Як ракета над Парижем: Український сервіс доставки їжі розпочав роботу у Греції та Франції

Український сервіс доставки їжі Rocket продовжує міжнародну експансію. Цього разу він розпочав роботу ще в двох європейських країнах - Греції та Франції.

У Греції Rocket запустив доставку в Афінах. На сьогодні там підключені до сервісу десятки ресторанів в різних районах міста.

У Франції Rocket розпочав роботу в Ліллі — невеликому місті на кордоні з Бельгією. 

До слова, Лілль є центром другої за величиною агломерації (після Парижу), й охоплює двохмільйонний евроокруг Лілль-Кортрейк.

Український сервіс доставки їжі уже працює в 33 містах 5 країн світу

У квітні 2021 року Rocket розпочав доставку у Амстердамі, столиці Нідерландів. У кінці минулого року компанія вийшла на ринок Кіпру.

Загалом до кінця року Rocket планує запустити свою доставку в 10 європейських країнах.

Нагадаємо, раніше newfood.ua розповідав, як українській «ракеті» вдалося стартонути в Україні, за два роки розширити мережу за кордон і чим займатиметься проєкт надалі.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені надрукували кальмарів з водоростей та відходів виробництва локшини

Отримані кільця кальмара вирізняються своїм вмістом білка. Їх можна смажити та споживати як справжні. Концепція з’явилася на тлі надмірного вилову...

Лабораторне м’ясо із Південної Кореї можна буде вирощувати без тваринної сироватки та втричі швидше

Компанія CellMEAT створила середовище для культивування клітин без застосування фетальної бичачої сироватки (FBS).Нова культура, ймовірно, є результатом досліджень і...

Перша публічна дегустація лабораторної яловичини: це дійсно смакує як м’ясо

Дегустація відбулася в Нідерландах, які на законодавчому рівні дозволили публічно куштувати м’ясо, вирощене в лабораторії.Захід став першою офіційною дегустацією...

Каліфорнійці створили перший у світі безлакогольний джин, текілу та бурбон з канабісу

Бренд покликаний створити інноваційні коктейльні напої, використовуючи низькі дози канабісу, при цьому демонструючи нові соціальні напої «без калорій та...

Найбільша українська мережа пекарень відкрила перший заклад у Празі

Заклад відкрився в самому центрі Праги в ТЦ Palladium, поруч із Карловим мостом. Площа становить 173 кв. м на...

Шістсотрічна українська солеварня випустила сирну сіль та шукає нового інвестора

Склад сирної солі включає різні сири, як от "Світанок", "Монастирський", сир із трюфелем, "Торба", "Годз", "Магура", "Верде" та "Чорна...

Може вас зацікавити

Створили «альтернативу» конопель із апельсинових кірок — для усунення стресу та спокою

Така добавка не містить тетрагідроканабінолу, психотропного компоненту та інших...

Желе з біореактора: стартапи шукають нові способи створення желатину

Textura Tempo позиціонується як «новий тип желатину», може використовуватися...

Вибір редактора
В продовження теми