Uber купує чилійську службу доставки продуктів. Угоду закриють наступного місяця

Uber докупить 47% долі у чилійській службі доставки продуктів Cornershop. Компанія очікує закрити угоду вже наступного місяця.

Uber придбав мажоритарний пакет акцій Cornershop ще у 2019 році. Уже тоді генеральний директор компанії Дара Хосровшахі говорила, що доставка бакалії це сфера, в яку Uber хотів би заглибитися.

Однак плани підкоригувала пандемія, і ось майже два роки потому компанія заявила про те, що докупить решту бізнесу Cornershop. 

Uber почав розширювати свою службу доставки продуктів на міжнародному ринку ще з весни минулого року у квітні компанія оголосила про партнерство з Carrefour у Франції. У липні 2020 року Uber розпочав доставку продуктів через Cornershop у Канаді та Латинській Америці, а також США. Окремо від Cornershop Uber розширив свою продуктову доставку на Манхеттен.

Все це відбувається на тлі рекордних рівнів онлайн-покупок внаслідок пандемії. За даними Brick Meets Click, інтернет-продажі продуктів для доставки склали $6,6 млрд у квітні цього року. Це менше порівняно з $7,1 млрд у березні 2021-го, але значно перевищує $5,3 млрд у квітні 2020 р.

Нагадаємо, раніше Uber доповнив свій додаток новою функцією Pickup and Go, яка дозволяє пасажирам замовляти та забирати готові страви і продукти, перебуваючи у дорозі до місця призначення.

Це стало логічною відповіддю на тенденцію 2020 р., за результатами якого дохід Uber Еats зріс порівняно з попереднім роком на 152%.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Що таке крафт? Чому варто обирати крафтові продукти?

Усі ми чули слово “крафтовий” – це може відноситися як до продуктів харчування, напоїв (крафтове пиво, наприклад, або крафтова...

Доходи із відходів. Упаковка з авокадо збільшує термін зберігання продуктів

Упаковка включатиме бар’єрні етикетки та антиоксидантні добавки, які захищатимуть гуакамоле та подібні харчові продукти від окислення.За даними іспанської дослідницької...

Собаку з’їли: корейський стартап виростив яловичий стейк за ціною традиційного м’яса

FBS — це суміш, видобута з крові плодів, вирізаних із вагітних корів. Містить «коктейль із білків», що робить його...

Стравою 2023 року стануть хліб та макарони зі знежирених домашніх цвіркунів

Держави-члени Європейського Союзу дали “зелене світло” проекту імплементаційних постанов від Євркомісії, спрямованих на дозвіл комерціалізації заморожених і ліофілізованих сумішей...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Британський уряд та ресторатори шукають веганську заміну фуа-гра. Вона буде з грибів та горіхів

Це стає особливо актуальним напередодні майбутньої заборони на делікатес,...

VOLIA ДО ПЕРЕМОГИ: індустріальний парк у Вінниці — шлях до нової foodtech екосистеми

Парк має стати справжнім інкубатором для проєктів у харчовій...

Блакитні водорості стануть їжею людей майбутнього — розробники з США

“Спіруліна настільки вражаюча, що спочатку ми самі не вірили,...

Випустили джина: У Фінляндії виготовили перший джин на основі вівсяного молока

На розробку продукту частково надихнув член правління Arctic Blue...

Air Co. Екологічна горілка з двох інгредієнтів: вуглекислого газу і води

За словами одного із засновників стартапа Грегорі Костянтина, при...

Вибір редактора
В продовження теми