах, засновник та головний виконавчий директор Freshly.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Це енергійний танець! Продажі PepsiCo «витягнули» енергетики та закуски

Компанія завдячує своїм результатам інноваціям у сфері закусок та енергетичних напоїв, та бачить у цьому сегменті значний потенціал для...

З мікроводоростей створили веганський чеддер. Він тягнеться, як сир та містить багато В12

Сир не тільки має гострий смак і тягнеться, як справжній, але й багатий вітаміном В12.Одна 28-грамова порція сиру містить...

Стартап вирощує у лабораторії чорну ікру на звичайному грибному корінні

Міцелій — це коренева структура грибів, яка складається з тонких ниток і слугує основою для росту грибних тіл. Він...

Погнали на понгамію. Danone взявся за розробку продуктів з бобів дерева понгамії

Terviva займається комерціалізацією понгамії. Понгамія є квітучим деревом, що походить з Австралії та Індії, а також часто вирощується у...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Рибний дзень. Два американці за три місяці зірвали на шкірках лосося $1 млн

Джастін Гілберт і Дуглас Рібу – засновники Harmless Harvest – хотіли,...

Швейцарці розробили технологію, що імітує мармуровість у рослинному м’ясі

Нова запатентована технологія PrimeLock+ імітує клітини тваринного жиру таким...

VOLIA ДО ПЕРЕМОГИ: індустріальний парк у Вінниці — шлях до нової foodtech екосистеми

Парк має стати справжнім інкубатором для проєктів у харчовій...

Сінгапурський стартап винайшов машину для створення рослинних жовтків

Стартап запевняє, що яйця мають той самий смак і...

За наступні сім років ринок веганського масла виросте до $3 млрд. Дослідження

За дослідженням ResearchAndMarkets, ринок веганського вершкового масла очікує значний...

Вибір редактора
В продовження теми