Як ракета над Парижем: Український сервіс доставки їжі розпочав роботу у Греції та Франції

Український сервіс доставки їжі Rocket продовжує міжнародну експансію. Цього разу він розпочав роботу ще в двох європейських країнах - Греції та Франції.

У Греції Rocket запустив доставку в Афінах. На сьогодні там підключені до сервісу десятки ресторанів в різних районах міста.

У Франції Rocket розпочав роботу в Ліллі — невеликому місті на кордоні з Бельгією. 

До слова, Лілль є центром другої за величиною агломерації (після Парижу), й охоплює двохмільйонний евроокруг Лілль-Кортрейк.

Український сервіс доставки їжі уже працює в 33 містах 5 країн світу

У квітні 2021 року Rocket розпочав доставку у Амстердамі, столиці Нідерландів. У кінці минулого року компанія вийшла на ринок Кіпру.

Загалом до кінця року Rocket планує запустити свою доставку в 10 європейських країнах.

Нагадаємо, раніше newfood.ua розповідав, як українській «ракеті» вдалося стартонути в Україні, за два роки розширити мережу за кордон і чим займатиметься проєкт надалі.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Латте вже не те. З грибів та конопель розробили ідеальне рослинне молоко для кави

Обидва варіанти рослинного молока пройшли успішні тести серед баристів, та можуть використовуватися до кави замість вершків чи звичайного тваринного...

Одна з найбільших агрокомпаній світу інвестує у переробку водоростей на інноваційну складову рослинного м’яса

«Споживачі вважають продукти з океану модними та корисними для здоров’я», — говорить Ксав'є Мартін, глобальний менеджер по екстрактам морських...

Біл Ґейтс не причім. «Чіп» на руці підбере ідеальне меню для кожного

Технологічний підхід обіцяє поліпшити метаболізм, підвищити рівень енергії та створити персональну дорожню карту для покращення здоров’я користувача.Відслідковуючи, як змінюється...

Молочний гігант годуватиме немовлят веганськими сумішами із гречки

Такий продукт створив ізраїльський стартап Else Nutrition, який має публічну реєстрацію та штаб-квартиру в Канаді.Зараз компанія розпочинає багатоетапну співпрацю...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Жіночі сімейні підприємства отримають до 1,3 млн грн на інновації та розширення

Грантова допомога спрямована на виробників товарів і надавачів послуг. Кошти...

Виробник курячих нагетсів з гороху залучив $50 млн, щоб потроїти свою команду

Загальна сума інвестицій з початку роботи бренду становить $61...

Вибір редактора
В продовження теми